FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jao busa majko mila
udarena temeljna crvena boja...strahota,jos obiljezlja i spreman
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Sloboda je ostvarila izuzetno važnu pobjedu u minulom kolu protiv Olimpica i sada mirno može dočekati naredno gostovanje u Širokom, nakon što završi reprezentativna pauza. Tuzlaci nemaju vremena za gubljenje. Već su otputovali za međugorje, u kojem će boraviti do subote, a trener Husref Musemić na taj način želi osvježiti ekipu. Osim toga, ekipa će ostati i u takmičarskoj formi, jer će po povratku kući, svratiti u Zenicu i odigrat će kontrolni meč. - U Tuzli je zbog povrede i tretmana na oporavku ostao Jasmin Moranjkić. S nama je krenuo i napadač Igor Radovanović, koji se oporavlja od operacije. Međugorje je nama poznata baza i iskoristit ćemo maksimalno uslove kako bi u miru i što bolje trenirali. Dogovorili smo meč i sa Čelikom u Zenici u subotu,tako da će to biti dobra prilika za oba tima da odigraju kvalitetan meč u pauzi - rekao je Musemić. Prije desetak dana, ove dvije ekipe su se upravo sastale na Bilinom polju u okviru 17. kola Premijer lige. Tada su u dopadljivoj i vrlo efikasnoj utakmici za naše prilike (2:2) podjeljeni bodovi, a u minulom, 18. kolu oba sastava su ostvarila prvenstvene pobjede. Čelik je na gostovanju protiv Zvijezde u Gradačcu slavio sa 2:0, a Sloboda je na Tušnju sa 2.1 savladala sarajevski Olimpic.
Jos jedan dokaz kako se radi ozbiljno i kako idemo ka onim najboljima...Azmir Husic
Jos jedan dokaz kako se radi ozbiljno i kako idemo ka onim najboljima...Azmir Husic
- tuzlak1987
- Kontakt:
gdjeeeeee?emirzlaTu je napisao/la:Jao busa majko mila![]()
Tako to ide brate, a ni naši se nisu potrudili da ga opravdaju.Pasha_car_aga je napisao/la:Al sto nam ovaj sarajevski lobi pljuje po Piriji, pa sve i jedan portal prenio kako je mladi reprezentativni golman naivno i neiskusno izasao s gola i primio gol protiv Olimpika, majmuni ni snimak nece da pogledaju, a kamo li da nekoga pitaju ko je bio na utakmici, da im kaze kako je momak uredno izasao i rekao glasno i jasno "jaaaa" i da ga je suigrac zeznuo! Pirija je najbolji mladi golman lige i to nekome ocigledno smeta, bas me zanima kojeg sarajlicu guraju na gol mlade repke?
Ne bi ni snimak puno pokazao vidio si na pregledu, kamerman snima imal gdje kakve trebe yebeš utakmicu. Mada je Pirica pravo pogodio onaj gol, ostatak utakmice je bilo amaterskih gresaka.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pirija je bio prilicno nesiguran zadnju tekmu, ali kriviti njega za prvi gol je blago receno glupo. Ja koji sam bio na C tribini sam jasno i glasno cuo "JAAA JAAA". Gol definitivno ide na dusu Mehmedagica 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Jutros bio na semaforu kod Mejdana,skrece prema SODA SO zgradituzlak1987 je napisao/la:gdjeeeeee?emirzlaTu je napisao/la:Jao busa majko mila![]()
-
intercontinental
- Kontakt:
Stvarno nema logike za ove kazne.Prvo kazna za točenje alkohola na stadionu,pa u Njemačkoj Bayern od prodaje piva i kobasica zaradi 400 000 €po utakmiici,pa sad ovo sa megafonom,stvarno ne znam u čemu je fazon?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
savez misli da su tu klubovi zbog njega,a ne obrnuto.**** se njima za fudbal,za napredak.**** se njima za gostujuce navijace,dopustili su da mup odredjuje posjetu u ligi,**** se njima sto klubovi mogu zaraditi..**** nekontaju da zavise od klubova,bez premjer lige iz koje bi izasao neki novi husejnovic,beslija,berberovic,barbarez,konjic,music i td nema saveza.pitanje je dokle ce dijaspora da nam pravi reprzentaciju....mora se napraviti udruzenje premjerligasa,moramo im pokazati da smo mi ,klubovi bitni,a ne oni..intercontinental je napisao/la:Stvarno nema logike za ove kazne.Prvo kazna za točenje alkohola na stadionu,pa u Njemačkoj Bayern od prodaje piva i kobasica zaradi 400 000 €po utakmiici,pa sad ovo sa megafonom,stvarno ne znam u čemu je fazon?
da se fudbal igra zbog nas,ne zbog njih....ja nevidim da se iko buni,nevidim da je neko pozvao od predsjednika klubova na bojkot kola,bojkot lige,na bojkot placanja dadjbina savezu,pa ovaj savez nama jos ubraja ratni dug
halo bolan slabo koji klub je prakticno i postojao covjece
**** hoce pare,mi njih ne zanimamo,nezanima ih privatizacija,jer ako ona dodje,covjek poput azmira husica,za primjer,moze da im **** mater za ovakve kazne,pa megafon koriste navijaci borusije,salkea,u spanskoj ligi,ko dobija kazne za to..ko dobija kaznu za propust u organizaciji,bez da mu se ista obrazlozi u cemu je doslo do propusta
vrijeme je da se kaze dosta ljudi,dosta,inace sve ode u ****....da bogdom hoce fukare nase,manijaci,horde,ROBIJASI,oni pogotovo,napuniti stadione,u hiljadama,vec naredno kolo i reci dosta,dosta lopovima,represiji,korupciji,stop nacinalnom klucu,stop antifudbalu majku im **** nacionalisticko kapitalisticku
izvinite,moro sam...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
I sto je zanimljivo, MUP-u se placa da radi svoj posao, a nikada se ne kaznjavaju radi propusta. Pa koji ce nam onda ****, osim da nas udaraju i izivljavaju.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
emirzlaTu je napisao/la:Jao busa majko mila![]()
Vidio sam ga i ja jutros na brčanskoj ode tamo prema južnoj magistrali,premoćno izgleda.Samo stakla još uvijek nisu crna (kao na slici),kao što reče Emirko,još fale natpisi i logo kluba
Pobjeda je bolja od orgazma!
znači Bože, čaršija
otkad dolazim na Tušanj, bolje vezne igrače nisam gledao!
kakvi igrači, Bože

