FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 28 mar 2015, 14:57

Ne valja pretjerivat, naravno.. Sta je lose u tome sto se pise o stadionu, sto ga prizivamo? Niko ne govori da se pocinje pravit. Nego svako od nas svoja misljenja iznosi i govori sta bi ko vise volio. Nije forum za toga? Mi nismo kone da pricamo o bagerima i to, nego obicna normala..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2015, 15:00

Pa @kanarinac je napisao inace u svim postovima, ja sam na to i aludirao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 28 mar 2015, 15:01

Svaka cast svim forumasima koji navijaju za FKS. Svi mi vidimo stvari iz svog ugla pa tako i pisemo. Ali necu dozvoliti nikome da mi "oduzme" po prvi put OPRAVDANU nadu za bolje sutra mog kluba i velike ljubavi. S postovanjem i respektom za sve forumase bordo boje.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 28 mar 2015, 15:15

Ne znam sta ste se okomili na covjeka, kada je sasvim normalan i odmjeren. To što ne leti na svaku insajdersku, koja se ovdje pojavi to nije problem.

@kanarinac Evo ti letiš na takve stvari, kada dođe do razocarenja onda ide recenica tipa ''zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci''. Ovo si ti napisao pa da te pitam, je li i danas misliš isto?
Zadnja izmjena: miden, dana/u 28 mar 2015, 15:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 28 mar 2015, 15:30

Valjao bi manji stadion samo radi atmosfere koja bi sigurno bila barem 50% bolja na svakoj utakmici a o derbiju da ne pomišljam, san snova. :pray:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 mar 2015, 15:32

Prvo teren i rezultati, pa onda sve ostalo. Sve je to lijepo, i sponzori, i novi stadion, ali dzaba nam sve to ako ne bude rezultata. Mnogi su mislili da cemo biti osvajaci duple krune u narednih xy godina, i sta bi? borac nas na iskustvo odma izbaci. Zato bez glamuroznih najava, jer nam se u proslosti to uvijek obijalo od glavu, a neki to nikako da shvate.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 28 mar 2015, 15:35

Evolution87 je napisao/la:Prvo teren i rezultati, pa onda sve ostalo. Sve je to lijepo, i sponzori, i novi stadion, ali dzaba nam sve to ako ne bude rezultata. Mnogi su mislili da cemo biti osvajaci duple krune u narednih xy godina, i sta bi? borac nas na iskustvo odma izbaci. Zato bez glamuroznih najava, jer nam se u proslosti to uvijek obijalo od glavu, a neki to nikako da shvate.
Po toj logici onda nismo trebali ni TA potpisati i reći "prvo rezultati pa onda sponzori..." :crazy:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 mar 2015, 15:36

ako ne osvoje titulu ove sezone poserem se na kolektivno sve redom. nek' kupuju utakmice, nek kupuju sudije nek rade šta god hoće ne zanima me, ali nek osvoje.
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 mar 2015, 15:42

miden je napisao/la:Ne znam sta ste se okomili na covjeka, kada je sasvim normalan i odmjeren. To što ne leti na svaku insajdersku, koja se ovdje pojavi to nije problem.

@kanarinac Evo ti letiš na takve stvari, kada dođe do razocarenja onda ide recenica tipa ''zeljo je jaci od nas htjeli vi ili ne priznati ali manijaci nemate pravo ovde pisati ali ljudi su jaci''. Ovo si ti napisao pa da te pitam, je li i danas misliš isto?
Sad sam napisao druze da trebamo biti strpljivi ali nakon onakve igre manekena :evil:
Samo Sarajevo

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 28 mar 2015, 15:46

BitiSrcemVezan je napisao/la:ako ne osvoje titulu ove sezone poserem se na kolektivno sve redom. nek' kupuju utakmice, nek kupuju sudije nek rade šta god hoće ne zanima me, ali nek osvoje.
meni takve titule ne trebaju, ima njih dovoljno u ligi koji takve grle na press konferencijama... ili pošteno ili nikako!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 28 mar 2015, 15:50

kanarinac je napisao/la:
miden je napisao/la:Ne znam sta ste se okomili na covjeka, kada je sasvim normalan i odmjeren. To što ne leti na svaku insajdersku, koja se ovdje pojavi to nije problem.

Sad sam napisao druze da trebamo biti strpljivi ali nakon onakve igre manekena :evil:
Normalno sad kada se kolektivno situacija smirila. Bravo za onaj gore post, koji si replicirao @HordeBL i tako treba uvijek da se razmišlja. Ja sam te samo podsjetio kako si skoro razmišljao i pisao, u pravo zbog tih ''letenja''.
Das Ist Walter

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 mar 2015, 15:52

Benko je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:ako ne osvoje titulu ove sezone poserem se na kolektivno sve redom. nek' kupuju utakmice, nek kupuju sudije nek rade šta god hoće ne zanima me, ali nek osvoje.
meni takve titule ne trebaju, ima njih dovoljno u ligi koji takve grle na press konferencijama... ili pošteno ili nikako!
ma ne znam nek rade šta hoće... eto mi smo pošteni godinama pa u 8 godina osvojili mudo marjanovo... gdje god odeš jebu te svi redom. od prvenstvene utakmice sa borcem na koševu 3 kutije tableta za smirenje sam zbog sarajeva istrošio
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 28 mar 2015, 15:55

