FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
3 asista Xherdana.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Svi ubijaju za reprezentacije,a ovdje nista.Pitam se zašto.
Izbori
Izbori

To sam ja oduvijek govorio, nije uopće problem u igračima nego u treneru i stručnom štabu. Ako ti ne možeš pobjedit Ceseno na Meazzi ili jednu Parmu to ne može bit problem u igračima jer imamo 10x jaču ekipu od tih ekipica. Nama ko god da dođe neće nam bit bolje dok se u klubu ne promijene neke stvari. Žalosno je što onakvi talenti kao Kova ili Ikac gube na reputaciji zbog sivila u kojem je ekipa a da ih nekome prodamo za 1god bi im se uduplala cijena.SiamoNoi je napisao/la:Svi ubijaju za reprezentacije,a ovdje nista.Pitam se zašto.
Izbori
Je*o mu Carrizo mater
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kod nas nije problem samo trener ili samo igraci. Nakon svega rec da je do trenera je cista glupost. Pa promijenili smo trenera vise nego i jedna ekipa na planeti u zadnjih pet godina. Problem je sto se nema kontinuitet rada i sto se ocekuju rezultati istog trena kad novi trener dodje. Naravno bilo je i previse promasaja sa trenerima kao i sa igracima. Jedan trener samo sto krene pravit ekipu dobije otkaz, dodje drugi koji na pola igraca ne racuna. Dovede sebi neke igrace da bi kroz pola godine i on dobio otkaz i tako evo pet godina. Tako da su se i igraci pogubili u tom svemu jer su cak i reprezentacije uigranije od nas, zato bolje "izgledaju" kad igraju za reprezentacije.
Treba pustit treneru dvije tri godine da stvori neku kicmu ekipe pa to onda nadogradjivat. Ovako svaki trener koji dodje mijenja "glavne" igrace u ekipi.
Stramacioni je bio idealna prilika za to da se nekom da duzi projekat. Mlad, ambiciozan i talentovan trener koji je imo muda da promijeni neke stvari i da se krene naprijed. Njega je zadesilo previse pehova pa je Moratti podlego pritisku i doveo "provjerenog" strucnjaka. Da on nije dobio otkaz mi bi se iduce sezone sigurno borili za skudeto, jer je pokazo da ima to u sebi jos one sezone kad nam je Juventus bjezo samo par bodova prije svih silnih ozljeda koje su uzrokovale da zavrsimo deveti.
Treba pustit treneru dvije tri godine da stvori neku kicmu ekipe pa to onda nadogradjivat. Ovako svaki trener koji dodje mijenja "glavne" igrace u ekipi.
Stramacioni je bio idealna prilika za to da se nekom da duzi projekat. Mlad, ambiciozan i talentovan trener koji je imo muda da promijeni neke stvari i da se krene naprijed. Njega je zadesilo previse pehova pa je Moratti podlego pritisku i doveo "provjerenog" strucnjaka. Da on nije dobio otkaz mi bi se iduce sezone sigurno borili za skudeto, jer je pokazo da ima to u sebi jos one sezone kad nam je Juventus bjezo samo par bodova prije svih silnih ozljeda koje su uzrokovale da zavrsimo deveti.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
U pravu ste i jedan i drugi.Mancini je poprilican klaun,ali i ranije sam vec rekao...kad ga se vec dovelo sad ga treba pustit neko vrijeme da radi pa da vidimo jer vec dugo ovdje nije bilo nikakvog kontinuiteta.Sto opet ne znaci da ga necemo pljuvat nakon svake lose odluke

Izbori

Izbori

Evo i Retard zabio 
Izbori

Izbori

zasto retard? budi sretan sto imas broza u ekipi.decko se ne kurci ,ne folira.miran ko bubica.igra dobro a ti ga onda nazivas retardomSiamoNoi je napisao/la:Evo i Retard zabio
Izbori

