FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Taj stadion od 15 milja kada se napravi, bit ce popunjen iskljucivo clanovima FKS. Zao mi gostujucih navijaca.
- moustapha
- Kontakt:
Pa koliko su ozbiljni ti projekti? Da li su planovi odmakli malo dalje od tog planiranja, ili je prvo 3D nacrt pa cemo vidjeti kako dalje?
#divovi
Ja bih volio da u slucaju gradnje tako nekog stadiona bude kapaciteta od 17.500 do 22.500 mjesta. Ako nista drugo treba racunati i onaj procenat koji mora biti prazan zbog sigurnosti. Mislim da je to negdje oko 10% kapaciteta sto bi na stadionu od 15 hiljada smanjilo broj karata na 13.5.
Po pitanju poskupljenja karata, ja bi sutra potpisao 50% da mi vise naplate da imamo krov.
Po pitanju poskupljenja karata, ja bi sutra potpisao 50% da mi vise naplate da imamo krov.
FK Sarajevo
A treba reci da ce ljudi vise ici na utakmce kad imaju uslove, da sjednu, da uzivaju, da odu u WC a ono ljepota vidjeti sve.. Iako bude skuplje, ja sam siguran da utakmice Sarajeva, ukoliko budu igrali solidno, nece biti ispod 5k posjete..
Kakav god stadion se pravio, treba pstaviti opciju nadogradnje za nekoliko hiljada mjesta.. Ukoliko je moguce
Al najbotnije da ono izgleda moderno i da ispunjava sve uslove koje Uefa zahtjeva..
Ima lokacija na Ilidzi kod bazena Terma.. Onde ima velika livada.. A za neki strogi centar grada, mislim da nisam nigdje vidio mjesto za jedan stadion...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakav god stadion se pravio, treba pstaviti opciju nadogradnje za nekoliko hiljada mjesta.. Ukoliko je moguce
Al najbotnije da ono izgleda moderno i da ispunjava sve uslove koje Uefa zahtjeva..
Ima lokacija na Ilidzi kod bazena Terma.. Onde ima velika livada.. A za neki strogi centar grada, mislim da nisam nigdje vidio mjesto za jedan stadion...
moustapha je napisao/la:Pa koliko su ozbiljni ti projekti? Da li su planovi odmakli malo dalje od tog planiranja, ili je prvo 3D nacrt pa cemo vidjeti kako dalje?
Nista ti ne brini....

U svakom slucaju ako se ikad bude pravio stadion, preko 20 000 ne treba praviti. Mi trebamo misliti o svakodnevnici, ne o utakmicama koje se dese jednom u pet godina. Onako nesto kao sto Rijeka sad pravi bi bilo idealno.
i sada ljudi kad ovo procita svaki navijac pitar pa i ja dali treba da budemo ocajni u slucaju ne osvajanja titule ljudi ja nezz jeli ovo istina ali akomje istina ljudi titule ce da dodju vremenom jer ljudi mi smo svjesni da u zivotu nemoze nis preko noci ali ako se bude radilo ovako kvalitetno sve ce doci do naplate,samo pogledajte bajern prije 10 godina dok su ulagali u infraktastur u osoblje u omladinske skole ljudi su cak ostali bez lp jedne godine a u lp su bili postali kanta za nabijanje 7-0 od barse jedne godine ni grupu nisu prosli ali zato je sada sve doslo na naplatu zato ljudi moramo bit strpljiviHordeBL je napisao/la:Nema nista od Vogosce samo zato sto klub ne zeli to. Iznenadicete se koje su 2 opcije u pitanju. Uskoro ide i 3D verzija novog stadiona. Istina bice malog kapacitete (15 milja) ali bice nas i samo nas.
Samo Sarajevo
- trunks1946
- Kontakt:
Kamp FKS i stadion je vrijedniji od svih trofeja! zato strpljenja, doci ce i trofeji usput ... 

