Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nazalost, malo kasnim, ali bolje ikad nego nikad...KAPITENU <3
http://www.arsenal.com/news/features/20 ... r-arsenal-
http://www.arsenal.com/news/features/20 ... r-arsenal-
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sretan rođendan! Čovjek se ne spominje bez plača

Navodno Sanchez je odmoren te neće igrati večeras. Hvala Bogu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Njegov gol Cityju je jedan od najboljih momenata u ovih 11 godina bez titule prvaka. Dečko je došao u najgori Arsenal u Wengerovoj eri (Nasri otišao, Fabregas pobjegao kao zadnja p...a u Barcelonu, a Wilshere se ozlijedio na godinu dana) i uvjerio svijet da je Alex Song nekakav igrač tako što je Kameruncu pokrivao leđa kad god je ovaj išao u svoje napadačke pohode.QUARTERBACK je napisao/la:Sretan rođendan! Čovjek se ne spominje bez plača
Njegovi penali protiv Evertona u četvrtfinalu kupa prošle sezone su bili vrhunac drame. Na kraju je nagrađen tom čašću da baš on bude kapiten kad osvajamo trofej.
Kapiten

OX ce biti spreman za Liverpool!
Vratio se mnogo ranije nego sto se to ocekivalo od njega posle prve procijene doktora!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vratio se mnogo ranije nego sto se to ocekivalo od njega posle prve procijene doktora!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Re: Odg: Arsenal
topnik1 je napisao/la:Navodno Sanchez je odmoren te neće igrati večeras. Hvala Bogu
Odigr'o drugo poluvrijeme, Iran ih dobio. Cccc.
Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
QUARTERBACK je napisao/la:Sretan rođendan! Čovjek se ne spominje bez plača

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bilo bi odlično da preskoči tekmu. NIje još ušao u top-formu, ali se vidi razlika u klasi između njega i ostalih napadača Liverpoola.anell je napisao/la:Izgleda da ni Staridža neće biti protiv nas
Meni se prije čini da je to Rodgersova "pila naopako" i da će Sturridge "iznenada" ozdraviti pred tekmu.
- Schneiderlin
- Kontakt:
nadam se da je to panju zadnji rođendan koji će dočekat u klubu,šniderlin danas neloš protiv brazila 

Piše se da je mjesec dana outArtetitis je napisao/la:Bilo bi odlično da preskoči tekmu. NIje još ušao u top-formu, ali se vidi razlika u klasi između njega i ostalih napadača Liverpoola.anell je napisao/la:Izgleda da ni Staridža neće biti protiv nas
Meni se prije čini da je to Rodgersova "pila naopako" i da će Sturridge "iznenada" ozdraviti pred tekmu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A na temi Francuske reprezentacije Schinederlin proglasen za jednog od gorih. Jos jedan dokaz da ovi gledaju utakmice il napuseni il u nekoj drugoj dimenziji.
Celik!3,2,2.
U iducem reprezentaticnom ciklusu kada Coqualin dobije poziv vidjece ova sirotinja kako se presjecaju lopte. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ja nije im potreban sad za ove nebitne utakmice. 

-
- Kontakt:
Konkurencija u Francuskoj je stravicna na tim pozicijama nije Francuska Arsenal pa da Coqelin igra, Coqelin nije ni na sirem spisku jer onako otpilike prvi slijedeci DMF poslije Schneiderlina, KOndogbie i Matuidija je Rabiot...
Coqelinovci na aparatima...
Coqelinovci na aparatima...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
cuvaju ga za euro ko malo vode na dlanu, wenger u paktu sa selektorom trikolora da mu tempira formu za euro 2016

- Schneiderlin
- Kontakt:
bio je tolko loš da ga Deschamps nije vadio iz igre van
samo se pitam kako to da najbolji dmf na planeti prema nekim vrlo objektivnim navijačima arsenala nije završio niti na širem popisu
a sljedeće sezone ako se dovede neki dmf u klub,ovaj će vidjeti repku samo ispred tv-a kao i dosadašnjoj vrlo uspješnoj karijeri bojlera klupe

Nije ga izvadio u PRIJATELJSKOJ UTAKMICI i to znači da je bio dobar. JEB.EM TE LOGIKO 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Schneiderlin
- Kontakt:
pa kad je bio najgori očekivao bi izmjenu,bila ona prijateljska ili koja već tekmaanell je napisao/la:Nije ga izvadio u PRIJATELJSKOJ UTAKMICI i to znači da je bio dobar. JEB.EM TE LOGIKO

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.