Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
--------Wojiceh-------
Bellerin-Hummels-Koscielny-Desni Bek bolji
-----Schneiderlin/Ramsey-Coquelin/Kondogbia
-------------Ozil-----------
Ox----Dybala/Cavani---Alexis
Uspostaviti defanzivnu potporu i vidjećete Ozila, ionako igra odbranu sada češće i pored toga stvori najviše prilika igračima na terenu, kada je u Realu dominirao sa Xabi Alonsom i Khedirom iza, sa ovom dvojicom iza bi bio fantastičan, naravno da imamo ubicu u napadu, to je uslov.
Uspostaviti defanzivnu potporu i vidjećete Ozila, ionako igra odbranu sada češće i pored toga stvori najviše prilika igračima na terenu, kada je u Realu dominirao sa Xabi Alonsom i Khedirom iza, sa ovom dvojicom iza bi bio fantastičan, naravno da imamo ubicu u napadu, to je uslov.
-
- Kontakt:
Odlicna ekipa, samo jos iskorsititi priliku i Cecha staviti na gol i to je to, lijevi bek ja sam predlozio onog iz Atletica jer mi niko ne pada napamet kvalitetan a da je dostupan (mada ni on nije vjerovatno)...AA23 je napisao/la:--------Wojiceh-------
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Schneiderlin
- Kontakt:
gaya iz valencije bi bio dugoročno rješenje na lijevom beku,ako ga real prije ne uzme
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
e ovakvu ekipu je ove sezone imao chelsea, jaki na svim frontovima, napad jaki, krila jaka, bekovi su dobri, dmf-a imaju i golmana i stopere, full 11 da se osvoji EPLBigBigBang je napisao/la:Odlicna ekipa, samo jos iskorsititi priliku i Cecha staviti na gol i to je to, lijevi bek ja sam predlozio onog iz Atletica jer mi niko ne pada napamet kvalitetan a da je dostupan (mada ni on nije vjerovatno)...AA23 je napisao/la:--------Wojiceh-------
ako se zeli osvojiti nesto bitno bez toga da se nadamo da ce nas sreca maziti ( sto je rijedak slucaj ) treba kupiti novog : golmana, beka lijevog, stopera ( ako gabriel faila ), dmfa i napadača - 5 pozicija, dovodjenjem samo napadača i dmfa smo automatski u velikoj prednosti za epl da možemo konačno parirati ostalim ekipama..
Arsenalu fali puno da se vrati u stare dane, neće moći sa trenutnim sastavom nažalost
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Sto je najbolje svi ovi igraci bi se mogli dovesti sa obzirom na finansijsku moc i cinjenicu da bi dobre pare mogli uzeti prodajom polovnih igraca poput Walnuta, Girouda, Cazorle, Mertesackera za koje se sigurno moze uzeti fina svota (pogotovo za engleza Walnuta) koji nemaju ni male plate a koliko bi se jos novca oslobodilo kad bi sa budzeta skinuli Arteta, Flamini, Diaby, Monreal...svi ovi igraci bi se mogli platiti cak mislim da bi bili na istom sto se plata tice...Cavanija i Hummelsa mozes pokriti platama ove cetvorice gore...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Tu smo naravno.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma gdje ste vi FM strucnjaci?

@Seamen Dobar je taj Gaya. Upravo mi dominira u Sautentonu, s kojim sam dakako prvi na tabeli.

Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 24 mar 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I sta kad se povrijede Hummels i Cavani? Onda cemo racunati na Miquela i Akpooma?
Celik!3,2,2.
Vi stvarno niste normalni kad napišete prodat Cazorlu. Ni Čelzi ga ne bi prodao. Čuj Cazorlu prodat. Pa nemamo Fabregasa Ozila i Mesija u timu jbt
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
AA23 je napisao/la:e ovakvu ekipu je ove sezone imao chelsea, jaki na svim frontovima, napad jaki, krila jaka, bekovi su dobri, dmf-a imaju i golmana i stopere, full 11 da se osvoji EPLBigBigBang je napisao/la:Odlicna ekipa, samo jos iskorsititi priliku i Cecha staviti na gol i to je to, lijevi bek ja sam predlozio onog iz Atletica jer mi niko ne pada napamet kvalitetan a da je dostupan (mada ni on nije vjerovatno)...AA23 je napisao/la:--------Wojiceh-------
ako se zeli osvojiti nesto bitno bez toga da se nadamo da ce nas sreca maziti ( sto je rijedak slucaj ) treba kupiti novog : golmana, beka lijevog, stopera ( ako gabriel faila ), dmfa i napadača - 5 pozicija, dovodjenjem samo napadača i dmfa smo automatski u velikoj prednosti za epl da možemo konačno parirati ostalim ekipama..
Arsenalu fali puno da se vrati u stare dane, neće moći sa trenutnim sastavom nažalost

Pa kad se povrijede imamo Chambersa i ovog Paulistu to su dva solidna stopera, kad se povrijedi Cavani imamo Welbecka...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Haha welbeck... Spic koji je bolji iako ima vise minuta, a puuuno manje golova.
Pa naravno da bi dosla zamjena za Cazorlu, na kojoj ga to ti poziciji vidis?
Pa naravno da bi dosla zamjena za Cazorlu, na kojoj ga to ti poziciji vidis?
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Pa Chelsea je otjerao jednog Matu koji je svemirski brod za Cazorlu, CAzorla kod Mourinha ne bi ni na sirem rosteru bio, umjesto Cazorle treba jedan od dva nova defanzivna vezna jer na poziciji koju igra Cazorla imamo duplo bolje igrace Ramseya i Ozila...
Welbeck je zahalan igrac koji moze biti koristan a polivalentan je i moze igrati na vise pozicija uostalom tek ej dosao nije tu ublehario 4. godine pa da ga tjeramo a siguran sam da ako Giroud zabije jos par golova do kraja sezone da bi se mogla uzeti dobra cifra sa obzirom na njegove skromne kvalitete...
Welbeck je zahalan igrac koji moze biti koristan a polivalentan je i moze igrati na vise pozicija uostalom tek ej dosao nije tu ublehario 4. godine pa da ga tjeramo a siguran sam da ako Giroud zabije jos par golova do kraja sezone da bi se mogla uzeti dobra cifra sa obzirom na njegove skromne kvalitete...
igraci koji bi se mogli prodati : mertesacker, arteta, flamini, diaby, podolski, campbell, walcott, monreal, rosicky ( on ce zavrsit ovdje ionako msm )
od ovih svih igraca se moze dobit oko 50-60 miliona samo na njima, a za tih 40-50 miliona se moze uzeti dmf za 20 mil, uzeti napadac za 30 mil klasa
imamo mi jos igraca pored ovih na klupi, chambers, debuchy, cazorla, giroud, welbeck, bielik
ovo gore je sve sto ne bi smjelo igrati prvu postavu u arsenalu
i giroud treba da bude gore, ustvari kada mu splahne apetit za postizanjem golova vratice se on gdje mu je i mjesto
od ovih svih igraca se moze dobit oko 50-60 miliona samo na njima, a za tih 40-50 miliona se moze uzeti dmf za 20 mil, uzeti napadac za 30 mil klasa
imamo mi jos igraca pored ovih na klupi, chambers, debuchy, cazorla, giroud, welbeck, bielik
ovo gore je sve sto ne bi smjelo igrati prvu postavu u arsenalu
i giroud treba da bude gore, ustvari kada mu splahne apetit za postizanjem golova vratice se on gdje mu je i mjesto

