Budala, velika...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sigurno je da se radi o Subotiću, jer Wenger je izrazio interes za njega, još odavno a iskreno, ja bih ga volio vidjet, mislim da bi extra tandem bili on i TValan_kardec je napisao/la:Ej "topnici" evo čitam informaciju sa jedne druge teme ovdje na forumu u kojoj se kaže da Wenger želi da riješi probleme u odbrani dovođenjem nekog Srbina. U informaciji se ne navodi koji je igrač u pitanju, a ja nešto kontam da bi to najprije mogao biti Neven Subotić. Imate li vi više informacija o kome se radi?
Da, ovo je jos bolje. Slazem se u potpunosti. Odlican postBosco je napisao/la:Nisu baš svi fudbaleri, ali definitivno ljudi koji su obilježili našu historiju.
1. Bergkamp i Henry dijele prvo mjesto s tim što je za mene Bergkamp BOG
2. David "Rocky" Rocastle
3. Tony Adams, Pat Jennings i Sol Campbell
4. Sir Herbert Chapman
5. David O'Leary
6. Pat Rice
7. Vieira,Pires,Cesc,Ljungberg,Marc Overmars i Seaman
8. Steve Bould,Lee Dixon, Martin Keown,David Platt i Ian Wright
9. David Dein
10. George Graham i Arsene Wenger
Da je barem sta osvojio pa et....Wolverine je napisao/la:stvarno ne shvatam kako igrac od 22 godine moze biti legenda jednog takvog luba kao sto je arsenal.
O @ljubav, dugo te nije bilo, cemu da zahvalimo tvoje prisustvo...___Benny___ je napisao/la:Evo nakon nekoliko pokusaja da se logujem na ovaj forum uspio sam nekako,prije mi je svaki put dolazila poruka da me mora administracija potvrditi!!!Samo zelim da istaknem da navijam za Gunnerse,.,hahha,.,za koga cu drugog,i objektivan sam jako a posto sam citao ovdje komentare upozant sam sa svim spamerima a najveci su bili cini mi se ljubav,cikcanga...koji su blatili ljepotu ovog foruma i ugled jednog tima kao sto je Arsenal !!!
valjda ce RvP biti spreman ali najvjerovatnije ce uci sa klupe.,jer je prije 2-3 sedmice lewin(fizioterapeut)rekao da ce u puni trenazni proces uci za 2 sedmice to znaci + jedna sedmica punog treninga i spreman je a to se poklapa se spursima u srijedu,..,CollegeGunner je napisao/la:Zna li neko ko ce od povrijedenih biti spreman za Spurse? Citao sam da bi RvP mogao cak da igra. Sta je sa Songom?
a zasto da svaki novi clan koji navija za arsenal bude okarakterisan kao ljubav ili paja ... ovaj ima i na forumu arsenal-bih.com (bar mislim radi ovih .,.,., to samo on na forumu a i benny mu je tamo nick ) nego normalan lik cini mi se i ne pretjeruje kao ovi ostali ...Isnar je napisao/la:O @ljubav, dugo te nije bilo, cemu da zahvalimo tvoje prisustvo...___Benny___ je napisao/la:Evo nakon nekoliko pokusaja da se logujem na ovaj forum uspio sam nekako,prije mi je svaki put dolazila poruka da me mora administracija potvrditi!!!Samo zelim da istaknem da navijam za Gunnerse,.,hahha,.,za koga cu drugog,i objektivan sam jako a posto sam citao ovdje komentare upozant sam sa svim spamerima a najveci su bili cini mi se ljubav,cikcanga...koji su blatili ljepotu ovog foruma i ugled jednog tima kao sto je Arsenal !!!
Subotic je dobar igrac al mislim da nece on u arsenalGunnerS je napisao/la:Sigurno je da se radi o Subotiću, jer Wenger je izrazio interes za njega, još odavno a iskreno, ja bih ga volio vidjet, mislim da bi extra tandem bili on i TValan_kardec je napisao/la:Ej "topnici" evo čitam informaciju sa jedne druge teme ovdje na forumu u kojoj se kaže da Wenger želi da riješi probleme u odbrani dovođenjem nekog Srbina. U informaciji se ne navodi koji je igrač u pitanju, a ja nešto kontam da bi to najprije mogao biti Neven Subotić. Imate li vi više informacija o kome se radi?![]()
A Ovaj Silva, to je onaj što je došao kod nas ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.