Corav moze vidjeti da su 30-40% fizicki jaci od ovih nasih(frisko sa narodne muzike) !!!
Nije Mesa djaba insistirao da mu kondicioni bude Francuz

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je to, zato smo tu gdje jesmo, ali bolje je nekom gurnuti loptu jednom kroz noge i nakon pola sata se totalno izgubiti zbog nepripremljenosti, nego 90 minuta se boritiDukeOfWellington je napisao/la:U SAD-u fizička sprema predstavlja osnovu svakog sporta i na tome se radi izuzetno predano.
Kod nas je to obično zadnja rupa na svirali, što zbog izostanka vrhunskih stručnjaka na tom polju što zbog mentaliteta i nedovoljne predanosti većine sportista na tom polju (izuzeci uvijek postoje).
Mnogi naši A reprezentativci koji treniraju daleko od BiH imaju problema s tim. Šta očekivati ovdje.
@tuzlak
Utušio si s Pirićem, imao je lošu utakmicu i pomiri se s tim.
Objasnio sam ti kod zadnjeg gola, to što ti ne želiš da vidiš neke stvari je sasvim druga priča.tuzlak1987 je napisao/la:Losa utakmica? Sta je to lose uradio..
Piric se ovdje pljuje samo jer Sarajlije sjede na klupi.
nisu svi bili losi , npr Memija,komotno moze u A- repku svakako nam fali igrac na desnoj strani....Tulln1 je napisao/la:Svi su bili losi i ne brannte i ne kudite nikoga
Pa sad kažeš Sarajlije guraju. Kad se ja iz Lukavca javim onda ni ja ne valjam. Ovaj iz Švedske isto ne valja. Niko tebi ne valja šefe.tuzlak1987 je napisao/la:Care ti si uvijek stao na stranu Sarajeva iako vjerovatno visis po Tuzli svaki dan. Da ti kazem ebo tu tvoju realnost i zacerivanja..
Krivite za nesto momka kojeg odbrana ostavlja na cjedili citavu utakmicu i unistava mu moral, a hvalite Mihojevica kojo je izravan krivac za gol iz penala i onaj ko je ispao u 100% sansi nekih tridesetak sekundi prije opet sto posto sanse kod cetvrtog gola.
Ebo ba tu neopredjeljenost i realnost..
Piric je dobar golman, odbranio je sta je mogao danas. Treba uzeti u obzir i da je vidljivost bila losa i da je ispred sebe imao neuigrane stopere.tuzlak1987 je napisao/la:Momak nije slabo branio, momak nije imao sta odbraniti.
Eto sad bih volio da je Piric presao ovaj prelazni rok u Sarajevo kada je hvaljen na sva usta..
Druže, ocigledno imaš nešto protiv Sarajlija. Od samog pocetka pljuješ po Radovcu i Mihojevicu, a Pirica dižeš u nebesa. Piric je dobar golman i danas nije nešto puno mogao uraditi kod golova, tako da nije krivac, osim za onaj jedan. Mihojevic nije kriv za gol iz penala, jer nije on napravio prekršaja. Kako te nije stid pisati gluposti? Mrzi i dalje glavni grad i Sarajlije, jer to je jedino što možeš.tuzlak1987 je napisao/la:Care ti si uvijek stao na stranu Sarajeva iako vjerovatno visis po Tuzli svaki dan. Da ti kazem ebo tu tvoju realnost i zacerivanja..
Krivite za nesto momka kojeg odbrana ostavlja na cjedili citavu utakmicu i unistava mu moral, a hvalite Mihojevica kojo je izravan krivac za gol iz penala i onaj ko je ispao u 100% sansi nekih tridesetak sekundi prije opet sto posto sanse kod cetvrtog gola.
Ebo ba tu neopredjeljenost i realnost..
Od mene nisi mogao procitati taj komentar o kojem ti pricaš, jer ne gledam odakle je igrac nego kako igra. Piric je dobar golman i zasluženo je tu. Mogu ja njega mrziti ili voljeti, ali to je tako. Kada sam procitao nekoliko njegovih komentara, smucilo mi se koliko animoziteta i laže prema igracima, koji su iz FK Sarajeva.AllGunsBlazing je napisao/la:I na kraju ce opet naravno ispasti da svi imaju mrznju i zavist prema glavnom gradu, a danas tokom utakmice su komentari bili smijesni. Naravno od strane si, sarajlija.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.