NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ako ne pobijedite onu dijecu ne zaslužujete ni da budete u PL
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
Smatram da se ne trebamo bojati sutra suđenja u Modriči, mi smo pokazali kakva smo sredina, ako budemo morali i ispasti iz PL otići ćemo uzdignute glave, kao što smo i prošlo prvenstvo priveli kraju.
Igrali smo lijepo na gostovanju, bili dobar domaćin prema svima, sudije su se osjećale kao da sude evropske utakmice, navijači protivničkih ekipa osjećali su se fino u Gradačcu, zato i ako nas sutra "istjeraju" iz PL otići ćemo kao pobjednici a njima će i dalje ostati jad i čemer.
Volim Zvijezdu i uz nju sam pa nije bitno u kom rangu igra.
Igrali smo lijepo na gostovanju, bili dobar domaćin prema svima, sudije su se osjećale kao da sude evropske utakmice, navijači protivničkih ekipa osjećali su se fino u Gradačcu, zato i ako nas sutra "istjeraju" iz PL otići ćemo kao pobjednici a njima će i dalje ostati jad i čemer.
iz lige bi trebali ispasti Laktasi i Modrica.zmaj od b. je napisao/la:Smatram da se ne trebamo bojati sutra suđenja u Modriči, mi smo pokazali kakva smo sredina, ako budemo morali i ispasti iz PL otići ćemo uzdignute glave, kao što smo i prošlo prvenstvo priveli kraju.
Zvijezdi kao i mom Rudar-prijedoru zelim da ostanu u ligi

- slani grad
- Kontakt:
nisi ti toliki kapacitet da bi skonto neke stvari...a i kako ces bit kad navijas za udbaski klub nasto poslije rata...komunizam je zloburek pita je napisao/la:to im zelis srecu a glavni vam konkurenti u borbi za opstanakslani grad je napisao/la:de ba...nemojte z.a.j.b.a.v.a.t nego sutra otresite ovu djecu iz modrice i sretno prijatno...ne moze vam 100 ofsajda svirat..dobit ce te vi ovo sa 2 razlike.... i jos da mi uzmemo zrinjski a travnik laktase i to je to...90% ce se znat putnici za nizi rang...sretno vam sutra![]()
sretno zvijezdi u modrici i da osigura opstanak prije utakmice sa sarajevom!

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
cestitke Zvijezdi na pobjedi u Modrici,izgleda da cemo naredne sezone imat 3 predstavnika iz TK,dobro dosao je poraz Rudara,jos da je Travnik dobio Laktase bilo bi 3 puta bolje,al dobro je i ovo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sa ovakvom igrom nema od opstanka nista.nikog mi necemo kod kuce dobiti od ekipa koje dolaze.moronski cetverosjed ( Djoric,Kovacevic,Stankovic,Husic) bez kormilara ne moze dati gola kad bi se do septembra igralo.Trener radije ovim glupanima daje priliku nego Vedi.ovaj ce nas covjek otjerati u propast.
ma curguz treba da ide pa-pa nista od njega taktika mu je boli glava......izgubljen slucaj zajedno sa svojim pojacanjima ovdje netko treba opasno urgirat od ove pridosle elite nista nema....slazem se sa tobom ja bi prije vedi dao sansu mali kad god je usao bio je dobar ne vidim razloga zasto ga covjek na klupi drzi......cuva ga za velezsamuraj je napisao/la:Sa ovakvom igrom nema od opstanka nista.nikog mi necemo kod kuce dobiti od ekipa koje dolaze.moronski cetverosjed ( Djoric,Kovacevic,Stankovic,Husic) bez kormilara ne moze dati gola kad bi se do septembra igralo.Trener radije ovim glupanima daje priliku nego Vedi.ovaj ce nas covjek otjerati u propast.

