Ja ocekujem da ce Kipar nekome klepiti bodove, igraju kuci protiv Velsa i tu bi moglo biti nerijeseno.Virtu4l je napisao/la:Izrael ima domaću sa Andorom.
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
O tome ti pričam, daj nam ono što je sigurno, a ako nam se ponudi nešto više, trebali bi i to zgrabiti.Pivopija je napisao/la:Ja ocekujem da ce Kipar nekome klepiti bodove, igraju kuci protiv Velsa i tu bi moglo biti nerijeseno.
Izrael nam bježi 7 bodova, ima utakmicu manje i vjerovatno bolji međusobni duel (ako se to gleda), tako da je to još jedan imaginarni bod prednosti za njih. U ovoj situaciji, prije ćemo prestići Belgiju, nego njih. Belgija i Izrael igraju u zadnjem kolu, ko zna, možda i tada ulovimo nešto u mutnom.
Samo da mi svoje odradimo.
I još nešto, naš meč sa Belgijom će biti jako bitan, jer ako tamo uzmemo bar bod, to i njih dovodi u zeznutu situaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Do kraja 18 bodova (+ 2 sto imamo) u igri, sada da li je "20" doboljno da li dovoljno za baraz ili drugo mjesto.
Uz ovo ocekivati kiksove ostalih ....

Uz ovo ocekivati kiksove ostalih ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sa 20 bodova sigurno idemo direktno, sa 18 bodova imali bi skoro siguran baraz, a sa 17 bodova mozda baraz.
A sto se tih kikseva tice na to zaboravi, jer protiv Andore nece niko kiksati, a protiv Kipra isto tako tesko, jedino mozda Vels.
Sve osale utakmice su medjusobni ogledi reprezentacija koje imaju sansu za prolaz tako da tu nista ne mozemo nazvati kiksom.
A sto se tih kikseva tice na to zaboravi, jer protiv Andore nece niko kiksati, a protiv Kipra isto tako tesko, jedino mozda Vels.
Sve osale utakmice su medjusobni ogledi reprezentacija koje imaju sansu za prolaz tako da tu nista ne mozemo nazvati kiksom.
Ti ides na tu sigurniju varijantu u kojoj bi trebali biti treci, a ja sam vise govorio o ovoj riskantnijoj gdje bi mogli biti drugi. U svakom slucaju nase je da pobjedjujemo, a za kalkulacije ce biti vremena.Virtu4l je napisao/la:O tome ti pričam, daj nam ono što je sigurno, a ako nam se ponudi nešto više, trebali bi i to zgrabiti.Pivopija je napisao/la:Ja ocekujem da ce Kipar nekome klepiti bodove, igraju kuci protiv Velsa i tu bi moglo biti nerijeseno.
Izrael nam bježi 7 bodova, ima utakmicu manje i vjerovatno bolji međusobni duel (ako se to gleda), tako da je to još jedan imaginarni bod prednosti za njih. U ovoj situaciji, prije ćemo prestići Belgiju, nego njih. Belgija i Izrael igraju u zadnjem kolu, ko zna, možda i tada ulovimo nešto u mutnom.
Samo da mi svoje odradimo.
I još nešto, naš meč sa Belgijom će biti jako bitan, jer ako tamo uzmemo bar bod, to i njih dovodi u zeznutu situaciju.
Pored nasih 5 pobjeda, bez kojih nemamo o cemu pricati, pobjede Belgije u svim utakmicama do kraja bi nam osigurale trece mjesto, bez obzira na sve ostale utakmice.
Tesko je reci sta nam najvise odgovara u utakmici izmedju Velsa i Izraela u subotu, ne mozemo bas gledati koliko nam bodova bjeze trenutno jer je jos rana faza kvala. Bojim se da cemo tek poslije zadnjeg kola znati sta nam je odgovaralo
A o drugom/trecem mjestu ne treba ni diskutovati, dosta je lakse proci u barazu (vjerovatno kao nosilac) nego izboriti 2. mjesto u grupi.
Tesko je reci sta nam najvise odgovara u utakmici izmedju Velsa i Izraela u subotu, ne mozemo bas gledati koliko nam bodova bjeze trenutno jer je jos rana faza kvala. Bojim se da cemo tek poslije zadnjeg kola znati sta nam je odgovaralo

A o drugom/trecem mjestu ne treba ni diskutovati, dosta je lakse proci u barazu (vjerovatno kao nosilac) nego izboriti 2. mjesto u grupi.
Treba uzeti u obzir da baraz sigurno nece biti na nivou dosadasnjih, ako budemo u barazu ocekuju nas repke tipa Slovenija, Izrael, Bugrska, Rumunija itdbvb je napisao/la:Pored nasih 5 pobjeda, bez kojih nemamo o cemu pricati, pobjede Belgije u svim utakmicama do kraja bi nam osigurale trece mjesto, bez obzira na sve ostale utakmice.
E sad, je li se gleda gol razlika ili medjusobni dueli u slucaju egala u bodovima ????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Goalgetter
- Kontakt:
Zbroj oba medjusobna duela se gleda.Husika je napisao/la: E sad, je li se gleda gol razlika ili medjusobni dueli u slucaju egala u bodovima ????
Nije dobro !!!Goalgetter je napisao/la:Zbroj oba medjusobna duela se gleda.Husika je napisao/la: E sad, je li se gleda gol razlika ili medjusobni dueli u slucaju egala u bodovima ????
Znaci treba Genocidase ovdje natrpati zivotom....Nije dobro....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Consigliere
- Kontakt:
Danas Izrael- Vels u nasoj grupi...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
dobit' će ovo chifuti, šta nama najviše leži?
Neriješeno.Chinaglia je napisao/la:dobit' će ovo chifuti, šta nama najviše leži?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Vidi nas samo dokle smo stigli sa ova dva boda, jos Israel ima utakmicu manje
. Ako danas uzmu tri boda kod kuce, ulazimo u knock-out fazu za trece mjesto protiv Velsa i Kipra, u tom slucaju prva dva mjesta pripadaju Israelu i Belgiji
.

