Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
@Palletar brate, na 100KM dobijaš 5540KM. Uzmi i na miru spavaj, a sutra za tih 500KM uplatiš opet nešto.
Bolji je vrabac u ruci.
Bolji je vrabac u ruci.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
to care, nadam se da je takobadel62 je napisao/la:Ne bi trebaala biti kvota 1.kokuz je napisao/la:igrao sam pikX na crna gora - rusija...
samo mi je taj par ostao, i pretpostavljam bit će kvota 1 ili?
"Novi prekid na utakmici Crna Gora - Rusija!
Igrači su u svlačionicama, a utakmica je i službeno PREKINUTA!
Sukladno pravilima klađenja, sve oklade na ovaj događaj će se proglasiti kvotom 1, osim specijalnih igara koje su do trenutka prekida i teoretski završile." sa njihove stranice na fb.

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
DA.
Bolje sisa u ruci nego pi.cka na grani.
Velike su pare u pitanju, imat ces sutra priliku uzeti to sto je trenutno izmedju tebe i njih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bolje sisa u ruci nego pi.cka na grani.
Velike su pare u pitanju, imat ces sutra priliku uzeti to sto je trenutno izmedju tebe i njih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Da se ja pitam prije bi na necijem tudjem listicu uzeo prijevremenu nego na svom, ne bi ni razmisljo o tome pogotovo kad je razlike 5 hiljada, a ceka tsongu protiv ovog sto igra chellengere, kvota 1,5 je zbog njegove povrede al da nije 100% spreman ne bi ni igro nikako, a ako bude problema sa tom povredom vjerovatno ce onda Jo predat sto mu je opet bolje nego da uzme prijevremnu.. znam da je i 6 milja previse al taj adrenalin tesko da ce opet dozivitmaster44 je napisao/la:Lahko je tako pricati kad su tudje pare u pitanju, i njega je vjerovatno ponijelo. Razlika velika jeste i ako Tsonga pobijedi bice jesam ti rekao da cekas, ali bolje 6 u dzepu nego rizikovati.TomBrajder je napisao/la:Uzet ce deset veceras, opustenomaster44 je napisao/la:Paletar ne budi lud, uzmi 6 milja pa stavi 5 ako hoces na tsongu ili na sta drugo hoces, ali uzmi sebi barem milju u dzep, zasluzio si nakon ovakvog listica.

UZMI
Nisu male pare 5500 KM. Prosjećna plata jednog prosjećnog bošnje GODIŠNJA
Sutra laganini na kruve, droge, raju.
Nisu male pare 5500 KM. Prosjećna plata jednog prosjećnog bošnje GODIŠNJA
Sutra laganini na kruve, droge, raju.

Opet ponavljam lahko je reci cekaj kad nisu vase pare, a posebno ne 5 hiljada. Ovdje uzimaju po 5 maraka kad im je prijevremena da imaju dalje igrati a pricate momku cekaj cekaj. Niste u pravu i da Tsonga pobijedi, najpametnija je odluka uzeti pare, pa zaloziti dio ako hoce ali i sebi nesto izvuci.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dilema brate... al jbg nije malo ni 5500 na 100, tako da... 

- harisbokii
- Kontakt:
Drug nikad ne znas gdje sreca pocinje gdje zavrsava, uzmi te pare i uzivaj iz dobre namjere ti govorim. Pozz
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
@Paletar22
Kakva su vremena 5.500 km nije mala cifra, sa druge strane zbog jednog para da halališ kladionici skoro 5.200 km puno brate. Najbolje vidi sam, tenis je ko i svaki sport zeznut za kladiti se i čekati, sve je moguće iznenađenja su tu česta, da li će zbog ovog turnira propustiti neki važniji sa većim nagradnim fondom, da li je jutros ručao imao sex ili nije. Hiljadu pitanja i misli u glavi, sa druge strane par je u super ponudi, a znaš da i to često zna biti opasna navlakuša. Šta god ti odlučio mi ćemo navijati i podržati te, ali uvijek idi logikom bolje vrabac u ruci nego golub na grani razmisli vidi. Uzmi u razmatranje da li si spreman da možda izgubiš 10.000 i da li bi ti 5.500 km popravilo finansijsko stanje i neke dugove riješilo bez obzira što imaš uplatu od 100 km mnogi od nas igraju kladionicu, a imaju kredite i sl. stvari nije to neko pravilo. Razmisli vidi i sa srećom brate sve opcije razmotri.
Kakva su vremena 5.500 km nije mala cifra, sa druge strane zbog jednog para da halališ kladionici skoro 5.200 km puno brate. Najbolje vidi sam, tenis je ko i svaki sport zeznut za kladiti se i čekati, sve je moguće iznenađenja su tu česta, da li će zbog ovog turnira propustiti neki važniji sa većim nagradnim fondom, da li je jutros ručao imao sex ili nije. Hiljadu pitanja i misli u glavi, sa druge strane par je u super ponudi, a znaš da i to često zna biti opasna navlakuša. Šta god ti odlučio mi ćemo navijati i podržati te, ali uvijek idi logikom bolje vrabac u ruci nego golub na grani razmisli vidi. Uzmi u razmatranje da li si spreman da možda izgubiš 10.000 i da li bi ti 5.500 km popravilo finansijsko stanje i neke dugove riješilo bez obzira što imaš uplatu od 100 km mnogi od nas igraju kladionicu, a imaju kredite i sl. stvari nije to neko pravilo. Razmisli vidi i sa srećom brate sve opcije razmotri.

