EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pivopija
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Pivopija » 26 mar 2015, 19:34

Virtu4l je napisao/la:Izrael ima domaću sa Andorom.
Ja ocekujem da ce Kipar nekome klepiti bodove, igraju kuci protiv Velsa i tu bi moglo biti nerijeseno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2015, 19:40

Pivopija je napisao/la:Ja ocekujem da ce Kipar nekome klepiti bodove, igraju kuci protiv Velsa i tu bi moglo biti nerijeseno.
O tome ti pričam, daj nam ono što je sigurno, a ako nam se ponudi nešto više, trebali bi i to zgrabiti.

Izrael nam bježi 7 bodova, ima utakmicu manje i vjerovatno bolji međusobni duel (ako se to gleda), tako da je to još jedan imaginarni bod prednosti za njih. U ovoj situaciji, prije ćemo prestići Belgiju, nego njih. Belgija i Izrael igraju u zadnjem kolu, ko zna, možda i tada ulovimo nešto u mutnom.

Samo da mi svoje odradimo.

I još nešto, naš meč sa Belgijom će biti jako bitan, jer ako tamo uzmemo bar bod, to i njih dovodi u zeznutu situaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 mar 2015, 19:44

Do kraja 18 bodova (+ 2 sto imamo) u igri, sada da li je "20" doboljno da li dovoljno za baraz ili drugo mjesto. :?

Uz ovo ocekivati kiksove ostalih ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 26 mar 2015, 20:06

Sa 20 bodova sigurno idemo direktno, sa 18 bodova imali bi skoro siguran baraz, a sa 17 bodova mozda baraz.
A sto se tih kikseva tice na to zaboravi, jer protiv Andore nece niko kiksati, a protiv Kipra isto tako tesko, jedino mozda Vels.
Sve osale utakmice su medjusobni ogledi reprezentacija koje imaju sansu za prolaz tako da tu nista ne mozemo nazvati kiksom.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 26 mar 2015, 20:10

Virtu4l je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:Ja ocekujem da ce Kipar nekome klepiti bodove, igraju kuci protiv Velsa i tu bi moglo biti nerijeseno.
O tome ti pričam, daj nam ono što je sigurno, a ako nam se ponudi nešto više, trebali bi i to zgrabiti.

Izrael nam bježi 7 bodova, ima utakmicu manje i vjerovatno bolji međusobni duel (ako se to gleda), tako da je to još jedan imaginarni bod prednosti za njih. U ovoj situaciji, prije ćemo prestići Belgiju, nego njih. Belgija i Izrael igraju u zadnjem kolu, ko zna, možda i tada ulovimo nešto u mutnom.

Samo da mi svoje odradimo.

I još nešto, naš meč sa Belgijom će biti jako bitan, jer ako tamo uzmemo bar bod, to i njih dovodi u zeznutu situaciju.
Ti ides na tu sigurniju varijantu u kojoj bi trebali biti treci, a ja sam vise govorio o ovoj riskantnijoj gdje bi mogli biti drugi. U svakom slucaju nase je da pobjedjujemo, a za kalkulacije ce biti vremena.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 26 mar 2015, 21:06

Pored nasih 5 pobjeda, bez kojih nemamo o cemu pricati, pobjede Belgije u svim utakmicama do kraja bi nam osigurale trece mjesto, bez obzira na sve ostale utakmice.
Tesko je reci sta nam najvise odgovara u utakmici izmedju Velsa i Izraela u subotu, ne mozemo bas gledati koliko nam bodova bjeze trenutno jer je jos rana faza kvala. Bojim se da cemo tek poslije zadnjeg kola znati sta nam je odgovaralo :)
A o drugom/trecem mjestu ne treba ni diskutovati, dosta je lakse proci u barazu (vjerovatno kao nosilac) nego izboriti 2. mjesto u grupi.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 mar 2015, 22:23

bvb je napisao/la:Pored nasih 5 pobjeda, bez kojih nemamo o cemu pricati, pobjede Belgije u svim utakmicama do kraja bi nam osigurale trece mjesto, bez obzira na sve ostale utakmice.
Tesko je reci sta nam najvise odgovara u utakmici izmedju Velsa i Izraela u subotu, ne mozemo bas gledati koliko nam bodova bjeze trenutno jer je jos rana faza kvala. Bojim se da cemo tek poslije zadnjeg kola znati sta nam je odgovaralo :)
A o drugom/trecem mjestu ne treba ni diskutovati, dosta je lakse proci u barazu (vjerovatno kao nosilac) nego izboriti 2. mjesto u grupi.
Treba uzeti u obzir da baraz sigurno nece biti na nivou dosadasnjih, ako budemo u barazu ocekuju nas repke tipa Slovenija, Izrael, Bugrska, Rumunija itd

E sad, je li se gleda gol razlika ili medjusobni dueli u slucaju egala u bodovima ????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2015, 22:24

Husika je napisao/la: E sad, je li se gleda gol razlika ili medjusobni dueli u slucaju egala u bodovima ????
Zbroj oba medjusobna duela se gleda.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 mar 2015, 22:33

Goalgetter je napisao/la:
Husika je napisao/la: E sad, je li se gleda gol razlika ili medjusobni dueli u slucaju egala u bodovima ????
Zbroj oba medjusobna duela se gleda.
Nije dobro !!!
Znaci treba Genocidase ovdje natrpati zivotom....Nije dobro....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 mar 2015, 13:10

Danas Izrael- Vels u nasoj grupi...

