Đž, kad mi ovako napišu ja bi se ranio.Goalgetter je napisao/la:
Ja pazi al ga uslikase.
U svakom slučaju Sretno nam, idemo po prvu pobjedu, po mogućnosti sa 3 ili više razlike.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Đž, kad mi ovako napišu ja bi se ranio.Goalgetter je napisao/la:
Ja pazi al ga uslikase.
............cole....yorke...........Feridagic je napisao/la:U formaciji 4-4-2 ti ne mozes imati 2 klasicna krila, posebno ne ako dva u sredini nisu (oba) masine za trcanje, s'toga ce mislim Lulic i Visca morati dosta ulaziti u sredinu, a ne drzati se same out linije. Istina je da bi Hajrovic u nekadasnjoj formi po tom pitanju bio dobro rjesenje, ali on TRENUTNO mora biti presretan sto je uopste dobio poziv. Slazem se da presretni takodje trebaju biti i Mujdza, Medunjanin pa i Ibisevic, jer su u klubovima slicni Hajrovicu a u reprezentaciji ocajni. Jedini je problem sto naprijed uz Dzeku nemamo bas nikoga.
Pape ne zna uopšte pisati.Virtu4l je napisao/la:Zamisli da je Pape napisao Mujđza...Goalgetter je napisao/la:Ja pazi al ga uslikase.![]()
Protiv Austrije u ovoj formaciji gubimo minimum 2 razlike.arius je napisao/la:odlican sastav , svidja mi se kako razmislja mesa....andoru cemo dobiti svakako ali s austrijom cemo vidjeti razmisljanja selektora ...ako se po jutru dan poznaje - mesa majstore![]()
![]()
nece ova ni biti protiv austrije igrace samo dzeko u spicuFeridagic je napisao/la:Protiv Austrije u ovoj formaciji gubimo minimum 2 razlike.arius je napisao/la:odlican sastav , svidja mi se kako razmislja mesa....andoru cemo dobiti svakako ali s austrijom cemo vidjeti razmisljanja selektora ...ako se po jutru dan poznaje - mesa majstore![]()
![]()
Sve osim Zukanovića mi je logično, očekivao sam ofanzivnog beka protiv Andore ,možda da Lulića vrati ili tako nešto, al moguće da Meša hoće da ih ubije iz prekida ili da ne rizikuje ni 1% ili ne planira Zuku kao prvotimca pa da mu sad da malo da igraBatko je napisao/la:Logičan sastav!!!!
Sent from Angelina's bed
Ko kaze da igramo ovako protiv Austrije?Feridagic je napisao/la: Protiv Austrije u ovoj formaciji gubimo minimum 2 razlike.
calcio je napisao/la:Mujđza![]()
Protiv Andore može proći ovaj sastav (ako je zvanični, pitanje je...), protiv neke jače ekipe nisam siguran.
Đzemo, đze je zapelo?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:calcio je napisao/la:Mujđza![]()
Protiv Andore može proći ovaj sastav (ako je zvanični, pitanje je...), protiv neke jače ekipe nisam siguran.![]()
![]()
![]()
Avdija, tebi Mesa treba zabranit internet.
Reguliti tu zanokticu ba.Goalgetter je napisao/la:
Ja pazi al ga uslikase.
To nije lose. Jasno je da ovom ironijim zelis iskazati kako nemamo igraca, ali je je non-seans da onda vjerovatno ocekujes da budemo medju 10 najboljih reprezentacija na svijetu.arius je napisao/la:............cole....yorke...........Feridagic je napisao/la:U formaciji 4-4-2 ti ne mozes imati 2 klasicna krila, posebno ne ako dva u sredini nisu (oba) masine za trcanje, s'toga ce mislim Lulic i Visca morati dosta ulaziti u sredinu, a ne drzati se same out linije. Istina je da bi Hajrovic u nekadasnjoj formi po tom pitanju bio dobro rjesenje, ali on TRENUTNO mora biti presretan sto je uopste dobio poziv. Slazem se da presretni takodje trebaju biti i Mujdza, Medunjanin pa i Ibisevic, jer su u klubovima slicni Hajrovicu a u reprezentaciji ocajni. Jedini je problem sto naprijed uz Dzeku nemamo bas nikoga.
giggs...scholes...keane...beckham
a ovo ?
Feridagic je napisao/la:To nije lose. Jasno je da ovom ironijim zelis iskazati kako nemamo igraca, ali je je non-seans da onda vjerovatno ocekujes da budemo medju 10 najboljih reprezentacija na svijetu.arius je napisao/la:............cole....yorke...........Feridagic je napisao/la:U formaciji 4-4-2 ti ne mozes imati 2 klasicna krila, posebno ne ako dva u sredini nisu (oba) masine za trcanje, s'toga ce mislim Lulic i Visca morati dosta ulaziti u sredinu, a ne drzati se same out linije. Istina je da bi Hajrovic u nekadasnjoj formi po tom pitanju bio dobro rjesenje, ali on TRENUTNO mora biti presretan sto je uopste dobio poziv. Slazem se da presretni takodje trebaju biti i Mujdza, Medunjanin pa i Ibisevic, jer su u klubovima slicni Hajrovicu a u reprezentaciji ocajni. Jedini je problem sto naprijed uz Dzeku nemamo bas nikoga.
giggs...scholes...keane...beckham
a ovo ?
Nadam se da nece i ne radi se samo i jednom ili dva spica. Razlika je sto Olic bez problema igra krilo pa to ispada prednost dok sa Vedom to nije slucaj iako su ga time dosta gusili.arius je napisao/la:nece ova ni biti protiv austrije igrace samo dzeko u spicuFeridagic je napisao/la:Protiv Austrije u ovoj formaciji gubimo minimum 2 razlike.arius je napisao/la:odlican sastav , svidja mi se kako razmislja mesa....andoru cemo dobiti svakako ali s austrijom cemo vidjeti razmisljanja selektora ...ako se po jutru dan poznaje - mesa majstore![]()
![]()
mada , da se dopunim , vise je bitno da se zna ko sta radi na terenu nego kako se zvanicno formacija zove ... evo ovu hrvatsku sto sad gledam protiv norveske mozes nazvati i 4-2-3-1 i 4-4-2 po profilu igraca ....olic krilo ili spic...zavisi sta mu je kovac namijenio da radi
Uh izvinjavam se, nisam te dobro shvatio. Rekoh ismijavas to sto Mujdza igra, moja greska.calcio je napisao/la:Đzemo, đze je zapelo?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:calcio je napisao/la:Mujđza![]()
Protiv Andore može proći ovaj sastav (ako je zvanični, pitanje je...), protiv neke jače ekipe nisam siguran.![]()
![]()
![]()
Avdija, tebi Mesa treba zabranit internet.