Da si ga osobno upoznao druga bi prica bila.Frajer je teski kreten.Ne kazem samo ja nego jos masa ljudi.Pogotovo pripadnice zenskog spola.
A sto se tice igre...za sada solidan u Interu.3 vrhunske utakmice i onda dosta slabije partije.Ako uspije igrati u kontinuitetu jednako kao te prve tri biti ce odlican igrac,a ovako je jos daleko od toga.
Izbori
A sto se tice igre...za sada solidan u Interu.3 vrhunske utakmice i onda dosta slabije partije.Ako uspije igrati u kontinuitetu jednako kao te prve tri biti ce odlican igrac,a ovako je jos daleko od toga.
Izbori

pa de pojasni zasto je kreten????? sta je to uradio?SiamoNoi je napisao/la:Da si ga osobno upoznao druga bi prica bila.Frajer je teski kreten.Ne kazem samo ja nego jos masa ljudi.Pogotovo pripadnice zenskog spola.
Izbori
Nista specijalno nije napravio,ali pricom,stavom i nekim nacinom razmisljanja te natjera da dodjes do zakljucka da je teska budala.Plus tu je ono da se ispisao iz srednje zbog nogometa,pao na vozackom nebrojeno puta,svaki vikend dok je jos u Gorici zivio visi po nekim narodnjackim klubovima,pola mjesecne place spiska na kladionicu itd.Al nekad mi ga dodje malo i zao jer je decko ono bas glup.Ne moze recenicu normalno slozit i sprdaju se s njim i prijatelji.
Izbori
Izbori

kreten ili ne on je sad u interu i hr repki gdje igra dobro,a tako nesto jedan kreten ne moze napravit.pa jos je klinac ,ima vremena da se uozbilji.pa et vidis da mu je napustanje skole pomoglo,fokusiro sa na fudbal koji mu je donio sve.pricas kao da su ostali fudbaleri skolovani
kao da ostali fudbaleri ne trose lovu u gluposti
a broz je jos mlad i ima kad ce se opametit

Kako ne...pa ne stoji kreten=loš igrač
Ni obrnuto.
A on se iz škole ispisao još dok je u Hrv.Dragovoljcu bio.Rijetko glup potez i ima sreće što je ovako ispalo.
Evo pogledaj ovaj intervju ako ga nikad nisi slušao i sve će ti biti jasno:
[youtube][/youtube]
Mene sram ovo gledat
Izbori

A on se iz škole ispisao još dok je u Hrv.Dragovoljcu bio.Rijetko glup potez i ima sreće što je ovako ispalo.
Evo pogledaj ovaj intervju ako ga nikad nisi slušao i sve će ti biti jasno:
[youtube][/youtube]
Mene sram ovo gledat

Izbori

a dobro tako prica,sporo
mislim da je rebicu ovo bio najtezi interviju,morao je kljestima vadit rijeci iz brozovih usta.broza se izgleda ebe za sve
sve mu svjedno al eto opet je uspio.najvaznije da je na terenu konkretan

Na 10.30 najjaci dio 
Prema France Footballu Mazzarri i Mancini su medju 20 najplacenijih trenera svijeta,a kombinirano Inter za njih izdvaja 11.6 m eura cime bi da su jedna osoba bili 4.najplaceniji trener svijeta.Nemam rijeci ako je ovo istina.
Izbori

Prema France Footballu Mazzarri i Mancini su medju 20 najplacenijih trenera svijeta,a kombinirano Inter za njih izdvaja 11.6 m eura cime bi da su jedna osoba bili 4.najplaceniji trener svijeta.Nemam rijeci ako je ovo istina.
Izbori

Čuj fudbaler glup? Pa kakve kruze price inace za njih? Da su na Ajnštajnovom nivou ne bi ganjali krpenjaču 

To da je većina nogometaša glupa je jedna od imbecilnijih predrasuda.
Santon pozvan za Italiju protiv Engleske.Ranocchia bi trebao u toj utakmici biti u početnoj postavi.
Izbori
Santon pozvan za Italiju protiv Engleske.Ranocchia bi trebao u toj utakmici biti u početnoj postavi.
Izbori

- gerdmuller
- Kontakt:
jel ovo moguceSiamoNoi je napisao/la: [youtube][/youtube]

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
[youtube][/youtube]Mateo Kovacic has played 19 games under Mancini, but only six times has he played full 90 minutes.
Created most chances for Inter in Serie A:
[43] Kovacic
[38] Guarin
[33] Palacio
[29] Hernanes
[21] Shaqiri
Mancini has lost more league games than won since returning to Inter: 5W 6D 6L.
Izbori

Izbori

Dotakli smo potpuno novo dno. Od Parminih 10 bodova ove sezone 4 su skupili protiv nas, 40 **** posto.Tritolone je napisao/la:Imam neki osjecaj da necemo ni danas pobjedit
Nema potrebe analizirat igru kad iste nije ni bilo, bezbroj pokusaja sa lijeve i desne strane a niti jedan upotrebljiv centarsut, Parma po svemu bolja ekipa i prava je steta sta nisu pokupili i danas 3 boda.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.