FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ti si mentalitetom seljacina..Kako te nije stid tako pisat..docekani ste aplauzom I skandiranjem dobro nam dosli..cijelu utakmicu ni jedna ruzna rijec sa tribina nije upucena vasim igracima I navijacima..Zoom088 je napisao/la:Znaci, svi navijamo da jedna ovakva, slobodno mogu napisati - mentalitetom seljacka ekipa - ispadne?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Prije svega procitaj sta je gospodim Zoom napisao na vasoj stranici pa onda vrijedjaj. Vase seljacine od igraca i strucnog staba zasluzuju najnizu ligu i nadam se da cete ispasti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Par ljudi ne cine jedan klub.. Od toliko pozitivnog sto je bill vi ste izabrali ono negativno I stim prosudjujete kakav smo klub..A vasi igraci sto su fatali onu stvar pa pokazivali gledateljima,pa srednji prst, pa vasi navijaci... Vi samo gedate na stvar kako vama odgovara..a za srebrenik sto cita da kazem da ovaj zoom snima nase domace utakmice..SiouxLukavac je napisao/la:Prije svega procitaj sta je gospodim Zoom napisao na vasoj stranici pa onda vrijedjaj. Vase seljacine od igraca i strucnog staba zasluzuju najnizu ligu i nadam se da cete ispasti.
OFK Gradina Srebrenik
Sta si se zapalio niko ni rijeci nije spomenuo publici niti vasim navijacima, ali vam je klupa seljacka u to nema sumnje, jer ono nije dostojno kluba na opstinskom nivou a da ne govorim na nivou federalne lige, I ja vam zelim da ispadnete jer nakon onakve igre , igre na noz, zelim vam drugu federalnu ligu cim prijeBrcko87 je napisao/la:Par ljudi ne cine jedan klub.. Od toliko pozitivnog sto je bill vi ste izabrali ono negativno I stim prosudjujete kakav smo klub..A vasi igraci sto su fatali onu stvar pa pokazivali gledateljima,pa srednji prst, pa vasi navijaci... Vi samo gedate na stvar kako vama odgovara..a za srebrenik sto cita da kazem da ovaj zoom snima nase domace utakmice..SiouxLukavac je napisao/la:Prije svega procitaj sta je gospodim Zoom napisao na vasoj stranici pa onda vrijedjaj. Vase seljacine od igraca i strucnog staba zasluzuju najnizu ligu i nadam se da cete ispasti.
u nedjelju protiv branitelja pobjeda ne bi smjela doci u pitanje. ako nista drugo onda zbog siouxa. pa ljudi moji ijedna ekipa u ovoj ligi da ima takve navijace i redovne plate gazila bi sve pred sobom. cijih je to navijaca u kaknju bilo 100 ili u srebreniku 150. pa ako se do utakmica u banovicima i gracanici pa i u doboj-kaknju budemo borili za premier ligu nas ce tamo biti 200-300 sigurno. poslije branitelja slijedi gorazde. ako ce taktika strucnog staba na toj utakmici biti dosadno bezidejno defanzivna kao u kaknju i srebreniku bolje je poslati igrace koji do sad nisu dobijali priliku pa sta bude. u posljednje 3 gostujuce utakmice nismo postizali golove. no idemo utakmicu po utakmicu. sretno radnickom protiv branitelja i na svim narednim utakmicama
I sad ja treba da se ukakim od straha?Brcko87 je napisao/la:Par ljudi ne cine jedan klub.. Od toliko pozitivnog sto je bill vi ste izabrali ono negativno I stim prosudjujete kakav smo klub..A vasi igraci sto su fatali onu stvar pa pokazivali gledateljima,pa srednji prst, pa vasi navijaci... Vi samo gedate na stvar kako vama odgovara..a za srebrenik sto cita da kazem da ovaj zoom snima nase domace utakmice..SiouxLukavac je napisao/la:Prije svega procitaj sta je gospodim Zoom napisao na vasoj stranici pa onda vrijedjaj. Vase seljacine od igraca i strucnog staba zasluzuju najnizu ligu i nadam se da cete ispasti.

Seljacka ekipa i zelim im ispadanje. Da nema Arapa, Mitra, Bence, a evo sada i gospodina Karica da im prosjek poprave, bili bi gori od Koride u Cevljanovicima. Ovako su na nivou vasera u Puracicu.
Navijacima svaka cast, to sam vec napisao na vasoj temi, a cisto me zaboli neka stvar hoces li to uvaziti i sta mislis o tome.
Zao mi je ako si se nasao u tom "seljacka ekipa". Tvoj problem.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Odmah da vam kazem da ne drzite rekord najbrzeg krvickog starta te lige
...u nasoj prvoj sezoni federalke u gracanici je govedo na centru startovalo sa dvije noge u Mesica koji je na centru izvodio pocetni udarac i samo prvom do sebe gurnuo loptu....

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jesi li i ti bio tu ili ti je Mirza pričostaragarda je napisao/la:Odmah da vam kazem da ne drzite rekord najbrzeg krvickog starta te lige![]()
...u nasoj prvoj sezoni federalke u gracanici je govedo na centru startovalo sa dvije noge u Mesica koji je na centru izvodio pocetni udarac i samo prvom do sebe gurnuo loptu....

staragarda je napisao/la:Odmah da vam kazem da ne drzite rekord najbrzeg krvickog starta te lige![]()

Nemoj mu zamjerit..ponijelo ga ,malo atmosfera.malo respekabilan protivniki,malo manje mozga i tako to..

