Prvo pročitaj šta sam liku napisao da uradi pa onda se*i.skandi56 je napisao/la:
Ajde razguli, usrao bi se da čekaš za 8 eura, a ovdje pališ čovjeka da riskira 2500e
KloKOšaru

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prvo pročitaj šta sam liku napisao da uradi pa onda se*i.skandi56 je napisao/la:
Ajde razguli, usrao bi se da čekaš za 8 eura, a ovdje pališ čovjeka da riskira 2500e
KloKOšaru
Najpametniji postpublic enemy no1. je napisao/la:burazeru kad može stoju uplatiti, može i 10 milja zijaniti. Hladno ga zaboli briga, i to je to..kockanje nije za fukaru, već za bogate ljude kojima je dosadno.
Znas kakvi su kladionicari, sutra ce ganjat kvotu 5 na milju da vrati tih 5 koje je poklonio.. pa zar mu nije lakse pogodit ovu kvotu 1,5 nego sutra ganjat 5 kvotu.. i onda ima tih "imaginarnih" 5 da pravi s njima nove pare a ovih 5 opusteno potrositadriano_leite je napisao/la:Pa poklonit ce ih ako Tsonga izgubi, jer on ima trenutno 5500KM u dzepu, a tih dodatnih 5000 je imaginacija, jos ih nema, a moze dobiti krompir. U tome je fora...TomBrajder je napisao/la:Motokultivator je napisao/la:Naravno da ce uzetisamo je fora....pitanje ili ono mi sve levati
![]()
Stavio 100 sretno dosao do kraja i sada da ne uzmeima damu covjek a i nije budala da poklanja nekome 5 milja
Pohlepa je **** stvar.
Samo Serena jos prije njega ja msmEnemy00 je napisao/la:Sada je 7h navecer u Miami-u tako da ako kisa ne prestane za sat vjerovatno ce Tsonga onda sutra. Jer ima dosta meceva za zavrsiti
Motokultivator je napisao/la:Najbolje da se Tsonga povrijedi![]()
Nego koliko je raje Tsonga zajebao na kvoti 1.20-30
Mozes li se sjetit nekog od tih meceva, mene iskreno nikad nije zajebo a igro sam ga cak i protiv federera, sjecam se jednom protiv djokovica samoMotokultivator je napisao/la:Najbolje da se Tsonga povrijedi![]()
DrustveniParazit je napisao/la:Motokultivator je napisao/la:Najbolje da se Tsonga povrijedi![]()
Najbolje da Tsonga dobije.
Duhovito bgm.vecaveca je napisao/la:Posudi pare od komsija igraj na Tsongu u hendikepu da dobijes jos vise jedno petnestak milja.RAZLOG: Smyczek je od mog rodjaka Fehima drug guzio onu malu Amru sa Sedrenika.Kaze Feha ne moze on meda visi na fb.Ja Fehi reko za tebe.I on se javio Smyczeku na fb da vidi kakav je.Kaze nikakav umoran nesto ga ledja uhvatila hahahaha DOJAVA PRVA RUKA PARE SUUUUUUU TVOJEEE BRATEUUU
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mene je evo:TomBrajder je napisao/la:Mozes li se sjetit nekog od tih meceva, mene iskreno nikad nije zajebo a igro sam ga cak i protiv federera, sjecam se jednom protiv djokovica samoMotokultivator je napisao/la:Najbolje da se Tsonga povrijedi![]()
Koji je fazon pa je ovolika kvota na Norvezane protiv vas? 9.5zgmiky je napisao/la:boli njega kifla, spava on![]()
![]()
sretno paletar
http://www.tennisexplorer.com/mutual/tsonga/nalbandian/" onclick="window.open(this.href);return false; mene ubio 2012. Na Indiam Wellsu za 4-5 stoja...TomBrajder je napisao/la:Mozes li se sjetit nekog od tih meceva, mene iskreno nikad nije zajebo a igro sam ga cak i protiv federera, sjecam se jednom protiv djokovica samoMotokultivator je napisao/la:Najbolje da se Tsonga povrijedi![]()
Pa fazon je da su susjedi jaci jedno 15 puta i lagano uzimaju 2-3:0Greivis je napisao/la:Koji je fazon pa je ovolika kvota na Norvezane protiv vas? 9.5zgmiky je napisao/la:boli njega kifla, spava on![]()
![]()
sretno paletar
TomBrajder je napisao/la:@Motokultivator Moguce da je oba ova meca namjerno izgubio jer su oba bila prije grand slamova, a vcrs posle povrede mu pobjeda treba vise nego ista i nece razocarat vidjeces
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.