U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

baglama
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la baglama » 28 mar 2015, 15:04

Nikad nije bio krilo niti ce biti...to sto ti ocekujes da momak proguli sve i zabije kao Aguero je drugi par opanaka
Previse si radikalan na malom uzorku...onog Mujagica iz U18 si vec sahranio...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2015, 15:05

Husika je napisao/la:
baglama je napisao/la:Nema Hodzic kuveta da igra krilo, ne znam otkud ti ta ideja . Za krilo treba ekstra brzina , pluca, centarsut i sposobnost okomitog napadanja i lomljenjanja protivnika
To sto Armin ima potez na malom prostoru ga ne preporucuje za krilo..On je pulspic, onaj koji igra iza centarfora
Da nema osjecaj za gol i da je takva olupina kakvom ga predstavljas, ne bi ni bio tu gdje jeste, igrao bi mali fudbal ili za Pofalicki
Hodzic se tek vraca poslije duze pauze, njemu je lakse igrat u tandemu s pravim centarforom, i na tome nestorovic treba radit, Prevljak i Hodzic trebaju zajedno startat
Pa ako iko ima kuvet to je on, par tekmi bi mu bilo dovoljno da propuse pluca, nemoj mi samo reci da mu je tehnika jaca strana ;)
Kakve olupine ba, momak ima sve za krilo, a za golgetera nema...
Stvarno je njezan :salut:
slika
Ara nema tehniku?
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2015, 15:08

Cudnu je Ara juce utakmicu odigrao. U par navrata briljantan, sa odlicnim pregledom, tehnikom, brzinom, ali u dosta situacija se spetljao, pokusavao potez vise itd. Ali sigurno da nam ovakav napadac treba, dosta je meni vise ovih ''killera'' u sesnaestercu. Trebao bi Nestorovic pokusati sa Arom kao poluspicom, a Prevljak kao spic.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 28 mar 2015, 15:09

bagrcavi je napisao/la:
Husika je napisao/la:
baglama je napisao/la:Nema Hodzic kuveta da igra krilo, ne znam otkud ti ta ideja . Za krilo treba ekstra brzina , pluca, centarsut i sposobnost okomitog napadanja i lomljenjanja protivnika
To sto Armin ima potez na malom prostoru ga ne preporucuje za krilo..On je pulspic, onaj koji igra iza centarfora
Da nema osjecaj za gol i da je takva olupina kakvom ga predstavljas, ne bi ni bio tu gdje jeste, igrao bi mali fudbal ili za Pofalicki
Hodzic se tek vraca poslije duze pauze, njemu je lakse igrat u tandemu s pravim centarforom, i na tome nestorovic treba radit, Prevljak i Hodzic trebaju zajedno startat
Pa ako iko ima kuvet to je on, par tekmi bi mu bilo dovoljno da propuse pluca, nemoj mi samo reci da mu je tehnika jaca strana ;)
Kakve olupine ba, momak ima sve za krilo, a za golgetera nema...
Stvarno je njezan :salut:
slika
Ara nema tehniku?
Izgleda da nema nista...ne zna zabit, nema tehniku...

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 mar 2015, 15:10

baglama je napisao/la:Nikad nije bio krilo niti ce biti...to sto ti ocekujes da momak proguli sve i zabije kao Aguero je drugi par opanaka
Ne vide svi ljudi isto, ali do sada definitivno nisam imao pogresne procjene...
Znas zasto,
zato sto gledam objektivno, ne dam da mi "Marijan-i" formiraju (subjektivno)misljenje, gledam stvari vise matematicki-objektivno...
Mujagic :tokralju: nisam ga ja sahrani on je sam sebe !!!
Moj alat je tastaura a njegov kopacke !!!
bagrcavi je napisao/la:Ara nema tehniku?
Tehniku ne, tehniku na misice da !!!
Velika je to razlika!!
Prva proizvodi dobar zavsni potez, druga proizvodi viska (zavrsni)potez ;)
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 28 mar 2015, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 mar 2015, 15:13

baglama je napisao/la:Nikad nije bio krilo niti ce biti...to sto ti ocekujes da momak proguli sve i zabije kao Aguero je drugi par opanaka
Ja mislim da Radovac na ovome treba da radi. Tesko da moze biti ta klasa, al je lik nizak, low center of gravity.
Gledao sam malo onog Handzica sto je otisao u Westerloo, on je taj isti tip igraca.
Uglavnom do Rusiji imacemo stavrno haos tim.
Dzeko, Djuric, Bajic, Hodzic, Prevljak, Pjanic, Besic, Radovac, Fazlic, Modic, Jelisic, Memija, Kolasinac itd
Nadam se da ce Hajrovic vratiti jer nam treba par jakih krila.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 28 mar 2015, 15:15

i tebi je ona sansa Mujagica iskosa, zicer zbog kog mu treba sjec glavu?
ejvala ti bilo

vidim dramatican naslov u videu, kontam fulio s gol linije...kad ono, "sansa" kao onomad kad je Vieri zabio kad je igrao za Atletiko Madrid, mozda se neko sjeti

ti mora da si skaut la masije, izvini nisam te prepozno
reci da Armin nema tehniku moze samo neznalica kalibra safeta susica...pa eto, da znas gdje si se svrsto :lol:
kakav te crni marjan spopo