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako Giroud ima skromne kvalitete kakve li onda ima spic koji je placen vise a pruzio puno manje cak i od Girouda iz prve sezone?
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ovo mi se svidja Paja, samo što je Kondogbia na FM-u centralni vezni, i Šnajderlin je isto, pa se ne uklapaju u ovu moju viziju DM - CM - CM - AM - CF - CF ili umjesto AM 3 napadača.BigBigBang je napisao/la:Cech
Bellerin Hummels Koscielny Siqueira
Ramsey Kondogbia Scneiderlin
Ozil
Cavani Alexis
Hebiga nece da mi ispadne kako sam zamislio uglavnom vidi se otprilike Ozil AMF a ne na desnom krilu a Cavani i Alexis istureni...sredina jaka ko Kineski zid moze pokriti trkom rupe koje bi nastale zbog ofanzivnih bekova...stoperski tandem kvalitetan a i akd se sve to probije na golu jedan od najvecih u historiji fudbala hobotnica Cech a u napadu predatori i ubice svjetske kalse koje mogu svakoga natrpati...

Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
AA23 me upravo zabrinuo sa svojim neznanjem i nerezeonskim planovima. Ne do Bog da ti vodiš neko veće preduzeće il Ne do Bog Arsenal.
Hajmo prodat sve što mi ne zvuči lijepo kad ga izgovorim, ajmo dovest zvijezde koje imaju imena, pa ćemo čekat da se uklope pa ćemo ih pravdat, pa će se povrijedit, pa će propast. Pa hajmo sve ponovo.
Hajmo prodat sve što mi ne zvuči lijepo kad ga izgovorim, ajmo dovest zvijezde koje imaju imena, pa ćemo čekat da se uklope pa ćemo ih pravdat, pa će se povrijedit, pa će propast. Pa hajmo sve ponovo.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Ne znam pitaj Sir Alexa Fergusona kakve tokvalitete ima Welbeck. On je talentovan i koristan igrac, fudbal je brza igra i ekipa koja moze odigrati brzu tranziciju iz odbrane u napad obicno dominira i osvaja, Welbeck moze igrati u takvom sistemu a Girodu je balvan koji ne zna voditi loptu a spor je ko puz...Naravno za ekipe koje ce igru zasnivati an anbijaanju lopte i trazenej gola iz prekida Girooud je svemirski brod za DAnnya ali to su ekipe uglavnom koje pretenduju na manje ambicije tipa sredina tabele poput West Hama i STokea...
Cuj ti ovog topnika on je protiv zvijezda on je alternativac koji se bori protiv sistema on sanja da ce na krilima Mertesackera Ospine, Coqelina, Girouda i Rosickog osvojiti titulu toliko je zaslijepljen da odbija da vidi da takva ekiap en moze da prodje hebeni Monaco u osmini finala, lijepo je mastati ali spusti se na zemlju i pogledaj oko sebe, sve najjace ekipe svijeta koje osvajaju trofeje imaju upravo ove zvijezde u svojim redovima a ne balvane na koje ti dkras.
Cuj cekati da se prilagode, pravi igrac ce se odma prilagoditi, najbolje se vidi na Sanchezu...npr. ljubimcu Giroudu je trebala cetvrta sezona da poveze nekoliko utakmica zaredom da zabije (iako nas je u medjuvremenu izbacio iz LP svojom nesposobnoscu)...
Cuj ti ovog topnika on je protiv zvijezda on je alternativac koji se bori protiv sistema on sanja da ce na krilima Mertesackera Ospine, Coqelina, Girouda i Rosickog osvojiti titulu toliko je zaslijepljen da odbija da vidi da takva ekiap en moze da prodje hebeni Monaco u osmini finala, lijepo je mastati ali spusti se na zemlju i pogledaj oko sebe, sve najjace ekipe svijeta koje osvajaju trofeje imaju upravo ove zvijezde u svojim redovima a ne balvane na koje ti dkras.
Cuj cekati da se prilagode, pravi igrac ce se odma prilagoditi, najbolje se vidi na Sanchezu...npr. ljubimcu Giroudu je trebala cetvrta sezona da poveze nekoliko utakmica zaredom da zabije (iako nas je u medjuvremenu izbacio iz LP svojom nesposobnoscu)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.