Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Dugo nije napravljen ovakav niz pobjeda. 10-ak godina
Prije je bila patnja i sa običnim fudbalskim mediokritetima. Danas više toga nema
Bit će dobar test protiv Italijana jer ova grupa je odavno preslišana. Još od one pobjede u Švici
Prije je bila patnja i sa običnim fudbalskim mediokritetima. Danas više toga nema
Bit će dobar test protiv Italijana jer ova grupa je odavno preslišana. Još od one pobjede u Švici
A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Engleska za jos veci napredak prvo sto treba da uradi je da ukloni i posljednje ostatke luzerstva u vidu Hendersona i Walnuta...Bice zanimljivo vidjeti ko ce igrati u napadu ovaj od kokosi trpa svaki mec ali Rooney je Rooney, Welbeck je neupitan u prvoj...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Na kojim pozicijama skripi? Malo koja reprezentacija ima ovako sirok izbor kvalitetnih igraca.DukeOfWellington je napisao/la: Raduje dobra igra i rekao bih nikad širi roster na nekim pozicijama (na nekim još škripi), ali naravno vječno pitanje je šta kad dođu jači.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tačno je da rijetko koja reprezentacija ima ovako širok izbor kvalitetnih igrača, u to nema nikakve sumnje.Greivis je napisao/la: Na kojim pozicijama skripi? Malo koja reprezentacija ima ovako sirok izbor kvalitetnih igraca.
Škripi tamo gdje su Delph i Clyne prvi izbor, teško da je to neka širina u perspektivi. Jest protiv Litvanije naravno.
Za Delpha u redu, ali zasto Clyne?
Clyne i Walker jako dobri igraci. Koja reprezentacija ima bolje desne bekove?DukeOfWellington je napisao/la:Tačno je da rijetko koja reprezentacija ima ovako širok izbor kvalitetnih igrača, u to nema nikakve sumnje.Greivis je napisao/la: Na kojim pozicijama skripi? Malo koja reprezentacija ima ovako sirok izbor kvalitetnih igraca.
Škripi tamo gdje su Delph i Clyne prvi izbor, teško da je to neka širina u perspektivi. Jest protiv Litvanije naravno.
Wilshere bi startao da nije povrijedjen.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sve je to fino ali lik je tek ušao u reprezentaciju, nemoj da se od njeg odma pravi superstar. I ja imam velike nade ali hajde da sačekamo malo. Osim toga šta sa backupom? Klub je klub, par sezona je par sezona ali širina je širina.Ander21 je napisao/la:Za Delpha u redu, ali zasto Clyne?
@Greivis
A sad ja koju god da ti navedem ti ćeš da mi kažeš kako su ovi bolji. Nisu još, pogotov što tek treba da pokažu u reprezentaciji šta mogu.
Necu nista reci. Samo me zanima za koga mislis da ima bolje igrace tu.
Dobro je za Engleze da dok oni jacaju, Spanija i Njemacka slabe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa eto zar Španija i Njemačka npr. nemaju tu kvalitetnija rješenja, dokazane igrače?Greivis je napisao/la:Necu nista reci. Samo me zanima za koga mislis da ima bolje igrace tu.
Shkodran Mustafi, Sebastian Rudy, Jonas Hector kod Svaba. Znas ih?DukeOfWellington je napisao/la:Pa eto zar Španija i Njemačka npr. nemaju tu kvalitetnija rješenja, dokazane igrače?Greivis je napisao/la:Necu nista reci. Samo me zanima za koga mislis da ima bolje igrace tu.

Dani Carvajal, Juanfran kod Spanaca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Clyne još uvjek ima dosta toga za dokazati i pokazati,po kojem osnovu se trpa medju najbolje na svojo poziciji ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To možda sad protiv Australije. Šta je sa standradnih njhovih bekova? Oprostili se?
Nisu nikada imali dobrog beka osim Lahma, a i njega cesce koriste u sredini. Zar se ne sjecas da su na svjetskom igrali sa cetiri stopera pozadi? Bilo je price o tome.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Igra u simpatičnom klubu u Engleskoj koji je bljesnuo, a on se pokazao dobro. Zato se trpa među najbolje.chily-rz je napisao/la:Clyne još uvjek ima dosta toga za dokazati i pokazati,po kojem osnovu se trpa medju najbolje na svojo poziciji ?
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 28 mar 2015, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gledao sam sve utakmice ako se dobro sjećam. A valjda su ti stoperi dobro odigrali kao bekovi pa sam ja mislio i da jesu bekovi, znaš da ne pratim Bundesligu baš detaljno.Greivis je napisao/la:Nisu nikada imali dobrog beka osim Lahma, a i njega cesce koriste u sredini. Zar se ne sjecas da su na svjetskom igrali sa cetiri stopera pozadi? Bilo je price o tome.
Kao da smo vec imali slicnu pricu u vidu Shawa ?topnik1 je napisao/la:Igra u simpatičnom klubu u Engleskoj koji je bljesnuo, a ona se pokazao dobro. Zato se trpa među najbolje.chily-rz je napisao/la: Clyne još uvjek ima dosta toga za dokazati i pokazati,po kojem osnovu se trpa medju najbolje na svojo poziciji ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
kakvi njemci i bekovi, nemaju beka nikakvog specijalnog, englezi su tu u super polozaju imaju dva mlada beka koja bi trebala samo napredovat, kao i pola repke, al et vidjet cemo sta ce biti 

Da je Shaw zadnji na tom spisku bilo bi dobro.chily-rz je napisao/la:Kao da smo vec imali slicnu pricu u vidu Shawa ?topnik1 je napisao/la:Igra u simpatičnom klubu u Engleskoj koji je bljesnuo, a ona se pokazao dobro. Zato se trpa među najbolje.chily-rz je napisao/la: Clyne još uvjek ima dosta toga za dokazati i pokazati,po kojem osnovu se trpa medju najbolje na svojo poziciji ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne pravi niko superstara ali trenutno Englezi nemaju boljeg na toj poziciji..DukeOfWellington je napisao/la:Sve je to fino ali lik je tek ušao u reprezentaciju, nemoj da se od njeg odma pravi superstar. I ja imam velike nade ali hajde da sačekamo malo. Osim toga šta sa backupom? Klub je klub, par sezona je par sezona ali širina je širina.Ander21 je napisao/la:Za Delpha u redu, ali zasto Clyne?
@Greivis
A sad ja koju god da ti navedem ti ćeš da mi kažeš kako su ovi bolji. Nisu još, pogotov što tek treba da pokažu u reprezentaciji šta mogu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Slažem se, zato kažem da nije neka širina kao npr. na poziciji napadača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.