U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 mar 2015, 20:20

AllGunsBlazing je napisao/la:I na kraju ce opet naravno ispasti da svi imaju mrznju i zavist prema glavnom gradu, a danas tokom utakmice su komentari bili smijesni. Naravno od strane si, sarajlija.
Šta si očekiv'o? Šta god se igra u Sarajevu i naiđe na lošu posjetu odma se sjati vagon nesarajlija da pljuje. I sad ovi samo vraćaju.

Trebate sjahat' i jedni i drugi.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 mar 2015, 20:23

Komentari o posjetama su dokaz napacenosti sarajlija.Bas bi Kosevo krcato bilo.Naveli su probleme oko posjete tako da se tu nema sta dodat.
Amerika ima jak omladinski pogon,imaju igrace koji igraju u meksickoj ligi,istoj onoj u kojoj igraju vecina repeezentativaca meksika i onako su odigrali na SP.Pored meksicke ima naravno i drugih liga,ovu sam uzeo za poredjenje,dok nasi vecinom igraju u PL ili B timovima.
Onda mozda i najbitnije je da su oni u23,a mi u21 uz to potpuno nova generacija.
Ima potencijala,par momaka koje ste vec naveli su predobro odigrali,ostali mogu vise sigurno,tako da nije bas sve tako crno.
Nad tobom sunce najljepše sja

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 mar 2015, 20:35

Eto Tuzlaci nemojte zijaniti u Lištici i oprošteno vam je :mrgreen:
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 mar 2015, 20:41

Sarajlije nemaju pravo vracati komentare za posjetu, jer kod njih ne bude posjeta ni kad je A reprezentacija u pitanju, a da ne govorimo o mladim.

Druga stvar nije to samo posjeta. Jedan forumas pise kako bi volio da Mihojevic igra za Srbiju jer nije pozvan. I onda danas prije ulaska ispade Mihojevic Baresi iz najboljih dana. A ono isti kao i ostali stoperi ni bolji ni gori.

Treca stvar. Fali nam defanzivni vezni, i ne Radovac vec defanzivni vezni(uz vec pomenute stopere) koji ce udarati. Meni se cini kako takvog nemamo u ovoj reprezentaciji, svi su neki playmakeri.
Celik!3,2,2.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 27 mar 2015, 20:58

Sad s utakmice, pa da napisem par rijeci: Memija danas ubjedljivo najbolji igrac kod nas uz Hodzica naravno, koji je fantasticno fizicki pripremljen. Razocarao me Gojak ili Gojkovic kako se vec preziva, direktni krivac za prvi pogodak i jos par gresaka pri predaji lopte, zasluzeno zamijenjen jos na poluvremnu. Od ovih sto su usli mogu izdvojit samo Rahmanovica koji me prijatno iznenadio koliko je fizicki jak, odigrao veoma dobro. Od Radovca sam vise ocekivao, mada se vidi na njemu da ce biti dobar igrac, treba mu neki djavo kao i Pjanicu kako bi bio lider na sredini terena. Odbrana ocajna, pa njihova 9-ka mislim da se Moriss zove, covjek je kao brzi voz ppred nase odbrane, covjek proleti, a ovi nasi kao da stoje u mjestu, prva tri gola nam je on dao jednom asistirao za gol, jednom asistencija kod penala i jednom zabio! Pirija kriv za 5-i gol, ostalo nije mogao nista, kad nam je odbrana svaki puta izigrana!
Mislim da je i selektor pogriješio sa formacijom zato sto je izasao je sa jednim napadacem i time potrosio Hodzica koji je sam trcao i ganjao njihove stopere. Vidi se da je ovo skupina dobrih igraca, koji nas nebi trebali brukati u budućnosti i danas su polazali da znaju, ali nasa odbrana je katastrofalna i kad se sve sabere i oduzme i nije se moglo vise.
Jos da dodam i da su sudije imale par pogreski koje su isle na stetu nase repke.

Pozdrav.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 mar 2015, 21:02

AllGunsBlazing je napisao/la:Sarajlije nemaju pravo vracati komentare za posjetu, jer kod njih ne bude posjeta ni kad je A reprezentacija u pitanju, a da ne govorimo o mladim.
Ti im reci da nemaju pravo :lol:

Dok budu jedni biće i drugi komentari. A ti i dalje živi u zabludi da su jedni opravdani a drugi ne.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 mar 2015, 21:15

I ti pises gluposti. Cinjenica je da je Sarajevo imalo sve reprezentacije i da ni na jednoj nisu bas pokazali zelju za tim. I kao takvi nemaju pravo prigovoriti nekom sto nije ispratio prijateljsku utakmicu u radnom terminu.

Uostalom najmanji problem su takvi komentari, veci su problemi omalovazavanje igraca jer ne igraju u odredjenim klubovima, a istodobno dizanje drugih jer su "kvalitetni". I onda kad neko reaguje na te gluposti koje su nepotrebne na ovoj i slicnim temama onda je on "anti-sarajlija" ili sta vec.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 mar 2015, 21:16

Ne znam šta ti glumiš, kad je i u Zenici najmanje Zeničana na tribinama kad igra repka.
DRUG NEBI TI PUNCA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 mar 2015, 21:22

bagrcavi je napisao/la:Ne znam šta ti glumiš, kad je i u Zenici najmanje Zeničana na tribinama kad igra repka.
Sta si ti to brojao? Da nisi slucajno isao od covjeka do covjeka i pitao?

