FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma samo srce na teren, ne trebaju mi ni titule ni stadioni, hocu samo da ginu za svaku loptu!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
polahko ljudi do iduceg ljeta ako Bog da ce se igrati u evropskim uslovima... samo lagano
a ovim padobrancima od 40 godina zelim da sto prije prebole pubertet

a ovim padobrancima od 40 godina zelim da sto prije prebole pubertet

uNbx je napisao/la:Ma samo srce na teren, ne trebaju mi ni titule ni stadioni, hocu samo da ginu za svaku loptu!
stadion ti treba da ne bi iso u zenicu
titula ti treba iz jos 200 razloga
znaci treba ti oboje
- trunks1946
- Kontakt:
@HordeBL Shvatam sta govoris, i slazem se s tobom. Ali sve to pada u vodu bez pisanja krvi na terenu. Titula nece doci bez toga. Najiskrenije se nadam da ce poceti momci da izgaraju na terenu, pa ce stadion onda doci kao slag na tortu. Bez toga, sve je bljutavo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
napisao neki dan nakon banane... imamo jos neke djecije bolesti!uNbx je napisao/la:@HordeBL Shvatam sta govoris, i slazem se s tobom. Ali sve to pada u vodu bez pisanja krvi na terenu. Titula nece doci bez toga. Najiskrenije se nadam da ce poceti momci da izgaraju na terenu, pa ce stadion onda doci kao slag na tortu. Bez toga, sve je bljutavo.
preboljet cmeo ih, neke vec jesmo.... sto je najbitnije, uprava i dalje ne staje a to ce se uskooro i vidjeti...
na zalost, u foteljama drzave sjede idioti, ali i pored toga ljudi u upravi rade fenomenalan posao... nas nece nista zaustaviti pa ni NEOSVAJANJE titule ove godine... u to sam bar siguran... 12 kola, 36 bodova, dolaze nam svi kuci.... NEMA PREDAJE!
uNbx je napisao/la:@HordeBL Shvatam sta govoris, i slazem se s tobom. Ali sve to pada u vodu bez pisanja krvi na terenu. Titula nece doci bez toga. Najiskrenije se nadam da ce poceti momci da izgaraju na terenu, pa ce stadion onda doci kao slag na tortu. Bez toga, sve je bljutavo.
Slazem se i mislim da ce fakat sada (kada im je poslata zadnja opomena i od sjevera i uprave kluba) sve to doci na svoje. Ocekujem glat pobjedu u narednoj tekmi sa vise golova. Nesporan je kvalitet koji imaju , samo jos trud i srce na terenu. Ocekujem da ce tako i biti. Niko nije odustao od titule jer i sto bi kada ima toliko puno do kraja...a svi nam dolaze na AFH
@Benko
Ako je bolest, nadam se da je krzamak pa da predje na listicu i zrinjski
Ako je bolest, nadam se da je krzamak pa da predje na listicu i zrinjski

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
FK Sarajevo - UNIS Vogošća 7:0
Dakle odigrana utakmica na Koševu u najvećoj tajnosti, sa zamandaljenim tribinama. Garant' zaprijetili i ovim iz UNISA da nikom ne smiju spomenuti da igraju prijateljsku, garant se bojali da im navijači ne bi došli da im hebu sve. A trebali su!
I ne znam gdje UNIS nađoše za protivnika, ako su već organizovali ikakav meč trebali su sa nekom iole ozbiljnom ekipom igrati. Što napisa neko na FB komentarima, da se skupi raja s mahmutovca jači bi bili
Dakle odigrana utakmica na Koševu u najvećoj tajnosti, sa zamandaljenim tribinama. Garant' zaprijetili i ovim iz UNISA da nikom ne smiju spomenuti da igraju prijateljsku, garant se bojali da im navijači ne bi došli da im hebu sve. A trebali su!
I ne znam gdje UNIS nađoše za protivnika, ako su već organizovali ikakav meč trebali su sa nekom iole ozbiljnom ekipom igrati. Što napisa neko na FB komentarima, da se skupi raja s mahmutovca jači bi bili

