Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Nema od tog nista sa pojacanjima ili bez.solinas je napisao/la:hajmo se sad pojacat i lagano u euro takmicenja,koje god,jer izgleda da aba ligu ukidaju,fiba je nepriznaje..
Odlicno pojacanjedefour je napisao/la:Ramo Rizvic iz Kaknja novo pojacanje. Vjerovatno i jedan nas bivsi igrac, cut ce se...
Ajd' sto ce jedna utakmica bit' u maloj, nego najvjerovatnije i sl'jedeća u mejdanu (posto sl.subote opet smo domacini)Zodiac je napisao/la:Eno opet zbog vašara moraju igrati u maloj dvoranii to bas sa sparsima kada se ocekuje vjerovatno najveca posjeta ove sezone,cirkus se nastavlja.
Pa zar nam nije dovoljan Marković, ako je zavrsio s' terapijama, ako ne, onda nam fakat treba jedan play.TaRgEt_ je napisao/la:Jeli se Dejan taj nas bivsi zove igrac ?Cuo sam da je play pa nema mi logike ko sta i kako je
pa s kim bgt i druga domacaChaosX je napisao/la:Ajd' sto ce jedna utakmica bit' u maloj, nego najvjerovatnije i sl'jedeća u mejdanu (posto sl.subote opet smo domacini)Zodiac je napisao/la:Eno opet zbog vašara moraju igrati u maloj dvoranii to bas sa sparsima kada se ocekuje vjerovatno najveca posjeta ove sezone,cirkus se nastavlja.
Tako da je vaser bas u pravo vrijeme.![]()
Pa zar nam nije dovoljan Marković, ako je zavrsio s' terapijama, ako ne, onda nam fakat treba jedan play.TaRgEt_ je napisao/la:Jeli se Dejan taj nas bivsi zove igrac ?Cuo sam da je play pa nema mi logike ko sta i kako je