A meni za razliku od vas nije smrt kad repka igra u Sarajevu. Nit mi je smrt kad igraju bivsi igraci Zelje ili Sarajeva.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 mar 2015, 21:26

Jesam, sve od čovjeka do čovjeka i mizeran broj Zeničana je bio. Sretan?
Meni uopšte nije problem što repka igra u Zenici. Ljudi uložili u stadion, uradili perfektan teren, potrudili se i šta sad. Ko je kriv nama u Sarajevu što nemamo bolje uslove? Niko, sami smo krivi. A to oko igrača je još gluplja priča.Kvalitet se vidi, a isto tako i nekvalitet, pa igrao ti u Želji, Slobodi, Čeliku ili Bayernu. A u repki valjda trebaju igrati najkvalitetniji.
DRUG NEBI TI PUNCA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 mar 2015, 21:27

Pa naravno da trebaju.

Mada su se sampioni svemira malo "pohasili". To se mora reci.
Celik!3,2,2.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 27 mar 2015, 23:41

s kim su u grupi za kvalifikacije ovi nasi u-21 ?

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 mar 2015, 00:51

Nikola Jelisic pod hitno u A reprezentaciju na "kaparisanje" a po ovome sto je pokazao protiv nabildanih Amera, mogao bi nam vec posluziti...Ima lik sve a najvaznije ima muda !!!
Hodzic definitivno nije napadac, on mora na krilo, previse je "krut" nema on to sto napadac treba imati, ali za krilo ima sve sto je potrebno !!!
Memija ima slifa vuce na Zerica, nadat se da nece praviti njegove greske... ;)
Radovac nema sta traziti u repci...Zolotic nr2, tresla se gora rodio se mis...Prevazna pozicija u timu da se povjeri Limited Edition-u !!
Prevljak premalo minuta za neke ocjene...
Odbrana komplet na remont...

Nije ovo ni lose bilo toliko koliko glasi rezultat !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 mar 2015, 01:37

Joj zezate me, cuj Radovac nema mjesta. Ima itekako samo ga se treba kako normalno iskoristit.m

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 mar 2015, 02:25

tuzlak1987 je napisao/la:Joj zezate me, cuj Radovac nema mjesta. Ima itekako samo ga se treba kako normalno iskoristit.m
Trenutno nema ;) Budi siguran...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2015, 02:47

A ja objektivnosti i qurca.
Sve neki netopisti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 mar 2015, 03:01

Ima Radovac samo sa ovakvim pedagozima je naebo. Pozelim dy je otisao vec u Olimpiacos ranije..

Reprezentacija je fina samo fali nazad dva beka, stoper i rusioc. Neka 451 bi prolazila ali mi to nemamo sada.. Ali nije ok niti ovako, treba pokriti ovo nazad sa bilo kakvim zadnjom veznim i izbaciti Merajica

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 28 mar 2015, 03:21

Husika je napisao/la:Nikola Jelisic pod hitno u A reprezentaciju na "kaparisanje" a po ovome sto je pokazao protiv nabildanih Amera, mogao bi nam vec posluziti...Ima lik sve a najvaznije ima muda !!!
Hodzic definitivno nije napadac, on mora na krilo, previse je "krut" nema on to sto napadac treba imati, ali za krilo ima sve sto je potrebno !!!
Radovac nema sta traziti u repci...Zolotic nr2, tresla se gora rodio se mis...Prevazna pozicija u timu da se povjeri Limited Edition-u !!

i ti ga previs lupas
eto Hodzic krut.. na onakvoj njivi od terena dobro da niko nije izvrnuo zglob.
kojeg Zerica, Senada ?Poredis beka i napadaca :shock:

jedino si za odbranu u pravu ali to je i laik skonto
a radovac jest napuhan

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 28 mar 2015, 03:24

AllGunsBlazing je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ne znam šta ti glumiš, kad je i u Zenici najmanje Zeničana na tribinama kad igra repka.
Sta si ti to brojao? Da nisi slucajno isao od covjeka do covjeka i pitao?

A meni za razliku od vas nije smrt kad repka igra u Sarajevu. Nit mi je smrt kad igraju bivsi igraci Zelje ili Sarajeva.
samo je bitno da igra Zaha ispred Besica iz gulas lige :lol:
cega se sve ovdje dalo procitat

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 mar 2015, 03:32

Husika je napisao/la:Nikola Jelisic pod hitno u A reprezentaciju na "kaparisanje" a po ovome sto je pokazao protiv nabildanih Amera, mogao bi nam vec posluziti...Ima lik sve a najvaznije ima muda !!!

Itekako ima. Nama u A repci treba igrac kao on, jos je mlad al decko zna sa loptom a sto je najvaznije nizak je. Ovo ti je onaj tip igraca argentinaca sto mi nemamo, kod nas sve visoko i sporo. Seo i Besic su jaki fizicki, dosta brzi.
Jarane ti si govorio za Hajrovica da ima muda, treba nam igrac kao on i eno njegova muda ga na klupu stavila i lik se skroz pogubio.
Prevljak se ne moze porediti sa Hodzicem. Hodzic je bio van stroja drugo vremena lik trci zna sa loptom i moze da sebi sam stvori sansu. Prevljak ti je tip koji zna da bude na pravom mjestu. Tip Vede, samo mislim da ce biti bolji od Vede. Bajica nisam nikad gledao. Ovaj Jelisic je jak igrac meni je i Memija dobar.
Sadikovic na pocetku je bio uzasan al se je onda dosta popravio.
Omberbasic je solidan, vec dosta bolji od Avdije, samo mislio sam da ce biti brzi. Treba noge da ojaca nekako izgleda ne stabilno. Neka mu Seo malo pomogne.
Sve u svemo ovo nije lose, nismo imali srece. Ameri su dosta fizicki jaci. Nasi igraci trebaju promjeniti ishranu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavariapivo, hurem i 13 gostiju.