Jedini igrac koji nije dobio ni sekunde na SP , ispred njega bili TINKI i Hadzic ne treba ti veca nepravda! A toliko je dao za Mladu pa i A repku BIH!Astren je napisao/la:A kakva je to nepravda učinjena Ibričiću
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Znas da ne gotivim Ibricu od Splita ni sekunde, ali je sramota sto su papetovi pokemoni dobijali minute na SP a Ibrica nije.vrebac86 je napisao/la:Jedini igrac koji nije dobio ni sekunde na SP , ispred njega bili TINKI i Hadzic ne treba ti veca nepravda! A toliko je dao za Mladu pa i A repku BIH!Astren je napisao/la:A kakva je to nepravda učinjena Ibričiću
Ignorisan je samo sto je Dzekin prijatelj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- NapaceniBosnjo
- Kontakt:
Bio sam par dana na pripremama sa klubom u kamp centru Chieva, bila trening tekma izmedu prve ekipe i u21, nikako mi nije bilo jasno da nema Zuke, kad ono lola promijeno stayling pa ga nisam mogao prepoznati

Football Club Sion 1909
NapaceniBosnjo je napisao/la:Bio sam par dana na pripremama sa klubom u kamp centru Chieva, bila trening tekma izmedu prve ekipe i u21, nikako mi nije bilo jasno da nema Zuke, kad ono lola promijeno stayling pa ga nisam mogao prepoznati![]()
To Amerikancima u inat, yebla vas vaša viza

#Salihović
- NapaceniBosnjo
- Kontakt:
To Amerikancima u inat, yebla vas vaša viza
[/quote]
Kasnije sam uspio malo pricati s'njim, reko jedva sam te prepoznao on se odvali smijati
stavrno je momak legenda i kroz pricu mi je rekao da jedva ceka da ponovo zaigra u BH dresu 

Kasnije sam uspio malo pricati s'njim, reko jedva sam te prepoznao on se odvali smijati

Football Club Sion 1909
Kasnije sam uspio malo pricati s'njim, reko jedva sam te prepoznao on se odvali smijatiNapaceniBosnjo je napisao/la:To Amerikancima u inat, yebla vas vaša viza

#Salihović
A pokajnika i novog imidža....
kuknjava kuknjava kuknjava

Da nije otisao u Italiju,ne bi ni znao sta je sminka,i dalje bi furao onaj razdeljakZiko je napisao/la:A pokajnika i novog imidža....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jedan od boljih danas. Ne znam sta cemo kad se Seo vrati. Jedan na stopera vjerovatno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Motokultivator
- Kontakt:
Ervin prdi papetovcima 

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
- plavipatriota
- Kontakt:
kad se seo vrati zuka na štopera!
- Principatus
- Kontakt:
Motokultivator je napisao/la:Ervin prdi papetovcima

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mozel kako Zuka odigrati i desnog beka? Ikako? Dobro bi nam doslo. Sinoc je preoro onaj teren vala i uzduz i poprijeko. Ko navijen covjek. Samo da nam ne uvrijedi i ovog selektora kao covjek i fudbaler.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Deset sinoćnjih prvotimaca bili su na poštedi i nisu traninrali, dok je jedini sinoćnji starter koji se priključio treninigu na vlastitit zahtjev bio Zukanović.

Na kraju ipak čovjek bez velikog karaktera poslije svih onih izjava prema čelnicima NS BIH onih istih koji su mu onemogućili da ode na SP u Brazil,a on im ponizno pruža ruku i bradicu......soccerfan je napisao/la:Mozel kako Zuka odigrati i desnog beka? Ikako? Dobro bi nam doslo. Sinoc je preoro onaj teren vala i uzduz i poprijeko. Ko navijen covjek. Samo da nam ne uvrijedi i ovog selektora kao covjek i fudbaler.![]()

Bradica je prava muslimanska, kao sto je i ova repka, nisu to vise Zmajevi, Mehmed nastavio Safetovim koracima

Medunjanin je za sve krivSheyi je napisao/la:Bradica je prava muslimanska, kao sto je i ova repka, nisu to vise Zmajevi, Mehmed nastavio Safetovim koracima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Reprezentacija talibana

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Zukan dijeli pljuske. Obrazi se crvene. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako Bog da in sha Allah biće 100% muslimanska, predivan osjećaj je bio vidjeti sliku sa Bajram namaza koji su naši reprezentativci klanjali u Litvaniji, a i što su obavili džuma namaz u dalekom Brazilu,da ih Allah nagradi i da im ukabuli.Sheyi je napisao/la:Bradica je prava muslimanska, kao sto je i ova repka, nisu to vise Zmajevi, Mehmed nastavio Safetovim koracima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A brada je sunnet i svaka čast Ervinu što se odlučio na to, kao i našem Ibrahimu i naravno Harisu koji se također pridržavaju sunneta.
sagni mi se ziko
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505 i 23 gosta.