A nekad je Bratstvo bila gospodska ekipa,,,,

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi bio...pricali mi baForlan je napisao/la:Jesi li i ti bio tu ili ti je Mirza pričostaragarda je napisao/la:Odmah da vam kazem da ne drzite rekord najbrzeg krvickog starta te lige![]()
@starac je uletio u teren 

Izvinjavam se što nema veze sa temom ali samo da pitam jesu li makar pobijediliZoom088 je napisao/la:@starac je uletio u teren

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Cekaj,pa zar nemas ti taj snimakZoom088 je napisao/la:@starac je uletio u teren

P.S.cuj ovog...ne primamo dolare

Sretno komsije u nedelju , nadam se pobijedi , imate nezgodnog protivnika...
Nije valjda da jos uvijek boli sto ne mozete Bratstvo dobiti u Gracanici , a stvarno ste imali jake namjere , kad se samo sjetim kada ste dolazili pa najavljivali neke pobjede 2 ,3 4, :0staragarda je napisao/la:Cekaj,pa zar nemas ti taj snimakZoom088 je napisao/la:@starac je uletio u teren
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk...hajd,nabaci sviju ti
....stvarni sam se nagledao udarackih tekmi al ona je bila u rangu ove u srebreniku...tu je to....bara bara
![]()
....i fakat,ko se iscupa iz te seljacke lige treba janje okrenut samo sto ce noge sacuvat
..
P.S.cuj ovog...ne primamo dolare...
kao,zna on sta se prima....pitaj onog dacu,pacu il dasu kako se zove sta prima

Onaj celavi debeli lik iz Gradine (valjda fizioterapeut, nemam pojma) je najveca seljacina lige. Bio sam kad je Mladost gostovala tamo i vodimo 0:2, naravno navijamo sve nas ide i sve super i on ustaje s klupe, dolazi nama pod tribinu i kaze sad cu vas sve izbaciti da stadiona. Uslijedile su lijepe zelje uzoj i siroj familiji te brojne ponude za oralno zadovoljavanje od strane njega nama. Helem, volio bi da ovom konju neko pizdu razvali u ligi jer je nevidjeni seljak. Nadao sam se da ce biti Souxi al eto ne bi...
+1 I Bratstvo gore kad je gostovalo bio je u ulozi redara ispred tribine sa gostujucim navijacima. Ponasao se bas kako si napisao psovao nam svasta govorio da smo seljaci itd itd...Addict je napisao/la:Onaj celavi debeli lik iz Gradine (valjda fizioterapeut, nemam pojma) je najveca seljacina lige. Bio sam kad je Mladost gostovala tamo i vodimo 0:2, naravno navijamo sve nas ide i sve super i on ustaje s klupe, dolazi nama pod tribinu i kaze sad cu vas sve izbaciti da stadiona. Uslijedile su lijepe zelje uzoj i siroj familiji te brojne ponude za oralno zadovoljavanje od strane njega nama. Helem, volio bi da ovom konju neko pizdu razvali u ligi jer je nevidjeni seljak. Nadao sam se da ce biti Souxi al eto ne bi...

www.nkbratstvogracanica.com
Mi dosli, noramalno cijelo vrijeme navijali, ni jednog trenutka nismo niti jednu ruznu rijec izustili a kamoli nesto vise, i kada smo poveli naravno usljedilo radovanje a onaj fizioterapeut, crn momak okrece se nama i psuje nam i mi njega malo pocastimo, a ovaj sto ga spominjete prilazi tribini i kaze da ce nas odstraniti zbog nekorektnog ponasanja, tada udjemo u raspravu s njim i onda izlaze na vidjelo njegovi maniri 

Taj fizioterapeut je dobar momak inace. Znam ga, licno me u pretproslom kolu zastitio od nekih idiota koji su se predstavljali kao "predstavnici kluba" i koji su mi prijetili (nisam se prepao, ali on je u biti spasio klub vece kazne). Pratio sam ga i na utakmici protiv Mladosti sta je govorio navijacima gostujuce ekipe, pratio sam ga i sada kad je provocirao Siouxe zajedno sa trenerom i onim njihovim navodno komesarom za sigurnost. Ne znam kakve covjek prenose ima...ali ima ih definitivno.
Evo meni sad preko foruma prijeti ovaj Brcko....pa majstore ti znas ko sam. A kad ja saznam ko si ti, a saznat cu, onda se vidimo
. Prvo za ovo sto si mi napisao da sam seljacina ( a Benjo nije sankcionisao), pa onda i za otkrivanje mog identiteta drugima, sto Benjo takodjer nije sankcionisao.
Usred Srebrenika se vidimo, junace na tastaturi.
Evo meni sad preko foruma prijeti ovaj Brcko....pa majstore ti znas ko sam. A kad ja saznam ko si ti, a saznat cu, onda se vidimo

Usred Srebrenika se vidimo, junace na tastaturi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.