Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Igracina defnitivno, ali kao sto kazes, vrlo tesko da ga puste. Strootman bi isto tako bio dobra zamjena za Carricka, ali sa ovim povredama definitivno ne vrijedi dovodit ga. Mozda Schneiderlin, iako nije ta klasa jos...majestic24 je napisao/la:Verati je defitivno igrac koji bi odlicno dosao nasem veznom redu. On ,Carrick i Herrara bi se odlicno slagali tu.
Mda,nisu ni oni budale da daju takvog igraca. Ili da mijenjamo di mariu za njega
Eriksen ?Valencia je napisao/la:Ma Junajted vapi za igracem koji zna odigrati zadnji pas. Ako ce Glavati ostati u narednoj sezoni, a nadam se da nece, hitno mu je potreban igrac profila Snajdera. Bice tesko naci takvog igraca, nema ih puno na trzistu, ali je za ovakvu formaciju jedan takav ofanzivni veznjak NEOPHODAN. To je apsolutni prioritet.
Meni se jako svidja Marko Verati. On nije tip Snajdera, ali je savrsen centralni veznjak. On se ubio za Barsu i njihov stil igre. Bez razmisljanja bi dao Di Mariju za njega.
Levy je tu glavni i odgovorni, vjeruj mi, ako on kaže da nema prodaje Unitedu, onda je neće biti, zamjerio je Unitedu petljanje sa njihovim igračima (oko Modrića, a i za Balea).Rooney88 je napisao/la:Ne pita se sam on u cijeloj prici, koliko motiva Danac jos ima igrati za Tottenham? Tu Levy moze samo izvuci dobru cifru i nista vise.
Fekir je ofanzivni veznjak, desetka. Payet je odličan ove sezone, nije da ne bi imao mjesta u Unitedu.Format je napisao/la:Fekir je haman napadac,veze on sa Snajderom nema,recimo. Payet nije ta klasa a Eriksona tesko da mozemo dovest
Nije Sneijder bio ništa manje eksplozivan u njegovim godinama. Mada slažem se da nema toliko sličnosti sa Sneijderom koliko ima Eriksen što sam i napisao.OnlyUnited je napisao/la:Ma kakav Fekir, stipu Makasa, ni slican profil Snejideru. Ovaj eksplozivan, prodoran, vrhunski dribler. Vise ga vidim kao nekog poluspica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.