Na ovom video ćete vidjeti kako Seo maše rukom. Tad u kadru nema niko, valjda je jasno zašto.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rušilac se vratio, dame i gospodo!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
"to se zove u jedan rijec legenda"Sheyi je napisao/la:BeyKopites je napisao/la:A ima li još onaj majstorov post kad je Monologu ili adminu rekao da se "smire" ili tako neštomajstorija10 je napisao/la:monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas
apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim![]()
ja mislim da si mislio na ovoBeyKopites je napisao/la:A ima li još onaj majstorov post kad je Monologu ili adminu rekao da se "smire" ili tako nešto
master1015 je napisao/la:nisam ovo vido prije mog posta gore izvini momciluko i smiri se malo ako mozealeksandar_veliki je napisao/la:Pretjrali ste, nemoj da mi se nakon ovog posta ko javlja na face i u inbox sa molbom da ga vratim na forum. Dakle, pretjerali ste, sad je do vas.
druzenje s ruckom i vecerom u skladu sa sandzackom kulturom i manirimaHead je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta mu je rekao poslije yebem ti mater u p... ?Head je napisao/la:
Najveci sin Bosne.
Reci mu to u lice ako smijesGreivis je napisao/la:Malehan mi nesto Seo. A ja mislio da bi mogao sa Klickom u ring.
yebem ti sunce ili sudce.HariTz je napisao/la:Šta mu je rekao poslije yebem ti mater u p... ?Head je napisao/la:
Najveci sin Bosne.
inače
Sunce.HariTz je napisao/la:Šta mu je rekao poslije yebem ti mater u p... ?
inače
OcaHead je napisao/la:yebem ti sunce ili sudce.HariTz je napisao/la:Šta mu je rekao poslije yebem ti mater u p... ?Head je napisao/la:
Najveci sin Bosne.
inače![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Muumii i 10 gostiju.