Zagonetke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Zagonetke
Zna li neko onaj fazon sa tri kuce i tri bunara kad se ne smiju presijecati cijeli jedan dan sam u srednjoj skoli izgubio na trazanje rijesenja 

Voze se otac i sin u autu.
Imaju udes.
Dođu dvije hitne.
Jedna odvede oca u jednu bolnica, a ova sina u drugu.
Kažu zovite doktora malog treba operisati.
Doktor dolazi i kaže:Ne mogu, to je moj sin.
???
Imaju udes.
Dođu dvije hitne.
???
mamaKlare je napisao/la:Voze se otac i sin u autu.
Imaju udes.
Dođu dvije hitne.
???
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Rijec koja pocinje sa slovom 'k' a kad citas unazad nema ''k'' ?
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
jel zivotbega_afc je napisao/la:A postavio sam negdje iznad, nisam htio ponavljat.Hass je napisao/la:Bega it s your turn.
Malo jedan, puno dva?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nije, a nije ni slicno tome. XDSchwarz je napisao/la:jel zivotbega_afc je napisao/la:A postavio sam negdje iznad, nisam htio ponavljat.Hass je napisao/la:Bega it s your turn.
Malo jedan, puno dva?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Kamen.Hass je napisao/la:Rijec koja pocinje sa slovom 'k' a kad citas unazad nema ''k'' ?

Valjda se nije dobro sakrio.Elegant je napisao/la:Zasto zeki vire usi iz grmlja ?

Evo od mene jedna igra brojeva
kako od brojeva 1, 3, 4 i 6 dobiti rezultat 24 a da pri tome koristite sve brojeve 

Mozete me drzati,a da me ne dotaknete.
Sta sam ja?
Sta sam ja?
Dobra tema, a najbolja zagonetka je bila ona sa ovcama za 7 dana.
Čuj 11ka nije 11
, kako vas izlevati čika. 
A ozbiljno najbolja je ona sa dvorcem i ljudima koji smiju ući,
nema šta extra je.

Čuj 11ka nije 11

A ozbiljno najbolja je ona sa dvorcem i ljudima koji smiju ući,
nema šta extra je.

Zadnja izmjena: Klare, dana/u 28 mar 2015, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
(4+6) * 3 - 6 = 24Schwarz je napisao/la:Evo od mene jedna igra brojevakako od brojeva 1, 3, 4 i 6 dobiti rezultat 24 a da pri tome koristite sve brojeve
1 - viska
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
6/(1-(3/4))Schwarz je napisao/la:Evo od mene jedna igra brojevakako od brojeva 1, 3, 4 i 6 dobiti rezultat 24 a da pri tome koristite sve brojeve
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
bravo @topnik 

Evo ja cu postavit jednu kojoj fakat ne znam odgovor, ako neko zna dobro i jest.
Nalazite se u centru kruga. Mozete se kretat u svim smjerovima nekom brzinom v. Na obodu kruga tj na kruznici se nalazi neko stvorenje koje vam onemogucava izlazak iz kruga. Ono se krece 4 puta vecom brzinom od vas i moze stati kad hoce i koliko hoce i kretati se kako hoce. Kako se kretati da bi izasli iz kruga ?
Nalazite se u centru kruga. Mozete se kretat u svim smjerovima nekom brzinom v. Na obodu kruga tj na kruznici se nalazi neko stvorenje koje vam onemogucava izlazak iz kruga. Ono se krece 4 puta vecom brzinom od vas i moze stati kad hoce i koliko hoce i kretati se kako hoce. Kako se kretati da bi izasli iz kruga ?
Za dah koji se pamti-plidentaHass je napisao/la:Mozete me drzati,a da me ne dotaknete.
Sta sam ja?

Koje je to pitanje,na koje niko nemože odgovorit potvrdno?
Mozes li polizati vlastiti lakatHass je napisao/la:Koje je to pitanje,na koje niko nemože odgovorit potvrdno?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.