Idemo večeras na noge jednakima! Ko koga! Pirinejci neće sami gaće skinut'. Drž' se!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kako su nam porasle sanse kad ljudi imaju 9 bodova i tekmu manje.Mora ih Belgija dobiti u tom zaostalom mecu da se necemu nadamo.Batko je napisao/la:Ovo je bas super! Vi ste stvarno ludi ako ste mislili da možemo do druge pozicije...
Sada su nam porasle šanse za treće mjesto!!!
Sent from Angelina's bed
2 pobjede protiv Andore, pobjeda protiv Walesa, Izraela i Kipra = 15 bodova, dodas na ovih 2 = 17 bodova u konacnici.Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
Yebeno brate samo tako. Jel se gleda gol razlika ili medjusobni susreti?Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
Medjusobni.NoName je napisao/la:Yebeno brate samo tako. Jel se gleda gol razlika ili medjusobni susreti?Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
I onda pobjedimo sve na euru i prvaci. Imamo sanse.sigurnoable je napisao/la:Mi imamo sanse za 2. mjesto ako ovako ostane jer ako pobjedimo Belgiju i ganjanje gol razlike protiv ovih slabijih mozemo zavrsiti 2. !
Jezik pregrizao, sekunda nam je falila da pobjedimo tamo, u Zenici ce pasti.anonymousHD je napisao/la:Mi Vels nećemo dobiti.
Pa da smo Spanija tesko cemo sve to dobiti.Goalgetter je napisao/la:2 pobjede protiv Andore, pobjeda protiv Walesa, Izraela i Kipra = 15 bodova, dodas na ovih 2 = 17 bodova u konacnici.Consigliere je napisao/la:Izrael ima kuci Kipar i Andoru, dakle na kraju ce izaci na 15 bodova. Mi moramo imati 16 da bi bili ispred njih, tj u barazu, jer Vels i Belgiju sigurno necemo stici. Pa, racunajte...
Sta se glupiras, govorim o mogucnostima. Ne bi bili ni prvi ni poslijednji da napravimo neko cudo, padale su i vece repke od "manjih".Donnie Darko je napisao/la:I onda pobjedimo sve na euru i prvaci. Imamo sanse.sigurnoable je napisao/la:Mi imamo sanse za 2. mjesto ako ovako ostane jer ako pobjedimo Belgiju i ganjanje gol razlike protiv ovih slabijih mozemo zavrsiti 2. !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.