FK Sarajevo (opšte diskusije)
- maroonGiant
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Pa daj svoje argumente po cemu je to Njukastl veci klub od Borusije.
Svi znamo ko je i šta je bio Njukastl tih godina. Sve riječi su suvišne, pozz
Ljubav klase RADNIČKE !
- maroonGiant
- Kontakt:
Njukastl ima 4 titule u najacem prvenstvu Engleske- zadnja osvojena 1926/27MortemHz je napisao/la:
Pa ja..ne kontam o cemu raspravljamo jarane isto ko da kazes npr. Juventus je bolji klub od Real M. , bas protiv svakih cinjenica i dokaza se ide ali eto ih tamo ako imaju tu neku predstavu u svom svijetu...ne bitno za koji klub navijam,cijenice su jedno a zelje drugo a Maroon mislim da Newcastle ima 1 trofej vise u svojoj ligi ali u europi nemaju nista dok je Borussia OSVAJALA to takmicenje 2 puta
Borussija ima 5 titula u najacem prvenstvu Njemacke- zadnja osvojena 1976/1977
Ti si luđi sto se raspravljas, jer ce ti sada napisati da je ovaj tim Sarajeva jaci od onog Newcastal, kao i od Vikotorije, Maribora ...itd. I samo se sjeti sta su tad pricali, kako bi se oni setali sa njima a mi se brukamo protiv istih.AkkaweLy je napisao/la:Svi znamo ko je i šta je bio Njukastl tih godina. Sve riječi su suvišne, pozz
Znas i sam pricu kad su nas prcali sto nas ti timovi nabijaju, a kad oni izgube od opstine Golubovic i mjesne zajednice Kukesi to je herojski poraz.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha,moja greska onda...mislio sam da Borussia ima 3 a Newcastle 4 u svojim ligama,hvala ti na ispravcimaroonGiant je napisao/la:Njukastl ima 4 titule u najacem prvenstvu Engleske- zadnja osvojena 1926/27MortemHz je napisao/la:
Pa ja..ne kontam o cemu raspravljamo jarane isto ko da kazes npr. Juventus je bolji klub od Real M. , bas protiv svakih cinjenica i dokaza se ide ali eto ih tamo ako imaju tu neku predstavu u svom svijetu...ne bitno za koji klub navijam,cijenice su jedno a zelje drugo a Maroon mislim da Newcastle ima 1 trofej vise u svojoj ligi ali u europi nemaju nista dok je Borussia OSVAJALA to takmicenje 2 puta
Borussija ima 5 titula u najacem prvenstvu Njemacke- zadnja osvojena 1976/1977
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad nekoga relevantnog izbacite u Evropi i kad skupite 20 000 ljudi na tribinama, tek tad mozes doci trolati i pisati o Zeljeznicaru na ovoj temi.Elegant je napisao/la:Ti si luđi sto se raspravljas, jer ce ti sada napisati da je ovaj tim Sarajeva jaci od onog Newcastal, kao i od Vikotorije, Maribora ...itd. I samo se sjeti sta su tad pricali, kako bi se oni setali sa njima a mi se brukamo protiv istih.AkkaweLy je napisao/la:Svi znamo ko je i šta je bio Njukastl tih godina. Sve riječi su suvišne, pozz
Znas i sam pricu kad su nas prcali sto nas ti timovi nabijaju, a kad oni izgube od opstine Golubovic i mjesne zajednice Kukesi to je herojski poraz.
Posteno?
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
@elegant
Ne pričaj gluposti. Niko nije rekao ovako kako ti navodiš. Bruka je ispasti od pomenutih timova, isto je bruka primiti 7 komada.
Kao što je glupost da je ovo Sarajevo jače od Maribora, Viktorije ... Sarajevo nije najjače ni u domaćoj ligi, bar tako rezultati pokazuju a oni su jedino mjerilo.
Ne pričaj gluposti. Niko nije rekao ovako kako ti navodiš. Bruka je ispasti od pomenutih timova, isto je bruka primiti 7 komada.
Kao što je glupost da je ovo Sarajevo jače od Maribora, Viktorije ... Sarajevo nije najjače ni u domaćoj ligi, bar tako rezultati pokazuju a oni su jedino mjerilo.
[youtube][/youtube]Evander je napisao/la:Kad nekoga relevantnog izbacite u Evropi i kad skupite 20 000 ljudi na tribinama, tek tad mozes doci trolati i pisati o Zeljeznicaru na ovoj temi.Elegant je napisao/la:Ti si luđi sto se raspravljas, jer ce ti sada napisati da je ovaj tim Sarajeva jaci od onog Newcastal, kao i od Vikotorije, Maribora ...itd. I samo se sjeti sta su tad pricali, kako bi se oni setali sa njima a mi se brukamo protiv istih.AkkaweLy je napisao/la:Svi znamo ko je i šta je bio Njukastl tih godina. Sve riječi su suvišne, pozz
Posteno?
Isto tako, javite se kad napunite Kosevo

