NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ma kakvo god da je naše Bratstvo, ja vam garantujem da bez DASE mi bi igrali u 2. ligi sjever. Daso šta god da je prije radio, sad ulaže u klub i to je očigledno, jer po meni rezultati su tu, samo se neke stvari ne poklope do kraja. Prošle sezone nam je malo falilo, al nas je kiks protiv Jedinstva na domaćem terenu, koji je bio režiran od strane nekih viših organa u savezu, koštao ulaska u PL. Logično je da ako 4-5 kola prije kraja se izgube šanse za ulazak, da se počne prodavat jer zašto ne izvući pare, koje mogu pokriti makar pola polusezone. Ovaj put mislim da imamo sve uslove i mislim da ćemo već poslije nedjelje se nać na prvom mjestu. I ako ne bude tako i ako ne uđemo, opet ću biti uz Bratstvo i podržavat ga. Sramota je gledat kako momčići navijaju za Sarajevo kad je igralo u Gračanici, a sve rođene Gračanlije koje nisu nigdje dalje od Pribave otišli.
-
HarisHelic
- Kontakt:
ALBOX je napisao/la:HarisHelic je napisao/la:I OPET NUSRETOV KLUB BRATSTVO NECE UCI U PREMIJER LIGU!
Evo ovo spasite pa na kraju sezone kad Bratstvo bude drugo ili trece na tabeli, slobodno citirajte.
PusaPA STA OKO NECE , DA NISI MOZDA RAZOCARAN
kakve ima veze
mi idemo
gledamo utakmicu, uzivamo u sportu , ko kaze da mora biti prvo ,nama mozda
prva federalna tamam , ti ako si razocaran zali se rođi
ili ste nesto zaguzvali oko međe pa se ne podnosite , ili da nije ljubav u pitanju![]()
![]()
Tebi je ocito dodavanje lopti u privatnom klubu vrh karijere i maximum onog sto mozes da skontas.
Profil i ime iz profila apsolutno nemaju ama bas nikakvo znacenje ali vidim ti se dostavljac lopti nafurao da mi je brkati ljubavnik rodjak
Nema šanse da dobijete Igmana ,ne zato što nemate kvalitet nego zato što Vam je hapica spremljena,,,,gorazdak je napisao/la:**** je napisao/la:Pa sve je dogovoreno utakmica je bila formalnost ,a i vama se sprema u Konjicu svašta nešto....delegat utakmice vam je Dasin veliki ahbab...tako da po svemu sudeći nakon 19 kola biće -2... a nešto sam i načuo..pa budemo vidjeli,,,gorazdak je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je sudija dozvolio da se igra utakmica u Jablanici. Pa ono nije bio fudbalski teren. U ovoj nasoj ligi sve je moguce
Ne budali drugar
Morate bit na nivou Barse da dobijete utakmicu...Mući bi za Dasu pogino a on vam je delegat a kolko sam čuo sa glavnim sudijom je u ekstra odnosima,,,
HarisHelic je napisao/la:
Tebi je ocito dodavanje lopti u privatnom klubu vrh karijere i maximum onog sto mozes da skontas.
Profil i ime iz profila apsolutno nemaju ama bas nikakvo znacenje ali vidim ti se dostavljac lopti nafurao da mi je brkati ljubavnik rodjak![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda jak ti idol
ZMIJO ,,nemoj lupat gluposti o nameštanju tekme po onakvom terenu.Bratstvo je jako dobar kolektiv sa dobrim nogometašima,sposobnom upravom I trebaju da zaigraju u PREMIJER LIGU BiH.Prvociraš konstantno I to nije lijepo.**** je napisao/la:Pa sve je dogovoreno utakmica je bila formalnost ,a i vama se sprema u Konjicu svašta nešto....delegat utakmice vam je Dasin veliki ahbab...tako da po svemu sudeći nakon 19 kola biće -2... a nešto sam i načuo..pa budemo vidjeli,,,gorazdak je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je sudija dozvolio da se igra utakmica u Jablanici. Pa ono nije bio fudbalski teren. U ovoj nasoj ligi sve je moguce
AGA moj dobri opet si preskočio terapiju poslije doručkaagalo je napisao/la:kakva gracanica druze i fudbal ne licite ni na sto.vi ste ruglo i sramota.vasi su motori i to coperi i to je to.drzite se toga.kakvi vi...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sutra lagano dobit ovdje Rudara i nastavljamo prema PL

