FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

maroonGiant
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la maroonGiant » 24 mar 2015, 23:03

Pa daj svoje argumente po cemu je to Njukastl veci klub od Borusije.

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 24 mar 2015, 23:06

Svi znamo ko je i šta je bio Njukastl tih godina. Sve riječi su suvišne, pozz
Ljubav klase RADNIČKE !

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 24 mar 2015, 23:09

MortemHz je napisao/la:
Pa ja..ne kontam o cemu raspravljamo jarane isto ko da kazes npr. Juventus je bolji klub od Real M. , bas protiv svakih cinjenica i dokaza se ide ali eto ih tamo ako imaju tu neku predstavu u svom svijetu...ne bitno za koji klub navijam,cijenice su jedno a zelje drugo a Maroon mislim da Newcastle ima 1 trofej vise u svojoj ligi ali u europi nemaju nista dok je Borussia OSVAJALA to takmicenje 2 puta ;)
Njukastl ima 4 titule u najacem prvenstvu Engleske- zadnja osvojena 1926/27
Borussija ima 5 titula u najacem prvenstvu Njemacke- zadnja osvojena 1976/1977

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 mar 2015, 23:19

AkkaweLy je napisao/la:Svi znamo ko je i šta je bio Njukastl tih godina. Sve riječi su suvišne, pozz
Ti si luđi sto se raspravljas, jer ce ti sada napisati da je ovaj tim Sarajeva jaci od onog Newcastal, kao i od Vikotorije, Maribora ...itd. I samo se sjeti sta su tad pricali, kako bi se oni setali sa njima a mi se brukamo protiv istih.

Znas i sam pricu kad su nas prcali sto nas ti timovi nabijaju, a kad oni izgube od opstine Golubovic i mjesne zajednice Kukesi to je herojski poraz.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 mar 2015, 23:25

maroonGiant je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Pa ja..ne kontam o cemu raspravljamo jarane isto ko da kazes npr. Juventus je bolji klub od Real M. , bas protiv svakih cinjenica i dokaza se ide ali eto ih tamo ako imaju tu neku predstavu u svom svijetu...ne bitno za koji klub navijam,cijenice su jedno a zelje drugo a Maroon mislim da Newcastle ima 1 trofej vise u svojoj ligi ali u europi nemaju nista dok je Borussia OSVAJALA to takmicenje 2 puta ;)
Njukastl ima 4 titule u najacem prvenstvu Engleske- zadnja osvojena 1926/27
Borussija ima 5 titula u najacem prvenstvu Njemacke- zadnja osvojena 1976/1977
Aha,moja greska onda...mislio sam da Borussia ima 3 a Newcastle 4 u svojim ligama,hvala ti na ispravci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 mar 2015, 23:28

Elegant je napisao/la:
AkkaweLy je napisao/la:Svi znamo ko je i šta je bio Njukastl tih godina. Sve riječi su suvišne, pozz
Ti si luđi sto se raspravljas, jer ce ti sada napisati da je ovaj tim Sarajeva jaci od onog Newcastal, kao i od Vikotorije, Maribora ...itd. I samo se sjeti sta su tad pricali, kako bi se oni setali sa njima a mi se brukamo protiv istih.

Znas i sam pricu kad su nas prcali sto nas ti timovi nabijaju, a kad oni izgube od opstine Golubovic i mjesne zajednice Kukesi to je herojski poraz.
Kad nekoga relevantnog izbacite u Evropi i kad skupite 20 000 ljudi na tribinama, tek tad mozes doci trolati i pisati o Zeljeznicaru na ovoj temi.
Posteno?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 24 mar 2015, 23:29

@elegant
Ne pričaj gluposti. Niko nije rekao ovako kako ti navodiš. Bruka je ispasti od pomenutih timova, isto je bruka primiti 7 komada.
Kao što je glupost da je ovo Sarajevo jače od Maribora, Viktorije ... Sarajevo nije najjače ni u domaćoj ligi, bar tako rezultati pokazuju a oni su jedino mjerilo.

