Zdravko Mamić

Što je za vas Zdravko Mamić?

pozitivac
41
48%
negativac
44
52%

Ukupno glasova: 85

bazero
Kontakt:

Re: Zdravko Mamić

Post Postao/la bazero » 16 mar 2015, 00:01

spajk je napisao/la:Kakvih Božjih sto tisuća potencijalnih gledatelja
Malo sam i rekao.
Tvoj gazda veli 4 milijuna simpatizera. Zašto svaki četrdeseti ne bi bio ''potencijalni gledatelj'', tj. osoba koja bi mogla doći na stadion?
spajk je napisao/la:Točno njih 0.3% je bilo na jednoj od zadnjih futsal utakmica.
Zašto bi tek osnovani, od strane navijača, klub s 4 zaposlenika i proračunom od manje od 200 000 kuna i klub s preko 200 zaposlenih, deseterostruki prvak zaredom, ''najbolji klub u regionu'', s ''genijalcem'' na čelu imali iste kriterije?

Futsal Dinamo, kao posljedica stanja u Ciganovom klubu, može privući:
- one rijetke u kojima još uvijek živi Dinamo;
- one koji kuže borbu za Dinamo;
- navijače (BBB);
- one koji su protiv Četnika;
- ljubitelje (poluprofesionalnog) futsala.
Plodove tek osnovanog kluba koji ne podrazumijevaju ''repove'' starog Dinama ćemo tek vidjeti.

A (G)NK Dinamo bi trebao moći privući sve dinamovce.

I ne znam zbog čega bi prosječni nogometni ''kibic'' morao doći, i zašto je neuspjeh ako ne dođe, u predgrađe Zagreba, gledati 2. malonogometnu ligu, navijati za tek osnovani klub, bez da ga je iko vukao za rukav, dijelio besplatnu kartu, nagrađivao, reklamirao mu se po novinama, i sl.
spajk je napisao/la:Jel i za to kriv Mamić?
Naravno. Za sam Futsal Dinamo je kriv.
Pa čovjek je ubio pojam 'Dinamo' u ljudima, da bi 90% dinamovaca slegnulo ramenima da se sutra ugasi. Bez potrebe da se osnuje novi klub.
Tako da te 500 ljudi s kupljenom kartom na bilo čemu što se zove Dinamo, a pogotovo kad je ''to'' u drugoj malonogometnoj ligi tek osnovanog kluba, može itekako ohrabriti da još ima nekolicina mazohoista u kojima Dinamo još uvijek živi.
Za veliku većinu je mrtav.
spajk je napisao/la:Zašto vas je samo 500-injak bilo na zadnjoj utakmici na Maksimiru koju ste pohodili?
Zašto bi prosječni simpatizer Dinama, nekad redovitog navijača sa sjevera, Jura iz Trnskog, kojem je pun **** Ratnog profitera na čelu nekad njegovog kluba, trebao doći na sjever par dana nakon što je ispaljen pun spremnik metaka na navijače, stati među ogorčenu rulju čiji je član propucan, proći 4 pretresa, biti zapisan i ko zna šta sve ne?
Išlo se tvojim istomišljenicima i tvom gazdi pokazati da ni metci, a kamoli odluka neke nelegalno izabrane skupštine, neće zaustaviti ovu borbu i pokazati dečku da nije sam.
spajk je napisao/la:Taman posla da idem na 'prvu crtu' da mi neko glavu razbije
Živim za dan kad ćete kupit zube po podu, ali gostujuća utakmica, preko kordona murije, je zadnje mjesto gdje će ti pasti dlaka s glave. Opušteno, dobro ste zaštićeni.
spajk je napisao/la:kad Mamić ode bit će ponovo pun stadion
Nikad niko to nije spomenuo ni obećavao.
Uostalom, daj mi jedan klub koji ima (ako) 1 mil simpatizera i na svakoj utakmici puni stadion od skoro 40 000 mjesta.

