FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E vala ako Vedran nije bolji od ovog Pirica ja neznam... 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Vedran je drugi najbolji golman u ligi, nije mi jasno zašto nema mjesto između stativa u mladoj reprezentaciji 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Vjerovatno ce u narednoj braniti protiv turske.
Da se razumijemo, ne mislim samo za ovaj danasnji mec Pirica, vec i u prosloj generaciji dobijao je sanse i onda dodje Vasilj i izbaci ga iz rotacije. Ocekujem da to isto uradi Vedran. Nemam nista protiv momka, ali stvarno ne mislim da je kvalitet. I u Slobodi se nije bas proslavio do sada a ja neznam kakva je ono avantura bila u Gentu godinu dana. Sve u svemu vidjetcemo. Ali kako kolega terabajt kaze, i ja mislim da ce Vedran braniti protiv Turske u utorak.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sta je to sa Bajom, je li sta ozbiljno?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Baja je ok. Iz predostroznosti nije danas igrao. U utorak bi protiv Turske trebao odigrati poluvrijeme i biti potpuno spremanza narednu prvenstvenu utakmicu.
fala qrcu.
Živ nam bio Baja a i ti što nas obradovaFKZ1921 je napisao/la:Baja je ok. Iz predostroznosti nije danas igrao. U utorak bi protiv Turske trebao odigrati poluvrijeme i biti potpuno spremanza narednu prvenstvenu utakmicu.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Majke mi, bio sam na rubu depresije. Reko, taman nas krenu i sad ovo...
Al dobro je
U utorak napad Baja - Ara
Al dobro je

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Što je bitnije u Mostaru bi napokon trebali odigrati utakmicu a da svi budu u prvom timu. Prvo kolo nam nije igrao Dado, drugo Bajic, sad protiv Slavije Đelmic, pa da vidimo kako izgleda kad su svi tuneroazzuro je napisao/la:Majke mi, bio sam na rubu depresije. Reko, taman nas krenu i sad ovo...
Al dobro je![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

FKZ1921 je napisao/la:Baja je ok. Iz predostroznosti nije danas igrao. U utorak bi protiv Turske trebao odigrati poluvrijeme i biti potpuno spremanza narednu prvenstvenu utakmicu.
kao sto kaze fkz1921, ali bajic ne bi trebao ni protiv turske igrati, da ne bi sta gore bilo , hoce da se oporavi do zrinjskog
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
-
- Kontakt:
Jedino da ti se nacrta, pošto očigledno ne znaš čitati postove iznad. Fino sve napisano i jasno, pri tom logično.
- JoseMourinho
- Kontakt:
@barbarez
želim ti brz oporavak, sretno
eh nisam piso ima 7 dana, banovase me, tako da sam fulio i komentarisanje oko tekme, al et sve ste napisali što bih i ja tako da ne morasm se mučit
merak je bio biti na grbavicu u nedelju
sad lagano dalje tekmu po tekmu, pa sta bude
i usput sretno nasim momcima a ima ih masala u repkama svih uzrasta
želim ti brz oporavak, sretno

eh nisam piso ima 7 dana, banovase me, tako da sam fulio i komentarisanje oko tekme, al et sve ste napisali što bih i ja tako da ne morasm se mučit

sad lagano dalje tekmu po tekmu, pa sta bude

i usput sretno nasim momcima a ima ih masala u repkama svih uzrasta

Brz oporavak @barbarez.
Smara ova reprezentativna pauza, smara..
Smara ova reprezentativna pauza, smara..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ima li ista novo ,sta je sa superom.
Rijad se danas vraca, nece ni igrati za mladu.
Iako sam podobro umiren postom koji je napisao fkz1921 nekako mi taj naš roster ne da mira.Svaki igrač nam je neophodan.Ova pauza sigurno nije nešto što odgovara timu koji je u usponu forme.Tu računam na Odovićevo iskustvo i znanje da će zadržati nivo forme za što mirniji nastavak sezone-Važnije je , suština je fudbalske nauke održavati nivo tokom sezone nego nabijati snagu tokom priprema
Nadam se da ovo sa Bajićem nije ozbiljno i naravno što brži oporavak "barbarezu".Svaki nam jecpravi željovac neophodan kako na terenu tako i na tribinama
Nadam se da ovo sa Bajićem nije ozbiljno i naravno što brži oporavak "barbarezu".Svaki nam jecpravi željovac neophodan kako na terenu tako i na tribinama
bazdareni je napisao/la:Rijad se danas vraca, nece ni igrati za mladu.

-
- Kontakt:
Željoooooooooo

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"