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 28 mar 2015, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ajmo remi

- Goalgetter
- Kontakt:
Ako cemo realno, nama je vrh ako iz ove situacije i izvucemo 3. mjesto. Ja sam licno otpisao drugo, jer smatram da je nedostizno i cista kalkulacija, dok su sanse jos sasvim realne da Wales izbacimo iz utrke za 3. mjesto. Stoga i ne zalim ako ih danas zgaze Izraelci, olaksace nam put do 3. pozicije.
Kakve repke bi nas čekale u baražu ?Goalgetter je napisao/la:Ako cemo realno, nama je vrh ako iz ove situacije i izvucemo 3. mjesto. Ja sam licno otpisao drugo, jer smatram da je nedostizno i cista kalkulacija, dok su sanse jos sasvim realne da Wales izbacimo iz utrke za 3. mjesto. Stoga i ne zalim ako ih danas zgaze Izraelci, olaksace nam put do 3. pozicije.
Mada joj, smuči mi se sama pomisao na baraž

Da,danas je X najbolja opcija,po meni najgora opcija je da Wales uzme Izraela,onda se i za trece mjesto komplikuje situacija
.Ali X bi nam legao samo tako,mi uzmemo Andoru i Izraela u junu dolazimo na bod,dva zaostatka svima
i potpuno smo nazad u igri za direktan plasman. Eh sad realnost je malo drugacija
tesko ce danas u Izraelu otici u nerijeseno,ocekujem tamo krajnje otvorenu utakmicu,oba protivnika znaju da pobjedom dolaze nadomak prva dva mjesta.

SLOBODA NAVIJAČIMA
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko god cekao staces, koliko smo ukenjali stvar u prve 4 utakmice, ja sam zadovoljan i da igramo baraz.HariTz je napisao/la:Kakve repke bi nas čekale u baražu ?Goalgetter je napisao/la:Ako cemo realno, nama je vrh ako iz ove situacije i izvucemo 3. mjesto. Ja sam licno otpisao drugo, jer smatram da je nedostizno i cista kalkulacija, dok su sanse jos sasvim realne da Wales izbacimo iz utrke za 3. mjesto. Stoga i ne zalim ako ih danas zgaze Izraelci, olaksace nam put do 3. pozicije.
Mada joj, smuči mi se sama pomisao na baraž
Btw. jel i najbolji treci ide dalje? Kakve su nam tu sanse.

Ovdje bi bilo mozda najbolje da Izrael pobjedi i odvoji se od ostalih, a na nama i Belgiji je da udju na prva tri mjesta, mislim da je Wales laksi zalogaj od izraelaca. Najgori scenario je da Wales dobije.
Ima tu jos mjesta kalkulacijama i da mozda obe ekipe izvuku po bod, ali o tom-potom.
Al' yebem ga ja, ubjedjen sam da cemo makar u baraz (odnosno, to nam treba biti primarni cilj), koliko god ova tabela ruzno izgledala. Andora u dvije tekme i Kipar se MORAJU I MOGU dobiti jer smo 10x kvalitetnija reprezentacija. Wales i Izrael jesu zeznuti, ali prednost je da obe tekme igramo na Bilinom polju tako da ni tu pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Protiv Belgije bi i x bio odlican, ali ako se poklope neki drugi rezultati, mozda nam ni poraz protiv njih ne bi trebao kvariti ulazak u baraz.

Ima tu jos mjesta kalkulacijama i da mozda obe ekipe izvuku po bod, ali o tom-potom.
Al' yebem ga ja, ubjedjen sam da cemo makar u baraz (odnosno, to nam treba biti primarni cilj), koliko god ova tabela ruzno izgledala. Andora u dvije tekme i Kipar se MORAJU I MOGU dobiti jer smo 10x kvalitetnija reprezentacija. Wales i Izrael jesu zeznuti, ali prednost je da obe tekme igramo na Bilinom polju tako da ni tu pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Protiv Belgije bi i x bio odlican, ali ako se poklope neki drugi rezultati, mozda nam ni poraz protiv njih ne bi trebao kvariti ulazak u baraz.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sto se baraza tice protivnici bi mogli biti:
A) Island ili Turska C) Ukrajna D) Škotska ili Irska E) Slovenija ili Litvanija F) Mađarska ili Sj.Irska G) Rusija ili Švedska H) Norveska I) Albanija ili Srbija
(Trenutna situacija u grupama i uzimajuci u obzir ko ima kakav raspored)
A) Island ili Turska C) Ukrajna D) Škotska ili Irska E) Slovenija ili Litvanija F) Mađarska ili Sj.Irska G) Rusija ili Švedska H) Norveska I) Albanija ili Srbija
(Trenutna situacija u grupama i uzimajuci u obzir ko ima kakav raspored)
Zadnja izmjena: ennis, dana/u 28 mar 2015, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.