Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 09 apr 2010, 16:43

Kralj je :D

Budala, velika...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 apr 2010, 17:04

Ej "topnici" evo čitam informaciju sa jedne druge teme ovdje na forumu u kojoj se kaže da Wenger želi da riješi probleme u odbrani dovođenjem nekog Srbina. U informaciji se ne navodi koji je igrač u pitanju, a ja nešto kontam da bi to najprije mogao biti Neven Subotić. Imate li vi više informacija o kome se radi?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 09 apr 2010, 17:21

"Andrey, Are you afraid of the darkness? Thank you, you’re great.
Arshavin: Yes, I am.
"
Ovo je najbolje... :D 8-)
@alan_kardec
Vjerovatno je Subotic. Mada ja i nevjerujem nesto u to. Wenger je nepredvidiv sto se transfera tice ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 09 apr 2010, 18:09

Reakcija Wellingtona Silve nakon sto je Arsenal ispao iz LP...
[youtube][/youtube]
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 apr 2010, 19:04

alan_kardec je napisao/la:Ej "topnici" evo čitam informaciju sa jedne druge teme ovdje na forumu u kojoj se kaže da Wenger želi da riješi probleme u odbrani dovođenjem nekog Srbina. U informaciji se ne navodi koji je igrač u pitanju, a ja nešto kontam da bi to najprije mogao biti Neven Subotić. Imate li vi više informacija o kome se radi?
Sigurno je da se radi o Subotiću, jer Wenger je izrazio interes za njega, još odavno a iskreno, ja bih ga volio vidjet, mislim da bi extra tandem bili on i TV ;)

A Ovaj Silva, to je onaj što je došao kod nas ?!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 apr 2010, 20:52

Subotic nije na prodaju :D ...jedino ako bi Wenger bas odrijesio kesu sa novcem ali poznavajuci njega to se nece desiti.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 10 apr 2010, 11:55

Citam neki clanak o Arsenalovim legendama, pa reko da sastavim svoj top 10:
1.Bergkamp
2.Adams
3.Henry
4.Wright
5.Pires
6.Ljungberg
7.RvP
8.Seaman
9.Viera
10.Cesc
Zanimaju me vasi... :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 apr 2010, 12:26

1.Henry
2.Berkamp
3.Adams
4.Viera
5.Pires
6.Ljungberg
7. Wiltord
8.Seaman
9. Dixon
10.Cesc

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 apr 2010, 13:28

Nisu baš svi fudbaleri, ali definitivno ljudi koji su obilježili našu historiju.
1. Bergkamp i Henry dijele prvo mjesto s tim što je za mene Bergkamp BOG
2. David "Rocky" Rocastle
3. Tony Adams, Pat Jennings i Sol Campbell
4. Sir Herbert Chapman
5. David O'Leary
6. Pat Rice
7. Vieira,Pires,Cesc,Ljungberg,Marc Overmars i Seaman
8. Steve Bould,Lee Dixon, Martin Keown,David Platt i Ian Wright
9. David Dein
10. George Graham i Arsene Wenger

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 apr 2010, 13:33

stvarno ne shvatam kako igrac od 22 godine moze biti legenda jednog takvog luba kao sto je arsenal.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 10 apr 2010, 13:35

Bosco je napisao/la:Nisu baš svi fudbaleri, ali definitivno ljudi koji su obilježili našu historiju.
1. Bergkamp i Henry dijele prvo mjesto s tim što je za mene Bergkamp BOG
2. David "Rocky" Rocastle
3. Tony Adams, Pat Jennings i Sol Campbell
4. Sir Herbert Chapman
5. David O'Leary
6. Pat Rice
7. Vieira,Pires,Cesc,Ljungberg,Marc Overmars i Seaman
8. Steve Bould,Lee Dixon, Martin Keown,David Platt i Ian Wright
9. David Dein
10. George Graham i Arsene Wenger
Da, ovo je jos bolje. Slazem se u potpunosti. Odlican post slika

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 apr 2010, 13:38

Wolverine je napisao/la:stvarno ne shvatam kako igrac od 22 godine moze biti legenda jednog takvog luba kao sto je arsenal.
Da je barem sta osvojio pa et....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 apr 2010, 16:10

Zašto, da vam odgovorim... Zato što baš nije osvojio ništa a još je u Arsenalu i vjeruje u tim i želi ga vodit ka titulama a ima ponude sa svih strana a odbija ih tako da neće ni da čuje za njih ;)

Meni jest Berkamp extra al Henry je Henry ;)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 11 apr 2010, 19:49

Zna li neko ko ce od povrijedenih biti spreman za Spurse? Citao sam da bi RvP mogao cak da igra. Sta je sa Songom?

