Husika je napisao/la:Nikola Jelisic pod hitno u A reprezentaciju na "kaparisanje" a po ovome sto je pokazao protiv nabildanih Amera, mogao bi nam vec posluziti...Ima lik sve a najvaznije ima muda !!!
Hodzic definitivno nije napadac, on mora na krilo, previse je "krut" nema on to sto napadac treba imati, ali za krilo ima sve sto je potrebno !!!
Memija ima slifa vuce na Zerica, nadat se da nece praviti njegove greske...
Radovac nema sta traziti u repci...Zolotic nr2, tresla se gora rodio se mis...Prevazna pozicija u timu da se povjeri Limited Edition-u !!
Prevljak premalo minuta za neke ocjene...
Odbrana komplet na remont...
Nije ovo ni lose bilo toliko koliko glasi rezultat !!!
Itekako ima. Nama u A repci treba igrac kao on, jos je mlad al decko zna sa loptom a sto je najvaznije nizak je. Ovo ti je onaj tip igraca argentinaca sto mi nemamo, kod nas sve visoko i sporo. Seo i Besic su jaki fizicki, dosta brzi.
Jarane ti si govorio za Hajrovica da ima muda, treba nam igrac kao on i eno njegova muda ga na klupu stavila i lik se skroz pogubio.
Prevljak se ne moze porediti sa Hodzicem. Hodzic je bio van stroja drugo vremena lik trci zna sa loptom i moze da sebi sam stvori sansu. Prevljak ti je tip koji zna da bude na pravom mjestu. Tip Vede, samo mislim da ce biti bolji od Vede. Bajica nisam nikad gledao. Ovaj Jelisic je jak igrac meni je i Memija dobar.
Sadikovic na pocetku je bio uzasan al se je onda dosta popravio.
Omberbasic je solidan, vec dosta bolji od Avdije, samo mislio sam da ce biti brzi. Treba noge da ojaca nekako izgleda ne stabilno. Neka mu Seo malo pomogne.
Sve u svemo ovo nije lose, nismo imali srece. Ameri su dosta fizicki jaci. Nasi igraci trebaju promjeniti ishranu.