BordoArmy88 je napisao/la:
Ma bitno je da ti nisi hejter što tvrdiš da je 3% "ogromna stvar" za jednog giganta kakav je MS, a vidim da i dalje ne kontaš da samsung/touchwiz NIJE JEDINI android na tržištu, daleko od toga, a evo prvi nemam samsung fon niti ga želim, barem ne dok postoje HTC, Nexus i ostala konkurencija!

ko da je microsoftu bitno mobilno trziste ako cemo realno, oni sutra mogu odustati od windows phonea
svakako je licenca besplatna do uredjaja sa 10-12 incha, ne sjecam se tacno
evo pazi im sad i politike, njihove aplikacije su dostupne nasiroko i na androidu i na wp, jos ce na S6 i neke doci predinstalirane
ja sam pisao ovde jedan tekst, tacnije kopirao ga, da je microsoftu bitno samo eto da je tu
oni ne mogu biti nikakva pretnja ni androidu ni iosu, jer android je odavno zauzeo trziste zbog toga sto je open **** te sto je dostupan bukvalno svima, nema gdje ga nema, od telefona do frizidera
tako i apple stvorio taj neki svoj ekosistem na koji mu mnogi mogu pozavidjeti
kao sto rekoh, microsoftu je bitno da je tu, oni najvise para ubiru na windowsu i na xboxu
odlaskom ballmera promjenili su svoju politiku za 360stepeni, cak windows 10 ce biti svima besplatan (ne piratima)
treba pricekati i vidjeti sta donosi konacno win10
meni je sad prioritet docepati se Note 4, po sto jeftinijoj cijeni

pravi telefon, jos nije exynos, znaci bice kiše cm romova za njega