Imaš najveću sprdnju od kluba na svijetu čije proslave naslova ''slavi'' 200 ljudi, koji na LP jedva skupi 4000 ljudi; klub čiji se navijači ne mogu poistovijetiti s njim, boli ih briga za rezultate, slave kad izgubi; klub privatiziran od ni od kog izabranog nesposobnog debila i šačice njemu podobnih ljudi; klub koji mora plaćati da se za njega navija; klub koji se mora privatizirati ''ZBOG NEIMAŠTINE'', klub koji ni sam ne zna koliko je dužan; klub zbog kojeg lete metci u gradu; klub koji DOKAZANO krši zakone države i bez obzira na sve to, ljudi nisu upravu kada traže normalan klub jer, eto, ''sutra neće biti pun stadion na svakoj utakmici''?!

Čovječe, želi se normalan klub koji neće radit protiv tebe, na čije utakmice si dobro došao, u kojem se neće krast, u kojem ćeš imati pravo glasa, gdje ćeš biti sretan zbog pobjede i tužan zbog poraza, a ne nekakva svjetla Lige prvaka, glamur, puni stadioni, i sl.
spajk je napisao/la:A čija je zasluga da Dinamo ima veći budžet nego svi ostali zajedno? Slobodno reci - Mamićeva. Liga nije neregularna, nitko nije kriv Hajduku što ima 25 bodova manje. Osim njih samih.
Zasluga politike koja je dopustila isparavanje skoro 300 milijuna duga i činjenica, potvrđena od strane Vrhovnog suda da (G)NK Dinamo nije pravni nasljednik Croatie.
spajk je napisao/la:Mamić je jedino 'kriv' što u Dinamu igraju vedete kao Ademi, Soudani, Fernandes, Henriquez, Pinto, Machado, Eduardo, Pjaca, Ćorić, Olmo, Hodžić, Gojak,
Vedete su postigle da ti klub bude sprdancija u Europi, s ubjedljivo najlošijim rezultatima poredeći ih s klubovima koji imaju približnu vrijednost momčadi - cca. 50 mil €. Ponavljam, ubjedljivo. Bez konkurencije.
spajk je napisao/la:pitaj navijače ostalih klubova (sa kojima se Dinamo može i treba povijesno uspoređivati) što bi dali da im klub postiže takve rezultate.
Povijesno? :rol:
Da bilo koji drugi klub na svijetu, s proračunom od ''preko 150 mil kuna'' i vrijednosti momčadi od 50-ak mil €, ''postiže'' takve rezultate, navijači tih klubova bi ''dali'' svom predsjedniku metak u čelo.
spajk je napisao/la:Dinamo ima samo 10ak milijuna kuna godišnje potporu grada Zagreba
Da, ove godine, nakon što je u prethodnih 7 dobio 215 mil kuna.

Nego,
- daj mi jedan klub sličnog proračuna i vrijednosti momčadi koji ima lošije rezultate od Ciganovog kluba;
- jedan klub, sa približnim brojem simpatizera, koji ima manje ljudi na stadionu nego Prćijica;
- jedan klub (Udruga građana) sa približnim brojem simpatizera, s manjim brojem članova od Izdrkotine;
- jednu udrugu građana u kojoj članovi nemaju pravo birati predsjednika;
- jedan klub sličnog broja simpatizera, s manje prodanih rekvizita.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 16 mar 2015, 06:32

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 16 mar 2015, 16:13

" mi smo zivjeli u najljepsoj zemlji na svijetu koja se zvala Jugoslavija i koja je bila bez granica" ." Svim srcem sam za regionalnu ligu".." Strane sile zele da nas posvadaju".

stari jugonostalgičar :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 16 mar 2015, 20:52

bazero je napisao/la:
Opet si počeo klaunovat ovdje, bez ikakve potrebe. Navodiš neka fino upakirana **** koja nemaju veze s vezom. Nemam namjeru ovdje odgovarat na sve te tvoje izgovorene pizdarije, samo ću te pitat kako to da jedan 'malonogometni drugoligaš' kako ga ti zoveš na prvoj utakmici ima 5000 navijača, a na desetoj 300 njih? Selektivna neka publika? Ili se povijest ponavlja? Tih 200 ljudi sa zapada i pokoji sa ostalih tribina koji dolaze na ovaj i ovakav Dinamo protiv svakog protivnika, kako Reala tako i Belupa, su najponosniji, navjerniji i najodaniji vojnici ovog kluba. Nikakvi antimamićevci, plaćenici, huligani ni bazerosi ovog svijeta. Nego tih 200. I ja sam ponosan da sam jedan od njih.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 17 mar 2015, 20:45

