ooo... pa bolan kriza se boji nijaza...samir_tm87 je napisao/la:cim Nijaz upadne u krizu u kojoj je Lazo bio ja pravim grupu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ooo... pa bolan kriza se boji nijaza...samir_tm87 je napisao/la:cim Nijaz upadne u krizu u kojoj je Lazo bio ja pravim grupu
...dugo pratim forum...rijetko pisem i javljam se, ali na ovo nisam moga da ne reagujem...Seyo_TM je napisao/la:
HAHAAHA oplako samal_akhisari je napisao/la:...dugo pratim forum...rijetko pisem i javljam se, ali na ovo nisam moga da ne reagujem...Seyo_TM je napisao/la:![]()
...svaka cast![]()
![]()
imas jos jednog osima iz 30ih godina proslog stoljeca (valjda neki dajdza ili amidza ivicin) koji je igrao u zeljiGrbavica moj zivot je napisao/la:bas me zanima hoceli jedan od sinova amara osima biti strateg ko on pa da se moze nastaviti tradicija osima u Zelji
ali zbog suspenzije stadiona najvjerovatnije da ce biti 4 utakmiceSeyo_TM je napisao/la:Zbog velikog interesovanja publike uprava FK Željezničar je odlucila da ce se igrati dvije utakmice protiv Borca
pa ja ti kazem krvno su vezanitm84 je napisao/la:imas jos jednog osima iz 30ih godina proslog stoljeca (valjda neki dajdza ili amidza ivicin) koji je igrao u zeljiGrbavica moj zivot je napisao/la:bas me zanima hoceli jedan od sinova amara osima biti strateg ko on pa da se moze nastaviti tradicija osima u Zelji
tradicija osima u zelji je skoro stara ko i sam klub
U koliko se sati igra prva a u koliko druga, joj da hoce i trecu igrat pa nam dodje i ova delegacija iz NS RSSeyo_TM je napisao/la:Zbog velikog interesovanja publike uprava FK Željezničar je odlucila da ce se igrati dvije utakmice protiv Borca
Sada ce na alĐaziri biti prilog o nijazu pa ce tamo reci najvjerovatnije...pile87 je napisao/la:U koliko se sati igra prva a u koliko druga, joj da hoce i trecu igrat pa dam dodje i ova delegacija iz NS RSSeyo_TM je napisao/la:Zbog velikog interesovanja publike uprava FK Željezničar je odlucila da ce se igrati dvije utakmice protiv Borca
Evo bas sad citam u najavi programa sestosatna emisija o Nijazu pocinje u 16h a nakon toga prilog od 20 minuta o platiniju...Seyo_TM je napisao/la: Sada ce na alĐaziri biti prilog o nijazu pa ce tamo reci najvjerovatnije...
hahahahahaSeyo_TM je napisao/la:jeko platini
ma propalica nakva nesto UEFA sta je toSeyo_TM je napisao/la:jeko platini
treba pitat malene,oni im pisu ljubavna pismaGrbavica moj zivot je napisao/la:ma propalica nakva nesto UEFA sta je toSeyo_TM je napisao/la:jeko platini![]()
![]()