FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 24 mar 2015, 22:27

Zip je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:U subotu koja je ispred nas , trebali smo igrati jaku prijateljsku tekmu na Kosevu. Sve je bilo dogovoreno i potvrdjeno. Uprava je dan poslije veleza otkazala tu tekmu , bojeci se nekih ekcesa na samoj tekmi , plus da neko ne shvati da se neko pere od odgovrnosti dovodeci Espanjol na Kosevo. Fakat mi je zao......
A daj zayebavas?
A u PM...

Ako postoji taj neko ko sabotira citavu ekipu mislim da, onaj ko kaze o kome se radi, zasluzuje sevap veliki...

Nama se svake godine ponavljaju neke sabotaze u PM, koji ke ovo qurac s nama.. Mi ograjisali negdje ocm...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na ustipak :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 mar 2015, 22:30

generalni sponzor sarajeva,sad je i generalni sponzor lige prvaka...dobra reklama,i vama,i njima :thumbup:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 24 mar 2015, 23:36

Pozdrav bordo braco!sta napisati?zaglavili jesmo al mi nikad odustat necemo.Kakve sabotaze?!hajd majke vam ko bi imao od igraca muda ko sise da to uradi i zasto?klub ih hrani i dobro im,al to za sabotiranje je glupost!ko ce ba stat pred Dinu ako je tako kao sto neki tvrde ovdje?malo euforija,malo navijaci i et dodze kriza al na vakat mescini?od iduceg kola cemo ABD gledati SARAJEVO kakvo jos nismo vidjeli
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 mar 2015, 23:45

Čuj Espanjol? :o E je*a nas onda Velež duplo. :x
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 mar 2015, 23:45

Vratih se iz duzih banovica, ali i bolje sto sam tamo bio nakon svega.
Po meni, najveci krivac za sve ovo su pojedini igraci.
Apsulutna podrska Mehi Kodri i Abdulahu Ibrakovicu!!!
Ako ima neposlusnih i onih koji bojkotuju nesto, istjerajte ih ne samo iz kluba, nego i iz grada.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 mar 2015, 23:58

DrustveniParazit je napisao/la:Čuj Espanjol? :o E je*a nas onda Velež duplo. :x
Ma nije samo Velež nego i tekme prije Veleža, tako da nam trenutna atmosfera nije na nekom nivou. Na kraju bi ispalo, kako nam sa Espanjolom zamazuju oci i slicne price, što nam u ovom trenutku najmanje treba. Koliko god nam je potreban Espanjol ili Galatasaraj(i oni su bili u kombinaciji), više nam je potreban mir.
Das Ist Walter

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 mar 2015, 00:03

Ako nista, ova pauza je dosla u pravo vrijeme.
Nista jos nije izgubljeno. Ako zaigraju onako kako dolikuje ekipi kakvu imamo, moze se doci do titule. Ako nastave igrati kao do sad sto su i Evropa dolazi u pitanje. Sve je i dalje na nama. Nisam neki optimist, ali realno, mozemo samo bolje od ovoga. Gdje ce nas to na kraju odvesti, vidjet cemo.

P.S. Definitno je jasno da nasa citava odbrana mora dozivjeti remont na ljeto ako se icemu zelimo nadadati u Evropi. Tatko nije kvalitet za kakvim ga mi smatramo. Ok je igrac za nasu ligu i to je to. Slicno bih rekao i za Puzigacu. Sto se tice Kalasia, za mene je on totalni promasaj. Kolilo god da pojedini zele njega prikazato kvalitetnim igracem, ono sto sam ja vidio od njega, on je obicni amater.
Mihojevic je jedina svijetla tacka u nasoj odbrani i potencijal kojeg treba gurati, ali mora imati kvalitetnija suigrace nazad.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 mar 2015, 00:20

Mislite li da Stojcev treba igrati ispred Alispahica ili zajedno da igraju, jer je Milos dosta dao ovom klubu i on je jedan veliki majstor koji moze okrenut utakmicu kad god hoce...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 mar 2015, 00:23

Stojcev treba biti na klupi i to dobra zacementiran.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 mar 2015, 00:24

begiii je napisao/la:Pozdrav bordo braco!sta napisati?zaglavili jesmo al mi nikad odustat necemo.Kakve sabotaze?!hajd majke vam ko bi imao od igraca muda ko sise da to uradi i zasto?klub ih hrani i dobro im,al to za sabotiranje je glupost!ko ce ba stat pred Dinu ako je tako kao sto neki tvrde ovdje?malo euforija,malo navijaci i et dodze kriza al na vakat mescini?od iduceg kola cemo ABD gledati SARAJEVO kakvo jos nismo vidjeli
onda su zaboravili igrati lopte, nema druge....logicno je da ima sabotaza mada eto, kod nas nije samo to problem ima tu jos nekih stvari van terena koji su problem klubu a i pojedinim igracima,i mozda i najveci problem zbog kojih pojedinci pa prakticno i citav tim igra ispod ocekivanja.ugl to je receno i u onom tekstu na zvanicnoj stranici poslije onog hitnog sastanka samo treba citati pazljivo
Pyro is not a crime !

