BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Cestitke Damiru na pobjedi. Ako sam dobro upratio ovdje imaju samo 2 kola kvalifikacija tako da ce sljedeci mec biti jako vazan. Odlicno bi bilo da uspije uci u MD jednog ovako jakog turnira, sto bi mu bilo prvo ucesce na jednom turniru iz serije 1000 (mislim da do sada nije nastupao na ovakvim turnirima
). Za to ce morati pobijediti boljeg iz meca Vanni-Delic, gdje je Hrvat uzeo prvi set.

Dobio ga Vanni u Chennaiu (Indija) 6:7, 6:4, 6:4, isto tvrda podloga. A Delic ga je dobio prosle godine u septembru u Genovi na zemlji 6:4, 2:6, 6:4.bhsport je napisao/la:Opaaa Bravo Damke macko, bas si me iznenadio svaka čast.
Jel ga Vanni dobio početkom godine?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Neka oni samo oduze ovo

Eh koliko Damke dobija ulaskom u MD ? Poeni i kesh naravno?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Manite vi i Vannija i Delica, Damir je u medjuvremenu puno napredovao a oni su na istom nivou, koliko sam upratio iako je Hrvat imao dobar DC nastup na zemlji, tako da nas igrac ima vece izglede za MD po mnogim parametrima. Uzgred, vidio sam da je Souza vec ispao pa ce biti mozda 1-2 od nosilaca kvala za LL, ako se posklizne, a vjerujem da nece. Idemo.
Delic dobio Vannia 7:6, 7:6.... Dzumhur- Delić
I Ito takođe ispao tako da Džumi ma šansu i kao LLBiki je napisao/la:Manite vi i Vannija i Delica, Damir je u medjuvremenu puno napredovao a oni su na istom nivou, koliko sam upratio iako je Hrvat imao dobar DC nastup na zemlji, tako da nas igrac ima vece izglede za MD po mnogim parametrima. Uzgred, vidio sam da je Souza vec ispao pa ce biti mozda 1-2 od nosilaca kvala za LL, ako se posklizne, a vjerujem da nece. Idemo.

Nmg nigdje naci koje kolo donosi koliko bodova, ili to jos nisu izbacili na atp-u ili ja ne znam naci 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima. Imas ovdje http://www.atpworldtour.com/posting/2015/403/qs.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;ronaldo99 je napisao/la:Nmg nigdje naci koje kolo donosi koliko bodova, ili to jos nisu izbacili na atp-u ili ja ne znam naci

Ovdje budu svi turniri, samo biraš kategoriju turnira i koji je turnir i pdf file koji te zanima.

http://www.livescorehunter.com/Livescor ... ennis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Prolazi Dzumi i ovog Delica
Gdje ste nabavili ovu dvorsku ludu AUDIJA spida 

Prolaskom u Q2 zaradio 2730 dolara i 8 bodova. Ulaskom u MD zaradice 25 za Q +10 za prvo kolo (ukupno 35bodova) i 9165 dolara.
Mora zapeti Damke sutra,pobjeda sutra mnogo znaci i za MD RG-a,treba vec kalkulisati odbijanje bodova iz Mesina koje ce ga povuci nazad na ljestvici. Protivnik nije nista specijalno, u rangu danasnjeg.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Tu je on, samo mijenja proizvođača kad ga banuju, prošli put je bio BMWTMmanija2012 je napisao/la: Gdje ste nabavili ovu dvorsku ludu AUDIJA spida![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako ti ne dosadi? Ti si bolestan
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Traži ti sebi lijeka momak dok nije kasno!AudiSpeed je napisao/la:badel62 je napisao/la:Bravo Damire,sljedeca prepreka je vjerovatno Vanni jer je Delić ove sezone u katastrofalnoj formi.![]()
![]()
Za razliku od DzUbrivA koji je u sjajnoj formi![]()
![]()
![]()
![]()
ustvari i jest u dobroj formi hahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahhahaha
nadam se da ce mate sutra bit raspolozen za igru u odnosu na nishioku danas i da ce ga spustit zajedno sa vama kao i prosli put hahahhahaahhhah
![]()
I
Dzumhur D. (Bih) (6) 4 6 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Delic M. (Cro) 6 2 6
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ja samo ne znam kako ovo sve administracija i moderacija tolerise ovdje. Ovakvo nazivati Dzumhura i opet posle toga pisati kako ti je volja u najmanju ruku smijesno.
Administracija i moderacija
Al hajde ako oni nece barem mi mozemo ignor i nemoj te molim vas da ga citirate
Administracija i moderacija

Al hajde ako oni nece barem mi mozemo ignor i nemoj te molim vas da ga citirate

Vise je Damir zaradio, 3125 dolara a bodova jeste 8! Za prvo kolo MD je skoro 10500 dolara i ne zovu ga dzaba drugi 'mali" GS po odzivu igraca, ali i prize money!Biban25 je napisao/la:Prolaskom u Q2 zaradio 2730 dolara i 8 bodova. Ulaskom u MD zaradice 25 za Q +10 za prvo kolo (ukupno 35bodova) i 9165 dolara.
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 24 mar 2015, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Uh dobro bi mu došlo
Anfernee "Penny" Hardaway #1
sto se tice novca, kao da je osvojio neki Challenger 
odlicna bi stvar bila da udje, prvo sto nije nikad igrao Masters a drugo nikad se ne zna, mozda i neko iznenadjenje napravi
Vrlo je vazno da se njegovo ime nalazi na tim velikim turnirima, taman i samo u prvom kolu 

odlicna bi stvar bila da udje, prvo sto nije nikad igrao Masters a drugo nikad se ne zna, mozda i neko iznenadjenje napravi

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
ima li kakav stream džumi - delić?
hvala!
hvala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.