Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Cini se da igra poluspica pa cak i spica u formaciji 4312, gdje je Gourcuff na poziciji desetke. Ocito da mu lezi ova uloga.
Unitedu fali igrac za oba pravca.
Unitedu fali igrac za oba pravca.
- Ed Woodward for Prime Minister !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledaj deduke, preživio brat i Minhen haman.
Belmin6 je napisao/la:

Payet je univerzalac, nije fiksirana desetka, dosta rotira u toku utakmice od AMF-a preko krila do SS-a. Isto važi i za Fekira.Format je napisao/la:Vidim da pratis Fr ligu,ja je pratim dosta i Payet je dobar igrac ali sta da on radi pored jednog Mate na 10ci onako realno.
Fekir je vise krilni napadac a Grenier bi mogao al za neke druge stvari. Ima finih ifraca u Fr ligi ali ako cemo ikog dovest od tamo neka to bude Lacazzete .
Možda umjesto Younga ?
Mada nebitno svakako vam i nije u planovima koliko sam primjetio. Evo vidim da ste zainteresovani za ovog Andersona.
Francuska je trenutno najbolje mjesto za zabaciti udicu
-
- Kontakt:
Ma polako Wilson ce biti taj napadac uz Wazzu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa mi smo ponudili više od Reala za Balea, a i za Modrića. On je nakon onog transfera Berbe čini mi se rekao da više neće prodavati Unitedu igračeRooney88 je napisao/la:Levy se pita cija ce se ponuda prihvatiti a on ce prihvatiti najvecu ponudu i to je recept ako zelis igraca.

Kad se Robin vrati, njega u napad, Wazzu na zadnjeg veznog, da učinimo ovu utrku za top 4 zanimljivijom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da, Eriksen je taj. Nije TOP klasa tipa Skols, Snajder, Iniesta.... ali je jako dobar igrac. Mene je iznenadio borbenoscu i defanzivnim zadacima. Nije tako ni spor. Bio bi dobro rjesenje.
Obratite paznju na Falkaa i njegova ubacivanja u prostor. On to radi maestralno, kao nijedan drugi napadac na planeti u ovom trenutku. Al dzaba kad mu niko ne zna gurnuti loptu na pravi nacin i u pravo vrijeme. Obratite paznju na to sjetit ce te se ovoga sto sam napisao.
To opet ne mijenja cinjenicu da se ne osjeca dobro sa loptom u nogama i da nije u formi. Bez lopte radi odlicno, ali....nema mu ko gurnuti loptu. Uz to, mamlaz ga salje na bok i povlaci nazad, iako je Radamel klasicni spic, igrac sesnaesterca.
Obratite paznju na Falkaa i njegova ubacivanja u prostor. On to radi maestralno, kao nijedan drugi napadac na planeti u ovom trenutku. Al dzaba kad mu niko ne zna gurnuti loptu na pravi nacin i u pravo vrijeme. Obratite paznju na to sjetit ce te se ovoga sto sam napisao.
To opet ne mijenja cinjenicu da se ne osjeca dobro sa loptom u nogama i da nije u formi. Bez lopte radi odlicno, ali....nema mu ko gurnuti loptu. Uz to, mamlaz ga salje na bok i povlaci nazad, iako je Radamel klasicni spic, igrac sesnaesterca.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Složio bih se s tobom.Valencia je napisao/la:Obratite paznju na Falkaa i njegova ubacivanja u prostor. On to radi maestralno, kao nijedan drugi napadac na planeti u ovom trenutku. Al dzaba kad mu niko ne zna gurnuti loptu na pravi nacin i u pravo vrijeme. Obratite paznju na to sjetit ce te se ovoga sto sam napisao.
Strašno kako covjek ima osjecaj za prostor, pozicioniranje. Evo baš sam se sjetio sad protiv Skauzera, lopta kod Valencie, Falcao bježi od jednog stopera Liverpoola, dolazi iza ledja drugog i ulazi u liniju, ali lopte nema. Dobro, nisam ni ocekivao da ce mu takvu loptu Valencia dati, ali u ovoj ekipi defintivno ima igraca koji mogu izbaciti Tigra jedan na jedan s golmanom.
Evo ti Herera za Matin gol, onda isti taj Mata može sjajno podvaliti loptu. Blind isto tako, o Keriku se ne treba puno pisati, covjek je doktor te igrice.
Šteta što ima mjesta samo za jednog napadaca, Fellaini je strašno dobar u ovoj formaciji da bi ga LVG žrtvovao za Tigra, a da se Rooney povuce nazad.
" onclick="window.open(this.href);return false; 

Naleti na ovu sliku:

Hvala ti kapitenu.

Hvala ti kapitenu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Manchester United are planning to offer new deals to Phil Jones, Chris Smalling and Ashley Young.
The trio are out of contract in the summer but Mirror claims they will be given a chance to sign multi-year extension.

The trio are out of contract in the summer but Mirror claims they will be given a chance to sign multi-year extension.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
-
- Kontakt:
Odlicno za ovaj trojac zasluzili su.Jedva cekam da se Jones i Small ustele i da ih povrede zaobidju.Jang takodje zasluzio.E sad me jedino brine situacija oko.ADM i ovo nezadovoljstvo.Sve se nadam da medijo ovo su prenapuhali i da ce ostat i slj sezone.Ipak po svemu sudeci igrat cemo LP i potrebni su nam takvi majstori.Falcao def nema buducnost u nasem klubu!
Angel bi trebao ostati, bilo bi apsurdno prodati ga nakon jedne sezone a svi znamo kakva je on zvijer kada je u formi. Vjerujem da ostaje te da će se što bolje uklopiti iz utakmice u utakmicu.MrParanoic je napisao/la:Odlicno za ovaj trojac zasluzili su.Jedva cekam da se Jones i Small ustele i da ih povrede zaobidju.Jang takodje zasluzio.E sad me jedino brine situacija oko.ADM i ovo nezadovoljstvo.Sve se nadam da medijo ovo su prenapuhali i da ce ostat i slj sezone.Ipak po svemu sudeci igrat cemo LP i potrebni su nam takvi majstori.Falcao def nema buducnost u nasem klubu!
''Neka me mrze samo da me se boje''
Nego sta ce nego da ce ostati, nije toliko placen da bi bio godinu samo u klubu.. S druge strane, Falcao vjerovatno ide.
- OnlyUnited
- Kontakt:
To je to u naletu smo sad 

Zar nije nama iduca sa Villom na OT?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
A znam da ide tako, Villa pa Arapi, nego kontam da nisam sta pomijesao zbog slike.
Utakmicu po utakmicu, veliki pobjeda protiv Liverpoola je tu i sada je treba potvrditi u utakmicama koje dolaze, jos mislim da imamo jako tezak raspored i da je LP jos uvijek daleko.

Utakmicu po utakmicu, veliki pobjeda protiv Liverpoola je tu i sada je treba potvrditi u utakmicama koje dolaze, jos mislim da imamo jako tezak raspored i da je LP jos uvijek daleko.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.