Jel to molim te znaci da je onda Vargas bio centralni napadac? Bila su dva napadaca od kojih je Alexis bio istureniji. E Messi ako je napadac ja cu sad da se deaktiviram...istina jednu onu sezonu fakat je bio skoro klasicni spic tj. najistureniji igrac ali uglavnom je povuceniji od napadaca pogotovo ove sezone kad je nesto izmedju AMF i krilnog napadaca, inace i on i Ronaldo su po meni nedefinisani igraci sto se pozicije tice jer su glavne zvijezde pa imaju neku free rolu, ne mozes sad Cristiana Ronalda nazvati ni klasicnim krilom ali ni klasicnim spicem a Messi je jos gori sto se tice toga njega ima svugdje, nekad i napad organizuje...
Ma prije ce biti da je Suarez bio centarfor a Sturidge na krilu mada tu je bilo rotacija ali vise je Suarez centarfor i po predispozicijama...ali oba su vise napadaci ovaj Sturidge je sjecam se u Chelseu bio pozicija koja je Alexis sada u Arsenalu samo na drugoj strani, malo je reci da je bio krminialan...
Ma kojih to Walnut 95% ekipa ima mjesta?

ali opet mozda se i slazem sa tobom jer 95% u Engleskoj su slabije od Arsenala, realno samo Chelsea je jaci i City na papiru a u praksi vidjelo se da smo jaci od njih u medjusobnim duelima i eto po imenima United neka je jaci to su samo 3 ekipe a za ove zadnje dvije pitanje je uopste jesu li jae, dakle opet i da Walnut ima mjesta u 95% ekipa to je nedovoljno za Arsenal...dakle sam priznajes da je nedovoljno dobar za Arsenal a budimo iskreni vidjeces da ce ako ode abd njegova karijera biti West Ham ili neko slican jer mu je to i domet...