orde del male
kanarinac je napisao/la:i sada ljudi kad ovo procita svaki navijac pitar pa i ja dali treba da budemo ocajni u slucaju ne osvajanja titule ljudi ja nezz jeli ovo istina ali akomje istina ljudi titule ce da dodju vremenom jer ljudi mi smo svjesni da u zivotu nemoze nis preko noci ali ako se bude radilo ovako kvalitetno sve ce doci do naplate,samo pogledajte bajern prije 10 godina dok su ulagali u infraktastur u osoblje u omladinske skole ljudi su cak ostali bez lp jedne godine a u lp su bili postali kanta za nabijanje 7-0 od barse jedne godine ni grupu nisu prosli ali zato je sada sve doslo na naplatu zato ljudi moramo bit strpljiviHordeBL je napisao/la:Nema nista od Vogosce samo zato sto klub ne zeli to. Iznenadicete se koje su 2 opcije u pitanju. Uskoro ide i 3D verzija novog stadiona. Istina bice malog kapacitete (15 milja) ali bice nas i samo nas.
Upravo tako kanarinac. Post ti je za 10 ...svaka cast na zrelom i pametnom razmisljanju.
Ovo oko stadiona nije ubleha i u to cemo se svi vrlo skoro uvjeriti.......PRAVICE SE NOVI STADION MILION %
Re: Odg: FK Sarajevo
Ja bih volio ovo, ja bih volio ono..
Ja bih volio da u narednom kolu uzmemo tri boda

jel ti hilmo ikad iko rekao da previse pametujes ili da se pravis prepametanhilmo je napisao/la:Ja bih volio ovo, ja bih volio ono..
Samo Sarajevo
Samo da ga hoce pocet pravit nije bitno vogosca ilidza, otoka.
Ja kad bi se pito ja bi onaj bbi I kino srusijo i par oni zgradica okolo I etoga.
Imal slika Iz butmira da Vidimo kamp..
Ja kad bi se pito ja bi onaj bbi I kino srusijo i par oni zgradica okolo I etoga.

Imal slika Iz butmira da Vidimo kamp..

hilmo je napisao/la:Ja bih volio ovo, ja bih volio ono..
ja bih volio da ti ne budes toliko nepovjerljiv vise...istu toliku kolicinu nepovjerenja pokazivo si i prema Tanu i jos milion stvari.
evo ti ponuda....ako ne bude nista od stadiona , ja nosim nick koji mi ti odredis i to 6 mjeseci...ako bude ...ti nosis nick koji ti ja odredim
Nisi shvatio poentu.kanarinac je napisao/la: jel ti hilmo ikad iko rekao da previse pametujes ili da se pravis prepametan
Ne želim da letimo pa kad grohnemo onda tjeraj sve, pustimo neka stvari idu svojim tokom pa će biti i kamp i stadion.
A do tad samo teren.

Apsulutno se slazem.kanarinac je napisao/la:jel ti hilmo ikad iko rekao da previse pametujes ili da se pravis prepametanhilmo je napisao/la:Ja bih volio ovo, ja bih volio ono..
Hilmi je jedino bitno da se konama dodvori.
Nista mu draze nema nego nase popljuvati. Koliko je samo nasih radi njega ban dobilo.
Ako vec pise neka onda zanemari druge i neka prestane pametovati i davati si previse za pravo.
ma mislim brate inace u svim postovima imas zaista odlicnih postova ali veoma cesto previse pametujes drugacije receno mislis da si pametniji od cijelog forumahilmo je napisao/la:Nisi shvatio poentu.kanarinac je napisao/la: jel ti hilmo ikad iko rekao da previse pametujes ili da se pravis prepametan
Ne želim da letimo pa kad grohnemo onda tjeraj sve, pustimo neka stvari idu svojim tokom pa će biti i kamp i stadion.
A do tad samo teren.
Samo Sarajevo
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja sam za opciju sopstvenog stadiona, moze i koncesija. Lokacija sto se mene tice nije bitna, moze biti i u Varesu. I ja cu, boze zdravlja, nazociti svakoj domacoj utakmici.
@hilmo i jeste najpametniji, mozda je i vidovit. Sta god je covjek napisao i kad god je govorio da ne pretjerujemo bio je u pravu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Evolution87
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:@hilmo i jeste najpametniji, mozda je i vidovit. Sta god je covjek napisao i kad god je govorio da ne pretjerujemo bio je u pravu.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Znači prema ovim nekim pričama vašim selimo se s Haseta definitivno 

SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 18 gostiju.