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 21:40

Evo nakon nekoliko pokusaja da se logujem na ovaj forum uspio sam nekako,prije mi je svaki put dolazila poruka da me mora administracija potvrditi!!!Samo zelim da istaknem da navijam za Gunnerse,.,hahha,.,za koga cu drugog,i objektivan sam jako a posto sam citao ovdje komentare upozant sam sa svim spamerima a najveci su bili cini mi se ljubav,cikcanga...koji su blatili ljepotu ovog foruma i ugled jednog tima kao sto je Arsenal !!!
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

gunner 4life
Kontakt:

Post Postao/la gunner 4life » 11 apr 2010, 21:55

ma Henry je najveca legenda Arsenala pa pogledajte samo koliko je covjek golova dao i bice vam sve jasno :D :D :D :D :D KING :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 21:57

___Benny___ je napisao/la:Evo nakon nekoliko pokusaja da se logujem na ovaj forum uspio sam nekako,prije mi je svaki put dolazila poruka da me mora administracija potvrditi!!!Samo zelim da istaknem da navijam za Gunnerse,.,hahha,.,za koga cu drugog,i objektivan sam jako a posto sam citao ovdje komentare upozant sam sa svim spamerima a najveci su bili cini mi se ljubav,cikcanga...koji su blatili ljepotu ovog foruma i ugled jednog tima kao sto je Arsenal !!!
O @ljubav, dugo te nije bilo, cemu da zahvalimo tvoje prisustvo... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 11 apr 2010, 21:59

CollegeGunner je napisao/la:Zna li neko ko ce od povrijedenih biti spreman za Spurse? Citao sam da bi RvP mogao cak da igra. Sta je sa Songom?
valjda ce RvP biti spreman ali najvjerovatnije ce uci sa klupe.,jer je prije 2-3 sedmice lewin(fizioterapeut)rekao da ce u puni trenazni proces uci za 2 sedmice to znaci + jedna sedmica punog treninga i spreman je a to se poklapa se spursima u srijedu,..,
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 11 apr 2010, 22:01

Isnar je napisao/la:
___Benny___ je napisao/la:Evo nakon nekoliko pokusaja da se logujem na ovaj forum uspio sam nekako,prije mi je svaki put dolazila poruka da me mora administracija potvrditi!!!Samo zelim da istaknem da navijam za Gunnerse,.,hahha,.,za koga cu drugog,i objektivan sam jako a posto sam citao ovdje komentare upozant sam sa svim spamerima a najveci su bili cini mi se ljubav,cikcanga...koji su blatili ljepotu ovog foruma i ugled jednog tima kao sto je Arsenal !!!
O @ljubav, dugo te nije bilo, cemu da zahvalimo tvoje prisustvo... :mrgreen:
a zasto da svaki novi clan koji navija za arsenal bude okarakterisan kao ljubav ili paja ... ovaj ima i na forumu arsenal-bih.com (bar mislim radi ovih .,.,., to samo on na forumu a i benny mu je tamo nick ) nego normalan lik cini mi se i ne pretjeruje kao ovi ostali ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

n_E_C_i_D
Kontakt:

Post Postao/la n_E_C_i_D » 11 apr 2010, 22:02

GunnerS je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Ej "topnici" evo čitam informaciju sa jedne druge teme ovdje na forumu u kojoj se kaže da Wenger želi da riješi probleme u odbrani dovođenjem nekog Srbina. U informaciji se ne navodi koji je igrač u pitanju, a ja nešto kontam da bi to najprije mogao biti Neven Subotić. Imate li vi više informacija o kome se radi?
Sigurno je da se radi o Subotiću, jer Wenger je izrazio interes za njega, još odavno a iskreno, ja bih ga volio vidjet, mislim da bi extra tandem bili on i TV ;)

A Ovaj Silva, to je onaj što je došao kod nas ?!
Subotic je dobar igrac al mislim da nece on u arsenal :?
"Kakva bi tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju."

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.