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 mar 2015, 00:26

Evander je napisao/la:Stojcev treba biti na klupi i to dobra zacementiran.
Razlog? Jesi li bio u Mostaru? Jesi li vidio Alispahica kako se vuce, kako bjezi od lopte (bez obzira sto ej veliki majstor)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 mar 2015, 00:29

Amca007 je napisao/la:
Razlog? Jesi li bio u Mostaru? Jesi li vidio Alispahica kako se vuce, kako bjezi od lopte (bez obzira sto ej veliki majstor)
Prvo poluvrijeme, Alispahic je bio nas najbolji igrac i sve sto je bilo opasno od njega je krenulo.
Stojcev je bio los citavu proslu polusezonu, a ove je zapoceo jos gore.
Jednostavno, Alispahic i Stojcev ne mogi u istu recenicu sto se kvaliteta tice i moramo alispahica istrpiti u narednih dvije, tri utakmice dok ne povrati formu, a onda ce biti nas glavni igrac. Garantujem to!!!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 mar 2015, 00:32

Evander je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:
Prvo poluvrijeme, Alispahic je bio nas najbolji igrac i sve sto je bilo opasno od njega je krenulo.
Stojcev je bio los citavu proslu polusezonu, a ove je zapoceo jos gore.
Jednostavno, Alispahic i Stojcev ne mogi u istu recenicu sto se kvaliteta tice i moramo alispahica istrpiti u narednih dvije, tri utakmice dok ne povrati formu, a onda ce biti nas glavni igrac. Garantujem to!!!
Hajde volio bi i ja da tako bude, jer znam da je igracina, ali mora se malo bolje potruditi, valjda ce ova pauza nesto promjeniti...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 mar 2015, 00:34

Dalije iko sa foruma bio Danas na treningu. Da nam opisu kako su igraci reogovali sta su rekli.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 25 mar 2015, 00:37

Ne bi se mogao složiti sa ovim, ali nikako. Meni Stojcev trenutno djeluje spremniji, borbeniji i bolji od Alispahica. Ja onog pravod Alispahica ocekujem tek krajem prvenstva i u Evropskim tekmama.
Mi zadnju utakmicu u Banja Luci(kup, 0:1) nismo 3 pasa sastavili, dok Stojcev nije ušao. Stojcev je imao duplo manje minutaže od Alispahica za ove 3,4 utakmice, a pokazao je puno više od njega.
Das Ist Walter

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 26 mar 2015, 17:00

http://imageshack.com/a/img907/8053/rCEz2h.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.com/a/img661/1849/r7Cd0V.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.com/a/img661/1849/r7Cd0V.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Jutros sa treninga
Meho razgovarao sa benkom i tatomirovicem posebno po 15 minuta
Cini mi se da alisoahic nije radio sa ekipom

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 26 mar 2015, 19:52

Benko je lav, Tatko tenkapi. Moraju voditi primjerom ostale igrace. Dobar je Kodro, mislim da zna sta radi i kao sto kaze stvar je karaktera igraca. Sampionima ne smiju postojati izlike i opravdanja za slabe rezultate. Boris se i grizes za svaku loptu, kad je tako onda i navijacima lakse padne neki kiks. Moje je misljenje da su neki igraci glavom u oblacima, smatraju se zvijezdama npr. nikako mi se nije svidjela reakcija Stojceva u onom klipu s utakmice protiv Borca kad kaze: "Dodjes da ih pozdravis, oni te pljuju". Normalno da te pljuju kad igras ko tetka buraz, sta me ba pozdravljas...
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2015, 21:22

Juventino je napisao/la:Benko je lav, Tatko tenkapi. Moraju voditi primjerom ostale igrace. Dobar je Kodro, mislim da zna sta radi i kao sto kaze stvar je karaktera igraca. Sampionima ne smiju postojati izlike i opravdanja za slabe rezultate. Boris se i grizes za svaku loptu, kad je tako onda i navijacima lakse padne neki kiks. Moje je misljenje da su neki igraci glavom u oblacima, smatraju se zvijezdama npr. nikako mi se nije svidjela reakcija Stojceva u onom klipu s utakmice protiv Borca kad kaze: "Dodjes da ih pozdravis, oni te pljuju". Normalno da te pljuju kad igras ko tetka buraz, sta me ba pozdravljas...
Slazem se za Mehu, trebamo pustiti jednog trenera da konacno prodje krizu sa ekipom. Ne mozemo cim dodje rezultatska kriza sutati trenera a ona bgm pocesto dolazi znaci da nije samo do trenera. Dva su trenera otisla, jedan je sad bio na rubu a igraci isti ostaju znaci ne moze biti da im ne odgovara niciji sistem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 mar 2015, 21:29

S ove tačke gledišta, mislim da Meho mora ostati pa po cijenu i da se uradi remont cijele ekipe.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 mar 2015, 21:45

Kad cujem rijec remont odma mi pritisak na 200 skoci. Da ni je znati tacan podatak koliko je samo igraca proslo kroz nas klub unazad 5 godina. Ako me sjecanje dobro sluzi poslije kukesija je i bio taj podatak na nekom od portala.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.