Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 27 mar 2015, 12:52

Umjesto da mućnemo malo svojim glavama i kažemo Hvala Allahu dragom pa Coquelin nije pozvan jer momak od nove godine nijedne utakmice nije propustio i najviše je igrao, i sigurno je ga je umor stigao, te je odlična stvar što nije pozvan jer ima 10-ak dana odmora što je taman da napuni baterije i krene u novu dominaciju EPL-om.

Al jok, ovdje druga priča potpuno :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 mar 2015, 12:53

Kao što tebi ne ide gramatika :kafa:
Evo onda još par igrača koji su razvalili sinoć: Benzema, Sahko, Sagna, Evra, Mandanda.
Pld W D L
38 26 12 0

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 27 mar 2015, 12:55

anell je napisao/la:Kao što tebi ne ide gramatika :kafa:
Evo onda još par igrača koji su razvalili sinoć: Benzema, Sahko, Sagna, Evra, Mandanda.
yep,pa nisu bili na klupi titani arteta i flamini da ga nije mogao zamijeniti :kafa:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 mar 2015, 12:55

ceka se kiks chelsea ili dva, pa da u utakmici na emiratesu s njima imamo sansu da ih predjemo ili se izjednacimo s njima..

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 27 mar 2015, 12:57

QUARTERBACK je napisao/la:ceka se kiks chelsea ili dva, pa da u utakmici na emiratesu s njima imamo sansu da ih predjemo ili se izjednacimo s njima..
evo samo što nije kiks,stoji još uvijek 4 boda razmaka :kafa: imate mokre snove

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 mar 2015, 12:57

Schneiderlin je napisao/la:
yep,pa nisu bili na klupi titani arteta i flamini da ga nije mogao zamijeniti :kafa:
Dobro danas sam naučio nešto novo, ako trener ne izmjeni nekog igrača to automatski znači da je taj igrač odigrao dobru utakmicu.
Svaka čast veliki Seamenu :thumbup:
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 mar 2015, 12:59

Nije ni gledo' pusti ga :mrgreen: .

Kokelan za njega Alfa i Omega :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 27 mar 2015, 13:04

anell je napisao/la:
Schneiderlin je napisao/la:
Dobro danas sam naučio nešto novo, ako trener ne izmjeni nekog igrača to automatski znači da je taj igrač odigrao dobru utakmicu.
Svaka čast veliki Seamenu :thumbup:
rekao sam najgori :kafa: sviđa mi se ovo veliki :zviz:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 mar 2015, 13:06

A ko je rekao da je Schneiderlin bio sinoć najgori ?
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 mar 2015, 13:09

A ja sam naucio kad igrac ne dobije poziv nikako za reprezentaciju (dok po nekima briljira u najjacoj ligi svijeta) da se to ne gleda na nacin da je nedovoljno dobar nego suti dobro je odigrao je sve meceve taman nek se odmori.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 mar 2015, 13:12

pa ako kiksaju jednu do tekme na emiratesu i mi ih dobijemo, eto te na 1 bod od njih majstore

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 mar 2015, 13:16

QUARTERBACK je napisao/la:pa ako kiksaju jednu do tekme na emiratesu i mi ih dobijemo, eto te na 1 bod od njih majstore
Oni imaju utakmicu manje od nas.
Pld W D L
38 26 12 0

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 27 mar 2015, 13:16

anell je napisao/la:A ko je rekao da je Schneiderlin bio sinoć najgori ?
ja :kafa: ili je takvo name da će ga držati najgoreg

QUARTERBACK je napisao/la:pa ako kiksaju jednu do tekme na emiratesu i mi ih dobijemo, eto te na 1 bod od njih majstore

od kad je to 10-3=1 :roll: u ovih 10 ubrajam tekmu manje s kepecima iz leicestera

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 mar 2015, 13:19

Mi ih dobijemo? U kojem to filmu si ti vidio da voajer moze pobjediti Mourinha?