spajk je napisao/la:Nemam namjeru ovdje odgovarat na sve te tvoje...
Dečko, nije da nemaš namjeru, nego nemaš argumente kao što ih niko na svijetu nema ako misli pobiti bilo što od onog što sam naveo:
- da GNK Dinamo ima najlošije rezultate ako ga poredimo s bilo kojim drugim klubom na svijetu koji ima slične uvjete;
- da GNK ima najmanje publike poredeći ga sa sličnima;
- da se u GNK Dinamu krše Zakoni RH;
- da navijači Dinama ne dolaze na stadion zbog onog što je Cigan napravio od Dinama;
- da je Zdravko Mamić, nogometno, jedan od najnespobonijih ljudi na svijetu;
- da su (G)NK Dinamu ''oprošteni'' ogromni dugovi za razliku od Hajduka i Rijeke;
- da se posljednjih 6-7 godina GNK-u od Zagreba davalo po 30 mil kuna više nego Split - Hajduku, odnosno Rijeka - NK Rijeci.

Nije uredu da ti se postavi nekoliko pitanja, a ti ni na jedno ne odgovoriš, pa se onda nađeš zapitkivati nešto i tražiti odgovore, ali ćeš ih dobiti kao i uvijek.
spajk je napisao/la:kako to da jedan 'malonogometni drugoligaš' kako ga ti zoveš na prvoj utakmici ima 5000 navijača, a na desetoj 300 njih?
Tako što je prva utakmica pred 5000 ljudi na Šalati bio prvi događaj u Zagrebu nakon ohoho godina, na kojem se moglo navijati za Dinamo s pivom u ruci, bez pretresa, snimanja, murije, zapisivanja, itd. Osnivanje novog kluba - događaj koji se najavljivao mjesec dana.
Posljednja utakmica ''pred tristo ljudi'' se igrala u dvorani smještenoj pola sata od centra Zagreba, dan prije gostovanja u Splitu, petak, izlazna večer. Utakmica druge malonogometne lige koja se najavila na zvaničnoj i fejsbuk stranici Kluba.

Niti je 5000, a niti 300 ljudi realno očekivati kao stalnu brojku odnosno prosjek. Kao što je prva - plod euforije, tako je i ova posljednja - rezultat određenih dešavanja koji su uticale na mizernu brojku. Ti ako misliš da će se zadržati ova brojka ili nastaviti padati, ponudio sam opkladu i ranije:
1. Da se kladimo da tvoj klub na proslavi neće imati gledatelja koliko će moj, u tom trenutku, imati članova?
2. I moji i tvoji osvajaju titulu ove sezone. Više ljudi na mojoj proslavi nego na tvojoj?
A sve i da je na futsalu bilo 50 ljudi zajedno s igračima, ne trebaš to potencirati, a pogotovo na ovoj temi, jer ti to nije i ne smije biti argument kako bi dokazao da Cigan ipak nije uzrok 200 ljudi na proslavi titule GNK-a.
Futsal Dinamo trenutno ima bazu od jedva 10-20 000 ljudi koji bi mogli biti ''stalna publika'', 4 zaposlenika, marketing na fejsbuku;
GNK Dinamo za bazu ima svakog dinamovca, 227 zaposlenih, marketing u svim novinama.

Ta dva kluba u prosjeku imaju približan broj gledatelja. Kraj.
spajk je napisao/la:navjerniji i najodaniji vojnici ovog kluba.
spajk je napisao/la:I ja sam ponosan da sam jedan od njih.
O tome tko je pravi ''vojnik'' ovog kluba mi nikako ne može pričati onaj koji šutke promatra i odobrava krađu u klubu, otimačinu samog kluba - nelegalnu privatizaciju i dokazano kršenje zakona i koji bi na sve to šutio čak i da mu Karadžić i Mladić preuzmu klub, što je i sam priznao.
Nemoj, barem iz poštovanja prema pravim vojnicima koji su, gle čuda, iz ljubavi prema Domovini, granatirali okupirana područja SVOJE zemlje kada je ona bila okupirana... A takvi su ''najodaniji vojnici'' svoje domovine, a ne oni koji su slijegali ramenima.

