Dobar brato ima raje skuplja seshaman7 je napisao/la:Shamanko je tamo sa vam.
Tako je brate.Najžalosnije je što 90% tih klošara imaju pare a žao im dat.U ovoj državi je zavladalo malograđanstvo i korupcija, na nivou smo afričkih zemalja jbg.pravnik1981 je napisao/la:e to je veliki problem...kupi clansku i prolazi inace plati ili nema ulaska i mrs...je.bo majku pa muka mu izdvojit 3 ili 5 km za svetinju...poserem ti se na ljubavvm22 je napisao/la:Ma ni na centralnoj niko skoro kartu ne plaća. Ako znaš nekog od onih na ulazu što kidaju karte uđeš lagano
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dobro nam došao.rodjenizavjecnost je napisao/la:Pozdrav crvenoj braci .
Smrt fasizmu!
nemoj tako drug, pa ko će onda pisati ovdje?zizu1991 je napisao/la:Teško da ću više ovdje svoje upise ostavljat'. Malo ću se vrtiti radi pdf-a reprezentacije.
Nadam se RAja da se nastavljamo čitati na našoj stranici.
Bolje u svom na 30, nego pod kirijom na 90 kvadrata.AlemC85 je napisao/la:nemoj tako drug, pa ko će onda pisati ovdje?neće valjda samo na meni i još par ljudi ostati naš PDF?
zizu1991 je napisao/la:Bolje u svom na 30, nego pod kirijom na 90 kvadrata.AlemC85 je napisao/la:nemoj tako drug, pa ko će onda pisati ovdje?neće valjda samo na meni i još par ljudi ostati naš PDF?
Meni trave za cenera,dosta miVELEZDOGROBA je napisao/la:evo i mene nakon dugo vremena...........forza braco
Navodno brzo se umjetna postavlja samo je pitanje dana kad ce trava stici
pa gdje si ti čovječe?VELEZDOGROBA je napisao/la:evo i mene nakon dugo vremena...........forza braco
rodjenizavjecnost je napisao/la:Pozdrav crvenoj braci .
Smrt fasizmu!
AlemC85 je napisao/la:pa gdje si ti čovječe?VELEZDOGROBA je napisao/la:evo i mene nakon dugo vremena...........forza braco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.