Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Sheyi » 23 mar 2015, 19:56

Hare, traže te po Facebooku :tralala:

Nadam se i da su lajkovi od forumaša, neka curlika je lajkala, da li je to naša Bada ili DragonGirl? :hmmmmm: :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 mar 2015, 20:04

harishp je napisao/la: Da nije Kurtmo........... :mrgreen:
Nije on, al tu je i on negdje. :tralala: Eno i selami te jedan momciluk. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 mar 2015, 20:05

Nisu jos uveli Facebook u Han Pijesku, ne moze on to vidit. Ne da Zuckerberg. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 mar 2015, 20:14

Bassha je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;

:salut: :salut: :salut:

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
FORZA MARŠAL !!!

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 23 mar 2015, 20:24

Cartman je napisao/la:Nisu jos uveli Facebook u Han Pijesku, ne moze on to vidit. Ne da Zuckerberg. :kafa:
:urnebes:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 23 mar 2015, 20:27

Sheyi je napisao/la:Hare, traže te po Facebooku :tralala:

Nadam se i da su lajkovi od forumaša, neka curlika je lajkala, da li je to naša Bada ili DragonGirl? :hmmmmm: :bih:
Opet sranja praviš po fb-u :mrgreen:

Bada je ova što joj tetka kometariše slike :P :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 mar 2015, 20:43

Sheyi, normalno da sam lajkala, ali ne znam da li pričamo o istom komentaru. :lol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 24 mar 2015, 14:01

slika momak je otiso u Ulcinj na more da se malo ohladi i da se pobije sa ajkulima.. na putu od plava do mora navratio u podgorici da se najede i da sere nakon teskog posla u kojim se srušila tuta u kupatilo stao je na put jedan medved momak mu rece nesto na jezik medveda medved nije uhvatio upozorenje pa u sljedeci trenutak momak inace na sea mislim ga uhvatio za grlo i udavio ga golim rukama da te podsjetim radi se o rusilca sead seo rusilac kolasinac t-35 teski tenk momak je legenda mislim na sea inace prosla povreda sad momak gleda kako ce ponovo rusit sve zivo ovaj put ce pravit veci haos kako bi nadoknadio ovo vrijeme sto nije igro momak dabogda sve porusio biku da vas podsjetim o kome se radi
slika
sead seo rusilac kolasinac momak je legenda mislim na sea

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 mar 2015, 14:58

:urnebes: :urnebes: :bow: :bow:
1946

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 24 mar 2015, 15:01

:lol:

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 26 mar 2015, 17:32

slika

open

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.

x

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 mar 2015, 17:45

Aferim momciluko !
FORZA MARŠAL !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2015, 21:35

slika

Ponos drzave! :bow: :bih:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 mar 2015, 21:37

FORZA MARŠAL !!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 mar 2015, 22:22

ljudi izvinite za nedolazak inace stalno zaboravljate ovog momka nije vam dobro momak vam nije nista uradio momak je jako fin i miran ako ga ne naljutis i ne pravis se frajer prema velikanu voli kad mu mama donosi hranu pere ves i pegla majce momak stalno pomaze roditeljima momak uvijek nosi inace ako neznate o kome govorim radi se o sea da ne bude nesporazum
inace kako ste jestel dobro seo sad vjerovatno obilazi familiju u sandzak i u hercegovinu najvise plav novi pazar i capljina momak uziva na prirodu lovi po suma pecenje sa najblizima momak se pozelio kad se cuje ezan jer momak je muftija i veliki musliman skroman i miran ako ga ne naljutis ramazan je njemu najomiljeni mjesec da vas podsjetim radi se o nekom momku iz gelsenkirchena sead kolasinac zvani seo rusilac momak se ponosi na to sto je rusilac jer prije svega bi ti sam reko da voli da rusi to mu je hobi samo mu pogledaj glave inace nova sezona momak je 21 i zvanicno ce bit najbolji lijevi bek Bundeslige i medju najboljima na svijetu u narednoj sezoni sto se tice kluba da vas podsjetim na ime sEad KoLAŠinac procitaj unazad i sve ce vam bit jasno momak je legenda mislim na sea da bi vam reko da nije i rusilac slago bi se
momak oprostava ali ne zaboravlja nije vam dobro momak vam nista ne radi losu rijec o ovom legendu se ne smije ponovit jel jasno ako nije onda da te podsjetim o kome se radi sead seo rusilac kolasinac seo rusilac kola momak je legenda mislim na sea takodjer i rusilac na sea mislim polomit ce sve ako ga naljutis seo je fin momak samo ponekad voli da rusi nepotrebno ali oprosteno mu je jer je momak rusilac neponovljen samo nemoj mu nista progovorit i bice uredu sve da vas upozorim momak je zgrada i velika muftija sead pasa kolasinac
reci mu to u lice ako smijes momciluko momak je legenda mislim na sea takodjer i rusilac na sea mislim sead seo rusilac kolasinac momak je fin i ne voli probleme ali ako ga naljutis i onda osjetis zemljotres znadi da je seo u blizini dolazi trceci prema tebe momak je trafika i bik mislim na sea ovo...
tek ces uspijet u zivotu kad mislis na sea momak je motivacija svima da se trude 110% u bilo koje ciljeve
momka nije trebo niko nagovarat da igra za bosnu da se ne zaboravi da momak nije promijenio misljenje ni kad su mu nudili njemci bogatstvo i mjesto u ekipi za svjetsko prvenstvo neznate vi licno kakva je ovo ljudina momak radije bi sluso ilahije i bosanski rep kuci nego se druzit sa njemcima napolje momak je idol i primjer za svih bosanaca vrlo je disciplinovan skroman i postuje najvise svoje porijeklo tek onda tudje nesto sto je nazalost tesko naci ovih dana momak nije mjerio nista i nije uopste mislio koja reprezentacija bi mu pomogla u karijeri momak vjeruje u svoj kvalitet i ima veliko samopouzdanje u svoju igru ne treba njemu njemacka reprezentacija kao sto hrgoti treba svedska reprezentacija i seferovicu svicarska jedino voli ponekad nepotrebno rusit ali nebi bio seokol bez toga zato mu je oprosteno
momak je poklon od nebesa

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 mar 2015, 22:38

A ima li još onaj majstorov post kad je Monologu ili adminu rekao da se "smire" ili tako nešto :urnebes:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 mar 2015, 22:46

BeyKopites je napisao/la:A ima li još onaj majstorov post kad je Monologu ili adminu rekao da se "smire" ili tako nešto :urnebes:
majstorija10 je napisao/la:monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas

apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
:bow: :bow:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 mar 2015, 22:47

BeyKopites je napisao/la:A ima li još onaj majstorov post kad je Monologu ili adminu rekao da se "smire" ili tako nešto :urnebes:
Mislim da je rekao ''Kome ti prijetiš''. :D

Edit:
@Sheyi je to bolje našao, ja sam mislio da je ovaj. Ma ima majstor njih za izvoz, k'o Njegoš. :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 mar 2015, 22:52

Evo opet se moram smijati. :D Hvala @Goalgetter. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, aezakmi, ANamelessGhoul, General505, Google [Bot], Google Adsense [Bot], mavi i 29 gostiju.