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 24 mar 2015, 23:33

Evander je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Kad nekoga relevantnog izbacite u Evropi i kad skupite 20 000 ljudi na tribinama, tek tad mozes doci trolati i pisati o Zeljeznicaru na ovoj temi.
Posteno?
[youtube][/youtube]
Isto tako, javite se kad napunite Kosevo :)
Ljubav klase RADNIČKE !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 mar 2015, 23:34

Dobro dosao nazad Evander
Hilmo :thumbup:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 mar 2015, 23:41

AkkaweLy je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Ti si luđi sto se raspravljas, jer ce ti sada napisati da je ovaj tim Sarajeva jaci od onog Newcastal, kao i od Vikotorije, Maribora ...itd. I samo se sjeti sta su tad pricali, kako bi se oni setali sa njima a mi se brukamo protiv istih.

Posteno?
[youtube][/youtube]
Isto tako, javite se kad napunite Kosevo :)
Kosevo je napunjeno bilo recimo protiv Hamburga. Naravno, to je daleka istorija kao sto je daleka istorija i taj Newcastle. Od tad prodje 13 godina a vi uz silne trofeje, lige prvaka, atraktivne protivnike ne mogoste privuci ni 20 000 ljudi. U medjuvrmenu, mi smo imali desetak utakmica preko 25 000.
I onda, sta je bolje, jednom imati 35 000 ili imati 30 000, 28 000 25 000, 30 000, 26 0000, 28 000, 30 000...
Vi cete jos 15 godina pricati o toj jednoj utakmici a mi cemo opet imati kao i proslo ljeto utakmice sa preko 25 000 ljudi na tribinama.

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 24 mar 2015, 23:48

Ma ja sam glup što sam išta napisao ovdje.. Uživajte u tekmama sa preko 25.000 ljudi.. Mislim da bi i protiv Mladosti moglo biti jedno 20 hiljada minimum :wave: :wave:
Ljubav klase RADNIČKE !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 mar 2015, 23:50

AkkaweLy je napisao/la:Ma ja sam glup što sam išta napisao ovdje.. Uživajte u tekmama sa preko 25.000 ljudi.. Mislim da bi i protiv Mladosti moglo biti jedno 20 hiljada minimum :wave: :wave:
Sa jednim dijelom ovog posta se slazem, a ti pogađaj kojim!
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 mar 2015, 23:54

Ne bi da kvarim taj tvoj video ali znam da nije bilo preko 20K pa sam otisao da provjerim na oficijelnoj stranici i bilo je 15K tada na Kosevu :)

FK Zeljeznicar Sarajevo - FC Viktoria Pilsen 1:2

Asim Ferhatović - Hase | 15.000

João Capela

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 mar 2015, 00:10

AkkaweLy je napisao/la:Ma ja sam glup što sam išta napisao ovdje.. Uživajte u tekmama sa preko 25.000 ljudi.. Mislim da bi i protiv Mladosti moglo biti jedno 20 hiljada minimum :wave: :wave:
Bilo je protiv Borca kao i vas na zadnjoj vam Euro tekmi ;)

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 mar 2015, 00:37

Giganti,jel to jos pricate o Njukastlu?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja cu ipak ovo napisati na bosanskom,engleski mi bas ne ide tako dobro :urnebes: :urnebes: :urnebes:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 25 mar 2015, 00:43

socrates je napisao/la:Giganti,jel to jos pricate o Njukastlu?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja cu ipak ovo napisati na bosanskom,engleski mi bas ne ide tako dobro :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma jok kakav NJukastl to je prevaziđeno davno nego EspaNjol gostuje na koševu u subotu pa je to trenutna tema ..........,

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 25 mar 2015, 00:52

Amerigo je napisao/la:
socrates je napisao/la:Giganti,jel to jos pricate o Njukastlu?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma jok kakav NJukastl to je prevaziđeno davno nego EspaNjol gostuje na koševu u subotu pa je to trenutna tema ..........,

Jel te zabolio,jeste?! Koji je,sedmica ili umnjak? wahahahahahahahahaha
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 25 mar 2015, 00:54

Amerigo je napisao/la:

Pusti se ti Njukasla i Espanjola, nego se ufati gramatike. Umalo se nisam ugušio, dok sam citao ovu nazovi recenicu.
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 mar 2015, 00:59

:?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 mar 2015, 17:19

AkkaweLy je napisao/la:Ma ja sam glup
:kafa:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, Olise i 43 gosta.