28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina
Nema to veze, jasno je da je ovo dosad samo splet "nesrecnih" okolnosti 

Mi moramo biti svjesni da u ovim kvalifikacijama nismo imali nikakvu igru i zato ne očekujem visoku pobjedu. I ova 2 boda što smo osvojili su mi bili nekako na silu, ho-ruk što bi se reklo. Safet nas je totalno upropastio što se toga tiče.
Tako da od Meše očekujem da nam odredi stil i način igre prije svega, a onda već od juna očekujem glat pobjede
Tako da od Meše očekujem da nam odredi stil i način igre prije svega, a onda već od juna očekujem glat pobjede

Kad ih vidim na slikama da trčkaraju na zagrijavanju bez Piplice Balje i Sredojevića, sve mi hoće nešto bit
Čudi me da se znaju zagrijavat bez njih kad su tu haman od početka reprezentative karijere vecine igrača..
Al ničija nije do zore sijala....hvala Bogu

Čudi me da se znaju zagrijavat bez njih kad su tu haman od početka reprezentative karijere vecine igrača..

Al ničija nije do zore sijala....hvala Bogu
Zadnja izmjena: jasko__, dana/u 24 mar 2015, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
............Begovic..........
Mujdza... Bicakcic... Spahic... Zukanovic
..........Besic.... Pjanic.....
Visca...... Medunjanin.... Lulic
................Dzeko..........
Po meni neka najrealnija postava.U drugom poluvremenu uvesti Seju, Vedada ili eventualno Đurića i dati priliku Izetu.
Mujdza... Bicakcic... Spahic... Zukanovic
..........Besic.... Pjanic.....
Visca...... Medunjanin.... Lulic
................Dzeko..........
Po meni neka najrealnija postava.U drugom poluvremenu uvesti Seju, Vedada ili eventualno Đurića i dati priliku Izetu.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Andoru bi dobili igraci iz nase pl.
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Ma i ja ne sumnjam nimalo u neki dobar rezultat od nekih 5 komada u njihovoj mreži, jest da su nam igrači u lošoj formi ali zaista rijetko na kojeg našeg igrača klupska forma u velikoj mjeri utiče na igre u reprezentaciji.Scholl je napisao/la:Andoru bi dobili igraci iz nase pl.
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
Pa ako Andoru ne mogu dobiti ako ništa onda na individualni kvalitet onda ne znam, treba rasformirati repku 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Consigliere
- Kontakt:
0:3 u prvih 20 minuta 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Tino ce pocet zapamtite sta vam kazem. Medunjanin u zadnje vrijeme nikako ne igra. Jedino pjana i besa u vezi su sigurni. Bas me zanima kako ce izgledat mesina postava.
Jedna od rijetkih izjava Papeta koja je imala težinu je ono Ako ne možemo pobijediti, onda i ne zaslužujemo da se plasiramo, pa to vrijedi i pred ovu tekmu.

Ako budemo igrali sa jednim napadačem (u šta čisto sumnjam) onda bi Tino vrlo lako mogao na "desetku" a ukoliko budemo igrali sa dva napadača jedina izmjena će biti ta "desetka" za vjerovatno Ibiševića.Scholl je napisao/la:Tino ce pocet zapamtite sta vam kazem. Medunjanin u zadnje vrijeme nikako ne igra. Jedino pjana i besa u vezi su sigurni. Bas me zanima kako ce izgledat mesina postava.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne igra većina skoro pa nikako ne samo medunjanin ali između Tina i Harisa mislim da bi većina ljudi a nadam se i Mesa odabrati Harisa za desetku (dok Semir ne dođe) bez obzira na formu (ni Šušić nije u nekoj top formi)Scholl je napisao/la:Tino ce pocet zapamtite sta vam kazem. Medunjanin u zadnje vrijeme nikako ne igra. Jedino pjana i besa u vezi su sigurni. Bas me zanima kako ce izgledat mesina postava.
#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, pusti Papetove debilizme.... Da, recimo, sad imamo 12 bodova i bjezimo drugom 4-5, hladno bi mgli odigrati remi protiv prijateljske Andore i na kraju se potpuno zasluzeno plasirati na prvenstvo.Sheyi je napisao/la:Jedna od rijetkih izjava Papeta koja je imala težinu je ono Ako ne možemo pobijediti, onda i ne zaslužujemo da se plasiramo, pa to vrijedi i pred ovu tekmu.![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
pozdavite se sa formacijom 4-4-2 il 4-5-1 il 4-2-3-1 il 4-1-3-2
mesa je poznat po formaciji ofanzivno 3-6-1 u defanzivnu 5-4-1 protiv jacih, a protiv slabijih iz ofanzive 3-5-2 do defanzivne 5-3-2...u obje varijante bekovi/krila su ti koji formiraju srednji ili zadnji red.
moze jedino odigrati 4-5-1 formaciju koja je sustinski 4-3-3 kad krenu krila naprijed (al za to nema igraca)
sad ce protiv andore odigrati po starom, a od austrije pocinje forisrati 5-4-1 u 3-6-1
zaboravite na leprsav fudbal - ovaj ne umire u ljepoti vec igra na 1-0...1-1...maksimalno 2-1...od sad igrom licimo na grke!
mesa je poznat po formaciji ofanzivno 3-6-1 u defanzivnu 5-4-1 protiv jacih, a protiv slabijih iz ofanzive 3-5-2 do defanzivne 5-3-2...u obje varijante bekovi/krila su ti koji formiraju srednji ili zadnji red.
moze jedino odigrati 4-5-1 formaciju koja je sustinski 4-3-3 kad krenu krila naprijed (al za to nema igraca)
sad ce protiv andore odigrati po starom, a od austrije pocinje forisrati 5-4-1 u 3-6-1
zaboravite na leprsav fudbal - ovaj ne umire u ljepoti vec igra na 1-0...1-1...maksimalno 2-1...od sad igrom licimo na grke!
Mesa je za onog glavonju karakter obraz covjek a ne supcic koji je iskoristio repku.Nek bude svaka 1-0 sasvim dovoljno.Napadacki moramo igrat radi rezultata jer nemmao mi kad igrat ko Grci.
Grci takvom igrom osvojise Euro, znaci mozemo ocekivati slican scenario.hz1987 je napisao/la: zaboravite na leprsav fudbal - ovaj ne umire u ljepoti vec igra na 1-0...1-1...maksimalno 2-1...od sad igrom licimo na grke!

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- DragonGirl
- Kontakt:
Trening
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DragonGirl, dana/u 24 mar 2015, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nakon početnog zagrijavanja igrači su radili sa loptom u skladu sa analizama video snimaka protivnika.

Jesi ga to upratio?hz1987 je napisao/la:pozdavite se sa formacijom 4-4-2 il 4-5-1 il 4-2-3-1 il 4-1-3-2
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Za one sto vole kalkulisati evo vam racunar
http://ultra.zone/UEFA-EURO-2016-qualifying#group=b" onclick="window.open(this.href);return false;

http://ultra.zone/UEFA-EURO-2016-qualifying#group=b" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.