Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Ma slika je tu da nas malo razdrma od problematicne sezone. Realno, ko je mogao ocekivati da cemo nakon ova dva meca uzeti pun plijen.
Znamo da smo protiv Tottenhama imali uzasan omjer zadnjih pet susreta, onda ih razvalimo, te pool koji je do tog meca bio u strasnom naletu.
Ima tu jos mnogo patnje, jer bitno je osigurati to 4. mjesto, al' veliki korak bi mogli napraviti pobjedom protiv Ville.
Znamo da smo protiv Tottenhama imali uzasan omjer zadnjih pet susreta, onda ih razvalimo, te pool koji je do tog meca bio u strasnom naletu.
Ima tu jos mnogo patnje, jer bitno je osigurati to 4. mjesto, al' veliki korak bi mogli napraviti pobjedom protiv Ville.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ako bude nekog opustanja protiv Ville vrlo lako mozemo kiksati i upropastiti ove 3 tekme dosad odigrane,znaci svaka utakmica do kraja je bukvalno finale,jeste da igramo kuci i da nam je tu forma jako dobra ali stvarno maximalno nabrijano moraju shvatiti kako bi to dobili inace svasta bi se moglo desiti
http://www1.skysports.com/football/news ... midfielder" onclick="window.open(this.href);return false;
Michael Carrick makes teams better

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Strasno koliko nam znaci. Steta sto nije mladji.20le je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... midfielder

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Jedan od dva gola Tigra protiv Bahreina. Valjda u preostalih 8 meceva dobije priliku i pokaze bar malo prijasnje klase.
Nemojte da se zavaravate i nakon ove utakmice dizete Radamela u zvijezde.. Ne moze se nikako porediti utakmica protiv Bahreina i 20+ kola u engleskoj ligi..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Cuj dizete u zvijezde
Covjek je u katastrofalnoj formi ove sezone, cak zavrsio u U-21. Taman da je zabio protiv Tanzanije predstavlja bilo kakav uspjeh, te moze biti okidac da se, ako nista, casno oprosti od Uniteda.

Moze ulazit sa klupe ako treba gol, ali ni u ludili pomjerat Rooneya sa pozicije centarfora ili mjenjat formaciju ponovo. Isto vazi za Robina. Nema mjesta u prvih 11 vise. Ispucali su sve kredite.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da citiram za svaki slučaj dok nije šta popravioCartman je napisao/la:Moze ulazit sa klupe ako treba gol, ali ni u ludili pomjerat Rooneya sa pozicije centarfora ili mjenjat formaciju ponovo. Isto vazi za Robina. Nema mjesta u prvih 11 vise. Ispucali su sve kredite.

Jbg drug dobro znas sta sam mislio da kazemOnlyUnited je napisao/la:Cuj dizete u zvijezdeCovjek je u katastrofalnoj formi ove sezone, cak zavrsio u U-21. Taman da je zabio protiv Tanzanije predstavlja bilo kakav uspjeh, te moze biti okidac da se, ako nista, casno oprosti od Uniteda.

- majestic24
- Kontakt:
Nije dobio puno prostora da se pokaze,ali i ono malo sto je imao nije iskoristio.
Sad kad se vrati Van persie pogotovo nece imati puno prilika za igrati. Ja i dalje smatram da je on jedan od najboljih svjetskih napadaca,ali njemu igra Uniteda definitivno ne odgovara.
Sad kad se vrati Van persie pogotovo nece imati puno prilika za igrati. Ja i dalje smatram da je on jedan od najboljih svjetskih napadaca,ali njemu igra Uniteda definitivno ne odgovara.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nema mijenjanja formacije, Robina na klupu , Blinda na beka ispred Shawa!Cartman je napisao/la:Moze ulazit sa klupe ako treba gol, ali ni u ludili pomjerat Rooneya sa pozicije centarfora ili mjenjat formaciju ponovo. Isto vazi za Robina. Nema mjesta u prvih 11 vise. Ispucali su sve kredite.
Al kao što gledam napravit ce sranje protiv slabe Vile, ne mislim na rezultat, nego promjeniti nešto i dobar rezultat uzeti i probati protiv Shitya...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Tim koji pobjeđuje se ne mijenja, valjda neće pogaziti to pravilo. Kakav crni Robin ili Radamel, eto ih nek čekaju zadnjih 20 minuta ako stvari krenu po zlu
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nadam se da ce Tigar i RVP donijeti prevagu kao jokeri, prije svih ovaj drugi, jer Maruan je trenutno za obojicu nedostizan. Mata/Herrera ne smiju biti upitni, Young takdojer, tako da ne vidim razloga i prostora za bilo kakve promjene u prvih 11.
-
- Kontakt:
Kako sam sretan sto je Maruan proigrao hvaala Bogu to mi je omiljen bio igrqc jos dok je u Evertonu bio kamol sada.Vazda sam strahovao da ga Chelsea.ne uzme
Evo i asistencije naseg kapitena.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zanima me zna li iko gdje mogu naci pjesmu "Take me home United Road", ali ona verzija sa stadiona gdje muski glas pjeva? Dosta bolje zvuci od one standardne zenske.. Slomih se trazeci ali nema teorije..
2 gola
protiv Kipra 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.