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 28 mar 2015, 15:17

Goalgetter je napisao/la:Cudnu je Ara juce utakmicu odigrao. U par navrata briljantan, sa odlicnim pregledom, tehnikom, brzinom, ali u dosta situacija se spetljao, pokusavao potez vise itd. Ali sigurno da nam ovakav napadac treba, dosta je meni vise ovih ''killera'' u sesnaestercu. Trebao bi Nestorovic pokusati sa Arom kao poluspicom, a Prevljak kao spic.
možda to i ne bi bila loša kombinacija,s tim da bi Ara morao onda imati i neke odbrambene zadatke,konstantan pritisak na protivničkog zadnjeg veznog,ne znam da li ima tu odgovornost u igri ja ga lično nisam dovoljno pratio..

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 28 mar 2015, 15:17

Prva proizvodi dobar zavsni potez, druga proizvodi viska (zavrsni)potez
ovo je nesto u stilu harisahp-a...znaci nidje veze

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 mar 2015, 15:20

Husika je napisao/la:
Ne vide svi ljudi isto, ali do sada definitivno nisam imao pogresne procjene...
Znas zasto,

zato sto gledam objektivno, ne dam da mi "Marijan-i" formiraju (subjektivno)misljenje, gledam stvari vise matematicki-objektivno...
Mujagic :tokralju: nisam ga ja sahrani on je sam sebe !!!
Moj alat je tastaura a njegov kopacke !!!
bagrcavi je napisao/la:Ara nema tehniku?
Tehniku ne, tehniku na misice da !!!
Velika je to razlika!!
Prva proizvodi dobar zavsni potez, druga proizvodi viska zavrsni potez ;)
Jesi ti onaj za_raju ili gringo, mislim da jesi. Kao prvo nisi iskren. Ljevakovic aka zvjer. Pisao si ovdje da nam treba igrac kao Hajrovic jer ima muda, onda poslije pises da Hajrovic nema ono sto treba, nema muda kad si vidio kakav je igrac. Treba nam igrac kao Vrsko, brz ofo ono, Hajduk. Onda lik dosao u repku i ti kamenje po njemu.
Ja cim sam Avdiju vidio znao sam da je kanta, prvi put. Ima jos primjera.
Jedino sto sam grijesio je bio Besic, nisam mogao da vjerujem da ce decko iz madjarske liga koji igra stopera, postati nako jak igrac na sredini terena. Gledao sam Besica uzivo u Atlanti, i tu je bio veoma dobar. Al opet nisam mogao vjerovati da ce biti nako dobar kao na SP.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 mar 2015, 15:21

baglama je napisao/la:i tebi je ona sansa Mujagica iskosa, zicer zbog kog mu treba sjec glavu?
ejvala ti bilo

vidim dramatican naslov u videu, kontam fulio s gol linije...kad ono, "sansa" kao onomad kad je Vieri zabio kad je igrao za Atletiko Madrid, mozda se neko sjeti

ti mora da si skaut la masije, izvini nisam te prepozno
reci da Armin nema tehniku moze samo neznalica kalibra safeta susica...pa eto, da znas gdje si se svrsto :lol:
kakav te crni marjan spopo
Da nisam gledao onu utakmicu i Mujagića pa bih i povjerovao možda. Da se razumijemo sumnjam da će biti neki aman zaman igrač od Mujagića, volio bih da me demantuje ali on trenutno daje golove na snagu, jer je dosta veći i jači od svojih vršnjaka. I u utakmici protiv Mađara se borio, "razgrto", par dobrih poteza, par loših. Ništa tragično ni dramatično kako to gringo navodi. Počeo si puno da dramiš husika kako Papke ode.
DRUG NEBI TI PUNCA

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 28 mar 2015, 15:22

Hodžić definitivno nema nešto urđeno za pravog špica.Dečko zna lopte,vidi se da odskače od dosta naših ,ali klasični napadač nije...pa da igraš na zubači(brnači),iz 3-4 extra šanse 2 se trebaju zabiti...i šta nama koristi da napravi mali milion šansi a nijednu ne pogodi.Možda polušpic ili krilo(sada može li to fizički igrati),bi bio puno korisniji.Dečko nema taj instikt gol-ubice tipa Coste,Benzeme pa i našeg Džeke (ne poredim ga sa njima,),a i brate veht je da se ganja sa pravim štoperima ..u bilo kojoj jačoj ligi našeg Hodžu na mjestu napadača jedu za doručak..

