Malo sam i rekao.spajk je napisao/la:Kakvih Božjih sto tisuća potencijalnih gledatelja
Tvoj gazda veli 4 milijuna simpatizera. Zašto svaki četrdeseti ne bi bio ''potencijalni gledatelj'', tj. osoba koja bi mogla doći na stadion?
Zašto bi tek osnovani, od strane navijača, klub s 4 zaposlenika i proračunom od manje od 200 000 kuna i klub s preko 200 zaposlenih, deseterostruki prvak zaredom, ''najbolji klub u regionu'', s ''genijalcem'' na čelu imali iste kriterije?spajk je napisao/la:Točno njih 0.3% je bilo na jednoj od zadnjih futsal utakmica.
Futsal Dinamo, kao posljedica stanja u Ciganovom klubu, može privući:
- one rijetke u kojima još uvijek živi Dinamo;
- one koji kuže borbu za Dinamo;
- navijače (BBB);
- one koji su protiv Četnika;
- ljubitelje (poluprofesionalnog) futsala.
Plodove tek osnovanog kluba koji ne podrazumijevaju ''repove'' starog Dinama ćemo tek vidjeti.
A (G)NK Dinamo bi trebao moći privući sve dinamovce.
I ne znam zbog čega bi prosječni nogometni ''kibic'' morao doći, i zašto je neuspjeh ako ne dođe, u predgrađe Zagreba, gledati 2. malonogometnu ligu, navijati za tek osnovani klub, bez da ga je iko vukao za rukav, dijelio besplatnu kartu, nagrađivao, reklamirao mu se po novinama, i sl.
Naravno. Za sam Futsal Dinamo je kriv.spajk je napisao/la:Jel i za to kriv Mamić?
Pa čovjek je ubio pojam 'Dinamo' u ljudima, da bi 90% dinamovaca slegnulo ramenima da se sutra ugasi. Bez potrebe da se osnuje novi klub.
Tako da te 500 ljudi s kupljenom kartom na bilo čemu što se zove Dinamo, a pogotovo kad je ''to'' u drugoj malonogometnoj ligi tek osnovanog kluba, može itekako ohrabriti da još ima nekolicina mazohoista u kojima Dinamo još uvijek živi.
Za veliku većinu je mrtav.
Zašto bi prosječni simpatizer Dinama, nekad redovitog navijača sa sjevera, Jura iz Trnskog, kojem je pun **** Ratnog profitera na čelu nekad njegovog kluba, trebao doći na sjever par dana nakon što je ispaljen pun spremnik metaka na navijače, stati među ogorčenu rulju čiji je član propucan, proći 4 pretresa, biti zapisan i ko zna šta sve ne?spajk je napisao/la:Zašto vas je samo 500-injak bilo na zadnjoj utakmici na Maksimiru koju ste pohodili?
Išlo se tvojim istomišljenicima i tvom gazdi pokazati da ni metci, a kamoli odluka neke nelegalno izabrane skupštine, neće zaustaviti ovu borbu i pokazati dečku da nije sam.
Živim za dan kad ćete kupit zube po podu, ali gostujuća utakmica, preko kordona murije, je zadnje mjesto gdje će ti pasti dlaka s glave. Opušteno, dobro ste zaštićeni.spajk je napisao/la:Taman posla da idem na 'prvu crtu' da mi neko glavu razbije
Nikad niko to nije spomenuo ni obećavao.spajk je napisao/la:kad Mamić ode bit će ponovo pun stadion
Uostalom, daj mi jedan klub koji ima (ako) 1 mil simpatizera i na svakoj utakmici puni stadion od skoro 40 000 mjesta.
Imaš najveću sprdnju od kluba na svijetu čije proslave naslova ''slavi'' 200 ljudi, koji na LP jedva skupi 4000 ljudi; klub čiji se navijači ne mogu poistovijetiti s njim, boli ih briga za rezultate, slave kad izgubi; klub privatiziran od ni od kog izabranog nesposobnog debila i šačice njemu podobnih ljudi; klub koji mora plaćati da se za njega navija; klub koji se mora privatizirati ''ZBOG NEIMAŠTINE'', klub koji ni sam ne zna koliko je dužan; klub zbog kojeg lete metci u gradu; klub koji DOKAZANO krši zakone države i bez obzira na sve to, ljudi nisu upravu kada traže normalan klub jer, eto, ''sutra neće biti pun stadion na svakoj utakmici''?!
Čovječe, želi se normalan klub koji neće radit protiv tebe, na čije utakmice si dobro došao, u kojem se neće krast, u kojem ćeš imati pravo glasa, gdje ćeš biti sretan zbog pobjede i tužan zbog poraza, a ne nekakva svjetla Lige prvaka, glamur, puni stadioni, i sl.
Zasluga politike koja je dopustila isparavanje skoro 300 milijuna duga i činjenica, potvrđena od strane Vrhovnog suda da (G)NK Dinamo nije pravni nasljednik Croatie.spajk je napisao/la:A čija je zasluga da Dinamo ima veći budžet nego svi ostali zajedno? Slobodno reci - Mamićeva. Liga nije neregularna, nitko nije kriv Hajduku što ima 25 bodova manje. Osim njih samih.
Vedete su postigle da ti klub bude sprdancija u Europi, s ubjedljivo najlošijim rezultatima poredeći ih s klubovima koji imaju približnu vrijednost momčadi - cca. 50 mil €. Ponavljam, ubjedljivo. Bez konkurencije.spajk je napisao/la:Mamić je jedino 'kriv' što u Dinamu igraju vedete kao Ademi, Soudani, Fernandes, Henriquez, Pinto, Machado, Eduardo, Pjaca, Ćorić, Olmo, Hodžić, Gojak,
Povijesno?spajk je napisao/la:pitaj navijače ostalih klubova (sa kojima se Dinamo može i treba povijesno uspoređivati) što bi dali da im klub postiže takve rezultate.

Da bilo koji drugi klub na svijetu, s proračunom od ''preko 150 mil kuna'' i vrijednosti momčadi od 50-ak mil €, ''postiže'' takve rezultate, navijači tih klubova bi ''dali'' svom predsjedniku metak u čelo.
Da, ove godine, nakon što je u prethodnih 7 dobio 215 mil kuna.spajk je napisao/la:Dinamo ima samo 10ak milijuna kuna godišnje potporu grada Zagreba
Nego,
- daj mi jedan klub sličnog proračuna i vrijednosti momčadi koji ima lošije rezultate od Ciganovog kluba;
- jedan klub, sa približnim brojem simpatizera, koji ima manje ljudi na stadionu nego Prćijica;
- jedan klub (Udruga građana) sa približnim brojem simpatizera, s manjim brojem članova od Izdrkotine;
- jednu udrugu građana u kojoj članovi nemaju pravo birati predsjednika;
- jedan klub sličnog broja simpatizera, s manje prodanih rekvizita.