"Prvo rezultati pa onda sve ostalo" nije logican slijed dogadjaja. Naravno da su navijaci gladni uspjeha, ali upravo suprotno, stvarajuci preduslove za dobre rezultate mozemo se nadati kontinuranim uspjesima naseg kluba, kako na domacoj tako i na ino sceni. Jednom prilikom je nas direktor izjavio da nam trofeji u blizoj proslosti ne bi znacili nista ako bi klub ostao u dubiozi u kakvoj je bio godinama i potpuno se slazem sa tom konstatacijom. Rezultati odnosno titule po svaku cijenu, a narocito one kupljene na bilo koji nacin, meni kao nadam se i vecini navijaca niti su bile niti su potrebne u buducnosti. Ovo je pravi put i naravno da nije lagan, uvijek ce biti poraza i razocarenja, sto je normalno, ali ovo jeste pravi i ispravan put

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 mar 2015, 15:57

Ja nisam za kupljene titule i sl s.ranja i ponjamke se u takve sumnjive radnje i lažne superiornosti
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 28 mar 2015, 16:29

Jednom i dva puta napisao sam ...pa evo da ponovim jos jednom.
Sta imaju kantice od tih silnih plehova ili da se vratimao na nas..sta bi mi imali od tog kupa prosle godine da nismo u evropi istjerali Hagesund i Atromitos pa dosli do play offa. Nista...niti oni imaju sta (osim fukarastine i gladi) dugova koji ih jos vise vuku na finansijsko dno , igraca koji odlaze bez feninga obestecenja , ugovora na godinu dana i jos milion stvari negativnih za anamo njih. Isto tako mi nista ne bi imali od kupa da nismo dosli do Borusije i zaradili malo vise od 2 mil KM , od citave te putesestvije po evropi 2014 god.
Znaci , titule DA.....ali samo ako ce se uzeti neka respektabilna lova u evropi (kao prosle god) pa u narednih 2-3 god uci u grupnu fazu LE. Titula samo radi slavlja u Titovoj i nekog naseg kurchenja...a da odmah u decembru npr 2 igraca zatraze raskid ugovora radi love koju im dugujemo , plus recimo dugovi prema bankama ...NE , HVALA NA TAKVOJ TITULI. Svaki klub je firma koji radi i trudi se da bi zaradila lova. Samo plehovi i nake bezze titule , a da nisu popraceni zaradom ....prica je glupa.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 28 mar 2015, 16:45

Ne postoji prioritet po tom pitanju, oboje je jednako bitno. Lijepo je podici pehar i znati da si negdje najbolji. Isto tako je prelijepo doci na uslovan stadion, jednostavno uzivati u trenutku gledajuci svoj tim. Jedno bez drugog moze ali je cilj spojiti ta dva prelijepa iskustva. Covjek bez snova nije nista a mi itekako imamo pravo da se nadamo ostvaranju istih. Samo strpljenja ;)

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 28 mar 2015, 16:57

Desole je napisao/la:Ne postoji prioritet po tom pitanju, oboje je jednako bitno. Lijepo je podici pehar i znati da si negdje najbolji. Isto tako je prelijepo doci na uslovan stadion, jednostavno uzivati u trenutku gledajuci svoj tim. Jedno bez drugog moze ali je cilj spojiti ta dva prelijepa iskustva. Covjek bez snova nije nista a mi itekako imamo pravo da se nadamo ostvaranju istih. Samo strpljenja ;)
Itekako postoji prioritet
Da je tako kako kazes onda bi se lova od amidze prvo ulozila u prvih 11 pa bi se gledalo da se udje u neku grupnu fazu. ocigledno je da se radilo potpuno drugacije...prvo vracanje dugova i konsolidacija po svim osnovama , pa onda napad ne neku grupnu fazu..pa stadion itd itd.Lijepo je kako kazes , dici pehar...bez finansijski jakog i stabilnog kluba...to je obicna ubleha. Primjera milion....u najblizem okruzenju nekakav Brotnjo ili Leotar. Digli pehare i...poslije nekoliko god ugasili se ili presli u 2 ligu- Bez stabilnosti (zapamti) NEMA NISTA. To je osnova svega koja ti daje mogucnost da nakon konsolidacije ...spojis ta prelijepa 2 iskustva (kako kazes)

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 28 mar 2015, 17:04

Nisi ti mene shvatio, normalno da je neophodno otplatiti dugove i stvoriti određene pretpostavke. Samo nama navijacima ne moze biti vaznije da klub ima jedno, a drugo nema. O tome se radi.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 28 mar 2015, 17:05

zeljo1974 je napisao/la:hrdebl ja vecu glupst nisam orocitao u svojih 40 godina idi se lijeci seljacino
cudi me da imas 40 god.. :lol: :lol: :lol:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 28 mar 2015, 17:19

Desole je napisao/la:Nisi ti mene shvatio, normalno da je neophodno otplatiti dugove i stvoriti određene pretpostavke. Samo nama navijacima ne moze biti vaznije da klub ima jedno, a drugo nema. O tome se radi.
Kad imas ovo prvo, onda slijedi sve ostalo i to u kontinuitetu, bez straha od stecaja. Bitno je biti strpljiv, znam mnogi ce reci da nemaju vise zivaca ali to je tako, nista se ne moze postici preko noci. Ove sezone smo imali velike izglede za osvajanje titule, jer imamo dosta stvari na nasoj strani. Na zalost sada su ti izgledi manji ali nisu izgubljeni. Meni licno je lakse cekati narednu sezonu (kako god se ova zavrsila) jer znam da se klub nece ugasiti i da na celu kluba stoje ljudi koji ga vole a ne hostapleri koji gledaju iskljucivo svoju korist, kao u proslim godinama. Sabur braco :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina, muhamedhulk, propoklopac, tajsamja, Tatamata1946 i 48 gostiju.