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 mar 2015, 15:22

baglama je napisao/la:
Kada god neko pokusa uraditi prevaru tipa laznog dobitka na lotu uvijek se koristi metodom uvodjenja 2-3 lica u sam dogadjaj...
Prepoznaj se ;)

Edit:
Da ja sam Gringo i Za_raju i stojim iza svakog napisanog slova...Ponavljam iza napisanog, a ne iza kontextualne interpretacije.... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 28 mar 2015, 15:26

hajd zivio gringo, sve te slabije razumijem. :shifty:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 mar 2015, 15:31

Husika je napisao/la:
baglama je napisao/la:
Kada god neko pokusa uraditi prevaru tipa laznog dobitka na lotu uvijek se koristi metodom uvodjenja 2-3 lica u sam dogadjaj...
Prepoznaj se ;)

Edit:
Da ja sam Gringo i Za_raju i stojim iza svakog napisanog slova...Ponavljam iza napisanog, a ne iza kontextualne interpretacije.... ;)
Pa cekaj kazes da do sad nisi imao pogresne procjene. Hajrovic ima samopouzdanje, tj muda prije godinu dvije, nedavno si pisao da nema muda. Jos si za Avdiju govorio sto sta, bas ona tekma protiv Interna u EL. Jarane ja sto imam je veoma dobro sjecanje. Znaci imas pogresne procjene. Cak si govorio da je skola bacanje vremena.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 mar 2015, 15:40

baglama je napisao/la:hajd zivio gringo, sve te slabije razumijem. :shifty:
Bez ljutnje a da li ti to govori nesto???
Ja sam bio predlozen za neke kante ovdje dok su svi svrsavali na Safeta(SP itd) jer sam uvidio sto 99% posto djece ovdje nije...Napadi na mene nema dalje itd, gori... Ali ja svoj stav drzim i ne prodze puno vremena moj nick zablista kao briljantin jer onih 99% je polizalo svu onu pljuvacku sa mene, a posebno mi se zacaklila donja polovica, koju su tako ispolirali jezicima da je to strasno...

I sad ti "isti" ovdje pokusavaju kroz svoje povrsno gledanje istu stvar uraditi...
Ne treba biti Nostradamus da im se predvidi sta ih opet ceka ;)

Edit:
Ovo sam vec napisao 100 puta svakog igraca treba isprobati, neka pokaze sta zna, zasto ne i Avdiju ????
A Hajrovic pa daj te ljudi covjek nas plasira prvi put na SP, nemate pravo nista pricati lose o njemu...
Trenutno je u krizi a da zna igrati zna sigurno...
Ko je rekao da Hajrovic nema muda???
Ja sam napisao da ga peru komplexi !!! Nemoj te tih kontexta, nema smisla ;)
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 29 mar 2015, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 28 mar 2015, 15:50

Mozete prditi koliko hocete... Jucer ko je bio na utakmici vidio je da samo Hodzic spada u red ozbiljnih igraca za Evropu , jak , dobro vrsi pritisak na zadnju liniju i zna sta hoce.. Al previse odjsecen od veznih nema zavrsnog pasa . Vezni red truba Jelisic dao fin gol al ja sam od igraca koji dolazi iz Bayerna ocekivao vise , Predragovic i Radovac isto losi . dok ovaj prevljak je malo nesto pokazao al vidi se da ima potencijala!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Odg: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 mar 2015, 15:53

Buba00 je napisao/la:Mozete prditi koliko hocete... Jucer ko je bio na utakmici vidio je da samo Hodzic spada u red ozbiljnih igraca za Evropu , jak , dobro vrsi pritisak na zadnju liniju i zna sta hoce.. Al previse odjsecen od veznih nema zavrsnog pasa . Vezni red truba Jelisic dao fin gol al ja sam od igraca koji dolazi iz Bayerna ocekivao vise , Predragovic i Radovac isto losi . dok ovaj prevljak je malo nesto pokazao al vidi se da ima potencijala!!
da dadne 8 golova ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Buba00
Kontakt:

Re: Odg: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Buba00 » 28 mar 2015, 15:54

Papastathopoulos je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Mozete prditi koliko hocete... Jucer ko je bio na utakmici vidio je da samo Hodzic spada u red ozbiljnih igraca za Evropu , jak , dobro vrsi pritisak na zadnju liniju i zna sta hoce.. Al previse odjsecen od veznih nema zavrsnog pasa . Vezni red truba Jelisic dao fin gol al ja sam od igraca koji dolazi iz Bayerna ocekivao vise , Predragovic i Radovac isto losi . dok ovaj prevljak je malo nesto pokazao al vidi se da ima potencijala!!
da dadne 8 golova ?
da odigra bolje , imao je gresaka , losa kretnja nije konkretan i tako to :kafa: :kafa:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2015, 15:54

Buba00 je napisao/la:Vezni red truba Jelisic dao fin gol al ja sam od igraca koji dolazi iz Bayerna ocekivao vise ,
On je iz drugog tima Bayerna koji se takmici u 4. ligi Njemacke. Za te uslove (u kojem se rangu takmici), nadmasio je iskreno moja ocekivanja, dobra kontrola, citanje igre, i krunisao onim golom. Povukao i par finih kontri. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, dukipajser, Google Adsense [Bot], Proximic i 49 gostiju.