DA, uzmi! A sutra za 1000 odigraj nešto sa koeficijentom oko 4 i evo para.
Gledao sam Smiczeka protiv Rafe,i mogu ti reci nije nimalo naivan igrac.Tsonga je odavno van stroja,i nije ni blizu forme koja ga je dovela u top 20 igraca.Tvoj tiket-tvoja odluka,ali ja licno bi,bez imalo dvojbe uzeo ovih 5 milja.Jednostavno,zapitaj se koliko je to tvojih plata!
Isplati i baci par nocnih tiketa onako,za gušt,na nekom stavi i 1 na Tsongu
Bez zezancije,dobro razmisli ali imaj u vidu da danas svaki levat igra tenis.Sharapova izgubi od neke balavice,sve je receno... Sretno care
Isplati i baci par nocnih tiketa onako,za gušt,na nekom stavi i 1 na Tsongu

Bez zezancije,dobro razmisli ali imaj u vidu da danas svaki levat igra tenis.Sharapova izgubi od neke balavice,sve je receno... Sretno care

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- plavipatriota
- Kontakt:
uzmi, zamisli osjećaj da padne ne daj bože, ja bi skočio u miljacku
- muhamed121
- Kontakt:
Ovog Tsongu nebi cekao za 2 km a kamoli za 10.000 km prekini i lezi spavaj ko covjek
-
- Kontakt:
Ne znam gdje nadje taj tenis tako kasno, ma brate uzimaj toooo, fina lova, kako god odlucis javni nam
i sretno 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Raja znači bez Tsonge dobitak bi bio 6924KM i premier uzima 20% što iznosi 1384KM. @Palletar22 zamisli da Tsongu nisi igrao i halali te 1384KM. Možeš ostati bez ičega.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
@Paletar22
Drug,idi do kraja,boli te racku,jednom se zivi!!
Drug,idi do kraja,boli te racku,jednom se zivi!!
FK Sarajevo !
iskren da ti budem prijatelju, mene trese adrenalin ko da ga ja cekam.. A po meni ti trebas sam da odlucis sta ces dalje,ti znas kakva su ti iskustva sa cekanjem zadnjeg para. Po mom iskustvu prvi i zadnji par na listicu su najgori, prvi zato sto ga masis odma a ostalo prodjes, a zadnji zato sto sve ostalo prodjes a njega masis. u svakom slucaju puno i srece.. i naravno kapa dole 

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Uzmi pare drug... Tsonga nije dugo igra pravi mec... Smyczek zna bit neugodan, mada je Tsonga klasa za njega, ali... sjeti se ovog http://www.tennisexplorer.com/mutual/nadal/smyczek/" onclick="window.open(this.href);return false; ... Ova podloga je nesto sporija i moze biti svega... Szmycek jeste challenger igrac, ali dobio je idealan termin, domaci je igrac, gurace ga publika... Tsongu nismo gledali ove godine, ne zna se nista o njemu i njegovoj trenutnoj formi... I Delpo se sinoc vratio nakon povrede i nije se bas dobro proveo... http://www.re+zultati.com/utakmica/8ChJU7cD/#detalji" onclick="window.open(this.href);return false;
Tsonga bi trebao ovo uzet da je 100% fit, ali... Sretno tebi sta god da odlucis, ali ja bih licno uzeo pare... ne zbog onog bolje vrabac u ruci, nego sto je nezgodno igrati na igrace koji se vracaju nakon visemjesecne pauze...
Tsonga bi trebao ovo uzet da je 100% fit, ali... Sretno tebi sta god da odlucis, ali ja bih licno uzeo pare... ne zbog onog bolje vrabac u ruci, nego sto je nezgodno igrati na igrace koji se vracaju nakon visemjesecne pauze...
Zadnja izmjena: BlueIsTheColor, dana/u 27 mar 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.