Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SPY je napisao/la:Ma laže da spava, otišo sebi horsa završit.![]()
![]()
Pa je li ti bolje dobiti nulu, tj. biti u minusu 100KM, nego dobiti 250KM u slucaju kiksa Tsonge? I ovako i onako dobija, u plusu je, zasto trositi zivce?TomBrajder je napisao/la:Jao znas sta bi uradio sa tih 250KM, kupio bi sebi horsa i uradio se lijepo fino i otiso bi u makarsku na more pjehe i skako na glavu, **** te 250 km kad padnes za 10 miljaadriano_leite je napisao/la:Pa ako realno pogledas, covjek ima strasan dobitak, a ako samo njega bude cekao, zdrav razum govori da uzme ono sto mu se daje ili da igra kontru jednu stoju na kvotu 2.50, na taj nacin u slucaju fule bi bar dobio 250 KM (ako prodje Tsonga, tada bi dobio 10.700 cini mi se, pa se moze halaliti ta stoja). Znaci bio u plusu jos 50, jer **** je za tolike pare pasti na jednom paru i dobiti cunu. Em si pao na jednom, em nisi dobio preko 10.000, em si i svoju stoju izgubio. Ljudi sebi pucaju u usta i za manje stvariTomBrajder je napisao/la:Ma ne bi im dao pola dobitka nema boga, a za kontriranje nije neka kvota.. rokno bi se necim i pratio tsongu a ne vidim kako ga ovaj smcziek moze dobit.. sretno paletar, moracu ga i ja pratit ako budes ceko.
Paletar22 je napisao/la:Cekam samo da vidim nesto ,pa cu vas posle sve zajedno pitat i zamolit da odg nako ciste glave,posto moja nije bas najciscaodo po mezee cujemo se
Jel fakat mislis spavat ? Mene bi masilo sta god da uzmem na vrat na nos u venu, jbg da mi bi dozivit taj adrenalin ne moram dobit ni markePaletar22 je napisao/la:SPY je napisao/la:Ma laže da spava, otišo sebi horsa završit.![]()
![]()
Bas je to velik iznos njemu.Puma je napisao/la:
https://twitter.com/tsonga7
Ponudi mu jedno 20% dobitka i mislim da nece biti problema.
67. min - Novi incident, jedan od ruskih igrača je pokazao da je pogođen i sudija Ajtekin prekida meč, ovog puta vjerovatno bez nastavka... Došlo je i do koškanja između igrača.badel62 je napisao/la:Sta je sad sa ovim crnogorcima ,kakva opet sranja radeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.