Kao što dušmani kažu sutra kupiti tekmu od rudara,platit Igmanu da pobjedi Goražde,sudijama da naprave X u Banovićima i podijeliti zaostale plate Gradini da uzme bod u Doboju i prvi smoGracanicaAA je napisao/la:Sutra lagano dobit ovdje Rudara i nastavljamo prema PL![]()
Kolko para imamo mozemo usput nastimat i Orasju pobjedu cisto reda radiForlan je napisao/la:Kao što dušmani kažu sutra kupiti tekmu od rudara,platit Igmanu da pobjedi Goražde,sudijama da naprave X u Banovićima i podijeliti zaostale plate Gradini da uzme bod u Doboju i prvi smoGracanicaAA je napisao/la:Sutra lagano dobit ovdje Rudara i nastavljamo prema PL![]()
www.nkbratstvogracanica.com
evo s terapije.sterem ves
Paušalno plaćanje dečki, ako nemate pare
najisplativije je..Imate koga da to odradi haha..
Samo naprijed pozdrav iz ZaTlu
Samo naprijed pozdrav iz ZaTlu
-
HarisHelic
- Kontakt:
Smijesni su ti oni pp-ovi, al' nije malo ..... idi cuvaj ovcice sa rodjakom.ALBOX je napisao/la:HarisHelic je napisao/la:
Profil i ime iz profila apsolutno nemaju ama bas nikakvo znacenje ali vidim ti se dostavljac lopti nafurao da mi je brkati ljubavnik rodjak![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda jak ti idol![]()
![]()
![]()
![]()
pabizo je napisao/la:ZMIJO ,,nemoj lupat gluposti o nameštanju tekme po onakvom terenu.Bratstvo je jako dobar kolektiv sa dobrim nogometašima,sposobnom upravom I trebaju da zaigraju u PREMIJER LIGU BiH.Prvociraš konstantno I to nije lijepo.**** je napisao/la:Pa sve je dogovoreno utakmica je bila formalnost ,a i vama se sprema u Konjicu svašta nešto....delegat utakmice vam je Dasin veliki ahbab...tako da po svemu sudeći nakon 19 kola biće -2... a nešto sam i načuo..pa budemo vidjeli,,,gorazdak je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je sudija dozvolio da se igra utakmica u Jablanici. Pa ono nije bio fudbalski teren. U ovoj nasoj ligi sve je moguce
-
HarisHelic
- Kontakt:
**** je napisao/la:![]()
ko da se utakmice dogovaraju na terenu..
![]()
![]()
![]()
sve je završeno u nedjelju naveče...a ti znaš da Bratstvo ima upravu,,,
![]()
pa pitanje od milion maraka je ko su članovi uprave NK BRATSTVO...to ne postoji jer je zadnja skupština Nk Bratstvo održana još za vrijeme Kraljevine SHS...
Ovi stvarno misle da Bratstvo ima upravu
Sta ce ti uprava kad imas lovu

-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Vazna pobjeda za 1 mjesto !!!!!
Idemo dalje Bratstvo Bratstvo

Idemo dalje Bratstvo Bratstvo
Samo da dodam i protiv sudijeske trojke opet smo napravili pobjeduGracanicaAA je napisao/la:Vazna pobjeda za 1 mjesto !!!!!
Idemo dalje Bratstvo Bratstvo![]()
![]()
Uzalud vam trud sviraci
Eto nas na prvom mjestu , jest puno al sta ces eto
Dusmani na vama je red
Odo moram lopte pokupiti od husamovica njive
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Suti ba sad ce govorit da smo kupili utakmicuALBOX je napisao/la:Samo da dodam i protiv sudijeske trojke opet smo napravili pobjeduGracanicaAA je napisao/la:Vazna pobjeda za 1 mjesto !!!!!
Idemo dalje Bratstvo Bratstvo![]()
![]()
![]()
Uzalud vam trud sviraci![]()
Eto nas na prvom mjestu , jest puno al sta ces eto![]()
Dusmani na vama je red![]()
![]()
Nakon dugo vremena dođem na stadion da odgledam utakmicu i baš sam se onako pošteno ismijao glavnom sudiji. Pa šta je čovjek svirao i na jednoj i na drugoj strani, ne može se ni zamislit. Stalno sjecka igru, produžava 6. minuta a imao 4. izmjene na poluvremenu i par medicinskih uleta i ništa više. Sve u svemu evo nas na prvom mjestu i mislim da već sljedeće kolo uz pobjedu u Sanskom Mostu se možemo odlijepiti od Mladosti, jer gostuju Branitelju, gdje po meni teško ko može odnijeti sve bodove.
Ma nije to zanimljivo, nek bude egal do naseg gostovanja u Doboj-Kakanj pa da im tamo uzmemo bodoveDiablo55 je napisao/la:Nakon dugo vremena dođem na stadion da odgledam utakmicu i baš sam se onako pošteno ismijao glavnom sudiji. Pa šta je čovjek svirao i na jednoj i na drugoj strani, ne može se ni zamislit. Stalno sjecka igru, produžava 6. minuta a imao 4. izmjene na poluvremenu i par medicinskih uleta i ništa više. Sve u svemu evo nas na prvom mjestu i mislim da već sljedeće kolo uz pobjedu u Sanskom Mostu se možemo odlijepiti od Mladosti, jer gostuju Branitelju, gdje po meni teško ko može odnijeti sve bodove.
www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.