otkad dolazim na Tušanj, bolje vezne igrače nisam gledao!
kakvi igrači, Bože

Pa sto ne slika crni emireemirzlaTu je napisao/la:Jutros bio na semaforu kod Mejdana,skrece prema SODA SO zgradituzlak1987 je napisao/la:gdjeeeeee?emirzlaTu je napisao/la:Jao busa majko mila![]()
samo Sloboda
-
intercontinental
- Kontakt:
Bojim se da će Stefana Čolovića zadesiti slična sudbina kao i Radovca

u transu pjesma nek zagrmi
je l' to ide dugogodišnji ugovor?intercontinental je napisao/la:Bojim se da će Stefana Čolovića zadesiti slična sudbina kao i Radovca![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja sam za Freedom vazda biozlajci je napisao/la:Izvinite drugari, ima li ovdje navijaca tuzlanske Slobode?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
zlajci je napisao/la:Izvinite drugari, ima li ovdje navijaca tuzlanske Slobode?
[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!
Jbg,far na far isli...kasno sam ugledo tablu FK Sloboda na sajbi.Htio sam se okrenut al jutarnja guzva i umace mi 
do smrti odani...zlajci je napisao/la:Izvinite drugari, ima li ovdje navijaca tuzlanske Slobode?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sta ste se usutili 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.