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 mar 2015, 13:21

dobit' će ovo chifuti, šta nama najviše leži?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2015, 13:21

Chinaglia je napisao/la:dobit' će ovo chifuti, šta nama najviše leži?
Neriješeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 mar 2015, 13:29

Vidi nas samo dokle smo stigli sa ova dva boda, jos Israel ima utakmicu manje :lol: . Ako danas uzmu tri boda kod kuce, ulazimo u knock-out fazu za trece mjesto protiv Velsa i Kipra, u tom slucaju prva dva mjesta pripadaju Israelu i Belgiji :roll: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 28 mar 2015, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 28 mar 2015, 13:30

Ajmo remi :pray: :pray:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2015, 13:31

Ako cemo realno, nama je vrh ako iz ove situacije i izvucemo 3. mjesto. Ja sam licno otpisao drugo, jer smatram da je nedostizno i cista kalkulacija, dok su sanse jos sasvim realne da Wales izbacimo iz utrke za 3. mjesto. Stoga i ne zalim ako ih danas zgaze Izraelci, olaksace nam put do 3. pozicije.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 28 mar 2015, 13:32

Goalgetter je napisao/la:Ako cemo realno, nama je vrh ako iz ove situacije i izvucemo 3. mjesto. Ja sam licno otpisao drugo, jer smatram da je nedostizno i cista kalkulacija, dok su sanse jos sasvim realne da Wales izbacimo iz utrke za 3. mjesto. Stoga i ne zalim ako ih danas zgaze Izraelci, olaksace nam put do 3. pozicije.
Kakve repke bi nas čekale u baražu ?
Mada joj, smuči mi se sama pomisao na baraž :puke:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 mar 2015, 13:33

Da,danas je X najbolja opcija,po meni najgora opcija je da Wales uzme Izraela,onda se i za trece mjesto komplikuje situacija :crazy: .Ali X bi nam legao samo tako,mi uzmemo Andoru i Izraela u junu dolazimo na bod,dva zaostatka svima :kafa: i potpuno smo nazad u igri za direktan plasman. Eh sad realnost je malo drugacija :) tesko ce danas u Izraelu otici u nerijeseno,ocekujem tamo krajnje otvorenu utakmicu,oba protivnika znaju da pobjedom dolaze nadomak prva dva mjesta.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2015, 13:34

HariTz je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ako cemo realno, nama je vrh ako iz ove situacije i izvucemo 3. mjesto. Ja sam licno otpisao drugo, jer smatram da je nedostizno i cista kalkulacija, dok su sanse jos sasvim realne da Wales izbacimo iz utrke za 3. mjesto. Stoga i ne zalim ako ih danas zgaze Izraelci, olaksace nam put do 3. pozicije.
Kakve repke bi nas čekale u baražu ?
Mada joj, smuči mi se sama pomisao na baraž :puke:
Ko god cekao staces, koliko smo ukenjali stvar u prve 4 utakmice, ja sam zadovoljan i da igramo baraz.

Btw. jel i najbolji treci ide dalje? Kakve su nam tu sanse. :mrgreen:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 mar 2015, 13:35

Ovdje bi bilo mozda najbolje da Izrael pobjedi i odvoji se od ostalih, a na nama i Belgiji je da udju na prva tri mjesta, mislim da je Wales laksi zalogaj od izraelaca. Najgori scenario je da Wales dobije. :salut:
Ima tu jos mjesta kalkulacijama i da mozda obe ekipe izvuku po bod, ali o tom-potom.

Al' yebem ga ja, ubjedjen sam da cemo makar u baraz (odnosno, to nam treba biti primarni cilj), koliko god ova tabela ruzno izgledala. Andora u dvije tekme i Kipar se MORAJU I MOGU dobiti jer smo 10x kvalitetnija reprezentacija. Wales i Izrael jesu zeznuti, ali prednost je da obe tekme igramo na Bilinom polju tako da ni tu pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Protiv Belgije bi i x bio odlican, ali ako se poklope neki drugi rezultati, mozda nam ni poraz protiv njih ne bi trebao kvariti ulazak u baraz.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 mar 2015, 13:40

Sto se baraza tice protivnici bi mogli biti:
A) Island ili Turska C) Ukrajna D) Škotska ili Irska E) Slovenija ili Litvanija F) Mađarska ili Sj.Irska G) Rusija ili Švedska H) Norveska I) Albanija ili Srbija
(Trenutna situacija u grupama i uzimajuci u obzir ko ima kakav raspored)
Zadnja izmjena: ennis, dana/u 28 mar 2015, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Proximic i 28 gostiju.