Živio.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 18 mar 2015, 18:46

bazero je napisao/la:
Sve je tebi odgovoreno milijardu puta samo si ti ili nepismen pa ne znaš čitati ili se namjerno praviš lud pa opet po svome. Ali nije ni bitno. Dok je Zdravka na čelu kluba ja ne brinem. Ti čekaj, možda i tvoje vrijeme dođe. :bih:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 18 mar 2015, 19:49

spajk je napisao/la:Sve je tebi odgovoreno
Jedini tvoj odgovor je da odgovora, zapravo - nema.
spajk je napisao/la:Ti čekaj, možda i tvoje vrijeme dođe.
Da gledam kako mi se neko izdrkava po klubu i ČEKAM?! Daj se uozbilji...

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 19 mar 2015, 06:46

bazero je napisao/la: Da gledam kako mi se neko izdrkava po klubu i ČEKAM?! Daj se uozbilji...
JESIII ČUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lolno:
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 27 mar 2015, 07:13

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

joj pregledo sam sve ove njegove ispade :urnebes:

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 27 mar 2015, 10:34

slika

Brzo ce i 60. na ledja ali i dalje bez problema trpa 20-godisnjakinje.
Dok krema iz futsal kluba drka u poljskom wc-u. :beba:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 mar 2015, 14:37

E jest ti poruka, svaka ti cast. On nekome trpa? Trpa on jedino lovu u svoje i dzepove dupeuvlakaca, a u njegovu polnu snagu i nisam bas siguran, sam kazes da ga godinama 'j. E. B. E" sacica BBB-a... Znaci, ne trpa on, vec njemu trpaju. A kad je u pitanju kvalitet tvog argumenta, to i prilici pristalici maminha.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 27 mar 2015, 16:56

Ljubomoran si jer si junfer.
Zdravko Mamic je jedan od najpozeljnijih Hrvata po svim ispitivanjima.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 mar 2015, 00:46

ackeey je napisao/la:Trpa on jedino lovu u svoje i dzepove dupeuvlakaca
Ovo je vec toliko izlizano da boli glava jos samo fali da si nadodao koliko se sa tim parama moglo vrtica sargaditi :urnebes:

Tatta zna posao tako da je i red da bude adekvatno nagradjen. Njegova bi placa treala biti barem 1 mil eura godisnje + bonusi, a ne da za svoj kvalitetan rad mora izvlaciti pare na polulegalan nacin.

Inace jos uvijek je sve po strarom, tatta nije u zatvoru, brend u HNS-u i IO ..... bazero i siamo brisu podove i broje minute
Klasika :kafa:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 26 jun 2015, 14:14

Dok je Mamica bit ce i Hrvatskog nogometa kao i Dinama

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 29 jun 2015, 09:12

Na 45:30 :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 jun 2015, 12:16

:facepalm:

Izbori :kafa:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 jun 2015, 12:18

To je smijesno samo primitivnim seljacinama kao sto je sami Zdravko.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jun 2015, 15:39

skandi56 i ackeey po 7 dana.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 29 jun 2015, 21:15

Kakav čoban...

I onda debilko i njegovi dupelisci imaju obraza nazivati nekog Jugoslovenima, SDP-ovcima, komunistima i sl.

Najžalosnije od svega što današnja omladina vide na TV-u; u skupom odijelu; kako izlazi iz Bentleya; na jahtici na Hvaru, naoko uspješnog čovjeka i u njemu i njegovom ponašanju vide formulu za obogaćenje. Žalosno...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jun 2015, 23:22

Rosicky je napisao/la:Dok je Mamica bit ce i Hrvatskog nogometa kao i Dinama
tačno tako

šteta što živi i radi u antifudbalskoj sredini
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.