Al jok, ovdje druga priča potpuno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
yep,pa nisu bili na klupi titani arteta i flamini da ga nije mogao zamijenitianell je napisao/la:Kao što tebi ne ide gramatika![]()
Evo onda još par igrača koji su razvalili sinoć: Benzema, Sahko, Sagna, Evra, Mandanda.
evo samo što nije kiks,stoji još uvijek 4 boda razmakaQUARTERBACK je napisao/la:ceka se kiks chelsea ili dva, pa da u utakmici na emiratesu s njima imamo sansu da ih predjemo ili se izjednacimo s njima..
Dobro danas sam naučio nešto novo, ako trener ne izmjeni nekog igrača to automatski znači da je taj igrač odigrao dobru utakmicu.Schneiderlin je napisao/la:yep,pa nisu bili na klupi titani arteta i flamini da ga nije mogao zamijenitianell je napisao/la:Kao što tebi ne ide gramatika![]()
Evo onda još par igrača koji su razvalili sinoć: Benzema, Sahko, Sagna, Evra, Mandanda.
rekao sam najgorianell je napisao/la:Dobro danas sam naučio nešto novo, ako trener ne izmjeni nekog igrača to automatski znači da je taj igrač odigrao dobru utakmicu.Schneiderlin je napisao/la:yep,pa nisu bili na klupi titani arteta i flamini da ga nije mogao zamijenitianell je napisao/la:Kao što tebi ne ide gramatika![]()
Svaka čast veliki Seamenu
Oni imaju utakmicu manje od nas.QUARTERBACK je napisao/la:pa ako kiksaju jednu do tekme na emiratesu i mi ih dobijemo, eto te na 1 bod od njih majstore
jaanell je napisao/la:A ko je rekao da je Schneiderlin bio sinoć najgori ?
QUARTERBACK je napisao/la:pa ako kiksaju jednu do tekme na emiratesu i mi ih dobijemo, eto te na 1 bod od njih majstore
Mi ih dobijemo? U kojem to filmu si ti vidio da voajer moze pobjediti Mourinha?QUARTERBACK je napisao/la:pa ako kiksaju jednu do tekme na emiratesu i mi ih dobijemo, eto te na 1 bod od njih majstore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.