Ljubav klase RADNIČKE !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro dosao nazad Evander
Hilmo
Hilmo

Kosevo je napunjeno bilo recimo protiv Hamburga. Naravno, to je daleka istorija kao sto je daleka istorija i taj Newcastle. Od tad prodje 13 godina a vi uz silne trofeje, lige prvaka, atraktivne protivnike ne mogoste privuci ni 20 000 ljudi. U medjuvrmenu, mi smo imali desetak utakmica preko 25 000.AkkaweLy je napisao/la:[youtube][/youtube]Evander je napisao/la:Kad nekoga relevantnog izbacite u Evropi i kad skupite 20 000 ljudi na tribinama, tek tad mozes doci trolati i pisati o Zeljeznicaru na ovoj temi.Elegant je napisao/la: Ti si luđi sto se raspravljas, jer ce ti sada napisati da je ovaj tim Sarajeva jaci od onog Newcastal, kao i od Vikotorije, Maribora ...itd. I samo se sjeti sta su tad pricali, kako bi se oni setali sa njima a mi se brukamo protiv istih.
Posteno?
Isto tako, javite se kad napunite Kosevo
I onda, sta je bolje, jednom imati 35 000 ili imati 30 000, 28 000 25 000, 30 000, 26 0000, 28 000, 30 000...
Vi cete jos 15 godina pricati o toj jednoj utakmici a mi cemo opet imati kao i proslo ljeto utakmice sa preko 25 000 ljudi na tribinama.
Ma ja sam glup što sam išta napisao ovdje.. Uživajte u tekmama sa preko 25.000 ljudi.. Mislim da bi i protiv Mladosti moglo biti jedno 20 hiljada minimum

Ljubav klase RADNIČKE !
Sa jednim dijelom ovog posta se slazem, a ti pogađaj kojim!AkkaweLy je napisao/la:Ma ja sam glup što sam išta napisao ovdje.. Uživajte u tekmama sa preko 25.000 ljudi.. Mislim da bi i protiv Mladosti moglo biti jedno 20 hiljada minimum![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi da kvarim taj tvoj video ali znam da nije bilo preko 20K pa sam otisao da provjerim na oficijelnoj stranici i bilo je 15K tada na Kosevu
FK Zeljeznicar Sarajevo - FC Viktoria Pilsen 1:2
Asim Ferhatović - Hase | 15.000
João Capela

FK Zeljeznicar Sarajevo - FC Viktoria Pilsen 1:2
Asim Ferhatović - Hase | 15.000
João Capela
Bilo je protiv Borca kao i vas na zadnjoj vam Euro tekmiAkkaweLy je napisao/la:Ma ja sam glup što sam išta napisao ovdje.. Uživajte u tekmama sa preko 25.000 ljudi.. Mislim da bi i protiv Mladosti moglo biti jedno 20 hiljada minimum![]()

Giganti,jel to jos pricate o Njukastlu??
Ja cu ipak ovo napisati na bosanskom,engleski mi bas ne ide tako dobro

Ja cu ipak ovo napisati na bosanskom,engleski mi bas ne ide tako dobro

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ma jok kakav NJukastl to je prevaziđeno davno nego EspaNjol gostuje na koševu u subotu pa je to trenutna tema ..........,socrates je napisao/la:Giganti,jel to jos pricate o Njukastlu??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja cu ipak ovo napisati na bosanskom,engleski mi bas ne ide tako dobro![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel te zabolio,jeste?! Koji je,sedmica ili umnjak? wahahahahahahahahahaAmerigo je napisao/la:Ma jok kakav NJukastl to je prevaziđeno davno nego EspaNjol gostuje na koševu u subotu pa je to trenutna tema ..........,socrates je napisao/la:Giganti,jel to jos pricate o Njukastlu??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Pusti se ti Njukasla i Espanjola, nego se ufati gramatike. Umalo se nisam ugušio, dok sam citao ovu nazovi recenicu.Amerigo je napisao/la:Ma jok kakav NJukastl to je prevaziđeno davno nego EspaNjol gostuje na koševu u subotu pa je to trenutna tema ..........,socrates je napisao/la:Giganti,jel to jos pricate o Njukastlu??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- Evolution87
- Kontakt:
AkkaweLy je napisao/la:Ma ja sam glup

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, Olise i 43 gosta.