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 mar 2015, 14:05

Ma zezno Wenger pocetak sezone i to je glavni razlog sto je titula cao...
Ali Terek igra ocajno ovaj drugi dio, vidi se da ih je umor stigao. Ko ce znati mozda ce jos koji pita kiksnuti? Ma ne treba se time opterecivati. Prioritet je dobiti Liverpool i gotovo pa osigurati jos jednu osminufinala LS! :kafa:

A sto se tice Coqualina pa logicno da igrac koji je tek od januara dosao na svjetsku fudbalsku scenu nece biti na sirom spisku reprezentacije a pogotovo jedne tako velike gdje je konkurencija preopaka.
Inace sve me strah kada neko nas igra ove bespotrebne utakmice...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 27 mar 2015, 15:00

Schneiderlin neloš sinoc ? Jel to znaci da je bio dobar da krenemo sa demantima ? :mrgreen:

Kod prvog gola Firminho(odlican igrac) ga ponio na ledjima i uspio asistirati,ko bi rekao s obzirom da se ovdje redovno cita kako Francuz razgrce sve oko sebe :mrgreen:

Nije da je bio loš ali ništa posebno realno,dodavanje su mu na sigurno pa zato i ne griješi,pozicioniranje je bilo dobro istina,dosta je pomagao prema nazad ali nije mi dao utisak te "dominacije" na sredini terena o kojoj se u hvalospjevima prica,.Kamo srece da smo Gustava doveli koji je po meni kvalitetniji igrac od ovog,.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 mar 2015, 15:04

Ja nisam gledao utakmicu a i da jesam ne bi sudio o igracu sve i da je bio ubjedljivo najgori po jednom internacionalnom prijateljskom mecu protiv Brazila...Uostalom treba biti i dobar pa uopste i igrati za Francusku protiv Brazila pa i u prijateljskom mecu..

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 mar 2015, 15:13

A od kada ti to ne sudis o igracu iz jedne utakmice?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 27 mar 2015, 15:15

daj ba nit ce Chelsea pobjediti sve utakmice do kraja, nit cemo mi, zato te price o nekim neodigranim utakmicama koje brojite kao pobjede chelsea su smiješne u najmanju ruku, neka i pobjede tu, nece pobjediti u nekim od ostalih utakmica i imat cemo svoju sansu ukoliko dozive poraz i odigraju remi negdje, da ih pritisnemo s pobjedom na Emiratesu, da ucinimo prvenstvo zanimljivim.. imamo najviše bodova u drugom djelu sezone od ostalih timova zato ne serite i podrzite nekad klub i igrace, ne moraju se non-stop pljuvati wenger i standardni igraci iz ekipe

njihovo je da probaju dobiti sve utakmice do kraja i da se maksimalno trude i zalazu, niko im nista ne bi rekao (osim Paje i Seamena koji bi srali nenormalno) kad bi na kraju bili u sansi da osvojimo titulu a ne osvojimo je.. bitno je zalaganje

Aca
Kontakt:

Post Postao/la Aca » 27 mar 2015, 15:18

Arsene Wenger:"Mi (Arsenal) sada imamo novce i u mogucnosti smo da dovedemo skoro svakog igraca koji je na trzistu.Ono sto vam mogu reci je da ce na ljeto stici neka nova,velika imena,a da ce sigurno neki igraci otici.O imenima ne bih pricao jer svi znate da to nije moj stil,no gledati cete neka nova imena na Emirates-u,neka imena koja znace u svijetu fudbala.Takodje ne bih ni o onima koji ce otici.Sve cete saznati na ljeto."...kao sto sam i govorio jos ljetos,a ispostavilo se tacnim,Profa potvrdjuje moje rijeci.Bolji dan za klub dolaze,konacno smo u stanju zadrzati svoje najbolje igrace,a plus dovesti velika svjetska fudbalska imena.Nadam se da su medju ovima koji odlaze Diaby,Flamini,Podolski,Arteta.Inace iz Palerma potvrdili da je Arsenal poslao ponudu za malog Argentinca.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.