1946
Bolje sto je proslo bez navijaca i neka je bila neka ovakva ekipa da je nakantamo cisto da malo da se rasterete i igraci. I ne treba nam obet yebavanje svega igracima, malo treba smirit dozivljaj.BitiSrcemVezan je napisao/la:FK Sarajevo - UNIS Vogošća 7:0

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nek' oni nakantaju Mladost u subotu, ako bi ih išta rasteretilo to bi. Ovo i oni znaju da je samo prijateljska, i mislim da na njih može samo negativno utjecati.joker90 je napisao/la:Bolje sto je proslo bez navijaca i neka je bila neka ovakva ekipa da je nakantamo cisto da malo da se rasterete i igraci. I ne treba nam obet yebavanje svega igracima, malo treba smirit dozivljaj.BitiSrcemVezan je napisao/la:FK Sarajevo - UNIS Vogošća 7:0
1946
Ne znam da li će i koliko dobiti minuta večeras, ali sam siguran da, koliko god to bilo, će se potruditi da odgovori svim zadacima koje pred njeg postavi selektor Baždarević. Naš si jedini ali ništa manje vrijedan od ostalih.
Sretno Gojko i učini nas ponosnim.

Sretno Gojko i učini nas ponosnim.

Sve se bojim da Gojko nece ni ulazit. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
ne znam da li vec neko postavio nesto slicno ali sam malopre procitao,za razliku od od N.Pazara za Sarajevo je jako dobro sto ce izgleda kupiti talente ...ranije kad sam pratio mladje kategorije skoro iz svake generacije je bio po jedan klinac u Partizanu ili Zvezdi
FK Novi Pazar i FK Sarajevo će narednog meseca potpisati ugovor o saradnji.
Ova dva kluba beleze uspesne rezultate u svojim ligama i ciljevi im se poklapaju. U Novom Pazaru je trenutno na pozajmici fudbaler Sarajeva Milorad Kostic a bosanski klub je vec uputio pozivna pisma za trojicu kadeta iz Novog Pazara i to ce biti prvi korak saradnje.
Nek je on ubacio Medunjanina rahmetli, a Gojko ostade na klupi. Pa ako ga nece bar malo u ovakvoj dobijenoj tekmi ubaciti jbg onda..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A dobro, Medunjanin ipak ima malo veći rejting u reprezentaciji, a i kvalitet, tako da... Nema veze, ako Gojko bude na nivou igra iz prvog djela sezone dobijat će on priliku.joker90 je napisao/la:Nek je on ubacio Medunjanina rahmetli, a Gojko ostade na klupi. Pa ako ga nece bar malo u ovakvoj dobijenoj tekmi ubaciti jbg onda..
@pazzarac
Mi smo imamo strategiju da najveće talente iz BiH i regiona pridobijemo u našu akademiju, pa je i ta saradnja na tom planu. Bili su neki momci tu na treninzima, ko je zadovoljio ko nije.. zaista ne znam.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jeste Medunjanin kvalitetniji, ali imas dobijenu utakmicu, prava sansa da Gojko malo uđe i oslobodi se, a Medunjanin je svakako pri kraju svoje karijere u rep.hilmo je napisao/la:A dobro, Medunjanin ipak ima malo veći rejting u reprezentaciji, a i kvalitet, tako da... Nema veze, ako Gojko bude na nivou igra iz prvog djela sezone dobijat će on priliku.joker90 je napisao/la:Nek je on ubacio Medunjanina rahmetli, a Gojko ostade na klupi. Pa ako ga nece bar malo u ovakvoj dobijenoj tekmi ubaciti jbg onda..
@pazzarac
Mi smo imamo strategiju da najveće talente iz BiH i regiona pridobijemo u našu akademiju, pa je i ta saradnja na tom planu. Bili su neki momci tu na treninzima, ko je zadovoljio ko nije.. zaista ne znam.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve hvalospjevke za wwwfcsarajevoba 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.