Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
...
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 24 mar 2015, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
sekretar je napisao/la:Ja trolam sto sam iznio cinjenice vezan za utakmicu? Znaci,ako ja dam svoje misljenje o utakmici,a ne odgovara pojedincima, odmah trolam i treba mi udariti ban ? Svasta. Ne vrijedjam nikoga,ne zovem nikoga pogrdnim nadimcima i slicno,samo imam drugacije misljenje od pojedinih.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1020" onclick="window.open(this.href);return false;
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- JamesJoyce
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Najbolja Madridova godina od Di Stefana.
Najbolja Madridova godina od Di Stefana.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Evo protiv Liverpoola neki dan njegov gol.Belmin6 je napisao/la:Daj da vidim te kikseve DDG ove sezone.Saurman je napisao/la:De Gea je golman koji je sklon kiksevima, u Utd je primao smiješne golvove. Real ako misli kupovati golmana treba dovesti nekog poput Courtoisa koji je ujedno i najbolji golman EPL.
Ne znam ovu zadnju sezonu ,ali imao je De Gea problema u Manchesteru, cak je bio i na klupi jedno vrijeme ako se ne varam.
Nego, sto smo dovodili Navasa? Za rezerve ?Za ne znam ti koliko para niko mlad i perspektivan nece da sjedi na klupi.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Romariooo je napisao/la: lako je pricati sta bi bilo kad bi bilo, al da sule nije pogodio u 58. minuti, do kraja bi sigurno neko drugi pogodio jer realno ne bi se mogli odbraniti,

i opet se nadje neko ko s ovim likom diskutuje

naprijed rejal
Hamo brat,konacno
Sad se pripremiti za Atletiko,jbt 6 tekmi odigrati sa njima,a nijedna pobjeda,sad u ove dvije ako ne prodjemo onda ce nam nabijati komplexe godinama.Sa 4-4-2 prolazimo,ako ne naucis nista nakon 6 tekmi onda jbg nisi za Trenera RM.

Sad se pripremiti za Atletiko,jbt 6 tekmi odigrati sa njima,a nijedna pobjeda,sad u ove dvije ako ne prodjemo onda ce nam nabijati komplexe godinama.Sa 4-4-2 prolazimo,ako ne naucis nista nakon 6 tekmi onda jbg nisi za Trenera RM.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
O tom golu bi se dalo raspravljati, pa tebi je onaj gol Welbecka greška DDG.
Pogledaj kakav je Thibo primio gol protiv Hulla, njih dvojica su u pet deka, samo tebi to nije jasno.

Pogledaj kakav je Thibo primio gol protiv Hulla, njih dvojica su u pet deka, samo tebi to nije jasno.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ove sezone covjek nas vjerovatno vodi u lp. Pacerski gol
Pogledaj molim te razvoj akcije, a to sto je Stu zakucao loptu u blizi ugao, nije pacerski, vjerovatno je mogao bolje reagovati, iako Carrick snosi dobar dio krivice.
A naravno nisi pogledao drugi gol Hulla. David je napredovao od odlicnog do fenomenalnog golmana. Popravio se u svim segmentima. Oba golmana dijele sitnice.
I da, kako ono promasi loptu protiv Arsenala. Lopata i na posao.
Zbog trolcine bezveze ljudima kvarim temu.

A naravno nisi pogledao drugi gol Hulla. David je napredovao od odlicnog do fenomenalnog golmana. Popravio se u svim segmentima. Oba golmana dijele sitnice.
I da, kako ono promasi loptu protiv Arsenala. Lopata i na posao.
Zbog trolcine bezveze ljudima kvarim temu.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- JamesJoyce
- Kontakt:

Rovio malo po historiji, jedna od njegovih najboljih utaknica u karijeri.
Offtopik slavoje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Re: Odg: Real Madrid CF
Ne kontam sto bi Madrid kupovao zamjenu za Ikera kad na klupi ima top 5 golmana svijeta.
Samo sto je valjda to samo neki Keylor Navas. Isto kao i Bravo. Fantasticni vratari.
Samo sto je valjda to samo neki Keylor Navas. Isto kao i Bravo. Fantasticni vratari.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JamesJoyce
- Kontakt:
Pazi na zadnjem gifu kako lijepo povlaci nogu da ne bi ozlijedio protivnika. Cristiano Ronaldo altruisticniRaul_64 je napisao/la:Offtopik slavoje.

Najbolji svih vremena

Re: Odg: Real Madrid CF
Lillard je napisao/la:Ne kontam sto bi Madrid kupovao zamjenu za Ikera kad na klupi ima top 5 golmana svijeta.
Jučer sam to napisao, dok se Navasu ne dadne prava prilika ne treba dovodit nikakvog golmana.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne znam koji dio rečenice da ovo nije tema za culese i navijače ostalih klubova (sarma nađi se
) nije jasan, za vas ostale postoji tema opšte diskusije i izvolite tamo pišite koliko vam je volja.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Problem nije u Saurmanu,let3 nego u par bolida ali eto pravila su da se hejt,pametovanje i slicne frustre tipkaju na opcim diskusijama za sve antimadridiste i one koji se tako osjecaju..
A to ces rijesiti sa par banova,klonovi drugo ne razumiju.
A to ces rijesiti sa par banova,klonovi drugo ne razumiju.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Motokultivator
- Kontakt:

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- JamesJoyce
- Kontakt:
http://www.marca.com/2015/03/24/futbol/ ... 35932.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako je Raul. Kao pravi kapetan, kao i Hierro, Sanchis, Butragueno, Michel, kao i bilo ko sem...
Tako je Raul. Kao pravi kapetan, kao i Hierro, Sanchis, Butragueno, Michel, kao i bilo ko sem...
- Motokultivator
- Kontakt:
Izvini druze ali nisi ti pratio Real Madrid tj. Hierra u godinama CasillasaKao pravi kapetan, kao i Hierro

Koje su to muke bile...

You can take forum away from Ahmo.
x
x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.