Nk Zvijezda
- zvijezdica
- Kontakt:
Pa kakvi smo mi to navijači? Danas prije utakmice smo se svi ujedinili u želji da pobijedimo Modriču i one koji nam "štimaju" suce. Samo je to bilo bitno.
Odmah poslije pobjede ništa nam ne valja i napadamo redom.
Protiv Slobode smo super igrali i osvojili samo bod. Danas uz lošiju partiju dobili smo sva tri.
Ujedinimo se na tribinama i podržimo ovu ekipu da izbori opstanak. Svaki navijač Zvijezde ima neku svoju viziju ekipe. Oni koji izađu na teren nikada nisu po volji svima.
Pustimo sada te priče i hajmo bodriti Zvijezdu da ostane u PL. Sljedeće sezone će valjda biti bolje.
Protiv Slobode smo super igrali i osvojili samo bod. Danas uz lošiju partiju dobili smo sva tri.
Ujedinimo se na tribinama i podržimo ovu ekipu da izbori opstanak. Svaki navijač Zvijezde ima neku svoju viziju ekipe. Oni koji izađu na teren nikada nisu po volji svima.
Pustimo sada te priče i hajmo bodriti Zvijezdu da ostane u PL. Sljedeće sezone će valjda biti bolje.
Ovako zvuci neko ko srcem navija za svoj tim - svaka cast...zvijezdica je napisao/la:Pa kakvi smo mi to navijači? Danas prije utakmice smo se svi ujedinili u želji da pobijedimo Modriču i one koji nam "štimaju" suce. Samo je to bilo bitno.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
Evo razmišljao sam da li da kritikujem, jer se ima šta kritikovati, ili da se pomirim sa činjenicom da se do bodova ne dolazi samo dobrom i lijepom igrom. Prevladalo je ovo drugo, jer prošlo kolo sam otišao zadovolja što se igre tiče ali sa jednim bodom a ovo kolo mučio sam se zajedno sa igračima ali ipak tri boda se pamte a igra će se brzo zaboraviti.
No međutim prokomentarisaću učinak igrača na terenu pojedinačno:
Karić - standardno dobar, dva puta spašavao čist pogodak
Brković - sazrio je kao fudbaler u Zvijezdi, prošle sezone bio među najboljim, sada je sazrio za klupe, danas veoma loš
Moranjkić - nije me oduševio, rekao bi prosječan
Prodanović - danas među najboljima, sve zračne duele dobio, ni jednom nije pogrešno procijenio visoke lopte, mislim d ima mjesta u prvom timu
Vasilić - standardan
Savić - dobar, i dalje mislim da može puno bolje, što jepokazao prošlo kolo protiv Slobode
Delić - kao i uvijek ne zna podbaciti
Hamzić - među boljima
Husejnbašić - među lošijima
Đorić - loš
Stanković - loš
Husić - loš
Gazibegović - korektno je odradio kolko mu je povjerio trener
Kovačević - mislim da mu je trener trebao dati bar još 15 min.
Ćurguz - kao navijač mislim da nije kalibra premijer lige
No međutim prokomentarisaću učinak igrača na terenu pojedinačno:
Karić - standardno dobar, dva puta spašavao čist pogodak
Brković - sazrio je kao fudbaler u Zvijezdi, prošle sezone bio među najboljim, sada je sazrio za klupe, danas veoma loš
Moranjkić - nije me oduševio, rekao bi prosječan
Prodanović - danas među najboljima, sve zračne duele dobio, ni jednom nije pogrešno procijenio visoke lopte, mislim d ima mjesta u prvom timu
Vasilić - standardan
Savić - dobar, i dalje mislim da može puno bolje, što jepokazao prošlo kolo protiv Slobode
Delić - kao i uvijek ne zna podbaciti
Hamzić - među boljima
Husejnbašić - među lošijima
Đorić - loš
Stanković - loš
Husić - loš
Gazibegović - korektno je odradio kolko mu je povjerio trener
Kovačević - mislim da mu je trener trebao dati bar još 15 min.
Ćurguz - kao navijač mislim da nije kalibra premijer lige
naravno da smo bili ujedinjeni i nadali se pobjedi.....ali sta ocekivati nakon ovako odigrane utakmice a da jos bude gore u pitanju je modrica.....sta ocekivati u nastavku kada imamo hendikep a svima je jasno i kojizvijezdica je napisao/la:Pa kakvi smo mi to navijači? Danas prije utakmice smo se svi ujedinili u želji da pobijedimo Modriču i one koji nam "štimaju" suce. Samo je to bilo bitno.

Nk Zvijezda
- Morecambe
- Kontakt:
koji je officijelni grb kluba:
1.

2.

koji od ova dva???
1.

2.

koji od ova dva???
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
evo sad sam gledao izvjestaj sa utakmice posto nisam bio u mogucnosti da prisustvujem ovoj utakmice...i pitam se u drugom poluvremenu gdje nestadose nasi napadaci

Nk Zvijezda
I jest ljepsi...zmaj_Bosne je napisao/la:Ovaj pod brojem 1.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
meni je najljepši na svijetuIsnar je napisao/la:I jest ljepsi...zmaj_Bosne je napisao/la:Ovaj pod brojem 1.

Dragon Town
bili su oni tu samo sto neznaju dat gola neznam dalije napad dao iti jedan gol od ovih svih 6 pojacanja sto je stiglo znaci spalevic nevalja za 50 hiljada a dao nam je mislim 4 komada do sada a ovih 6 valja sad mislim da je logicnije da su njega doveli i zbog kvaliteta i financija pocinju me stvarno nervirati ta pojacanjaado_94 je napisao/la:evo sad sam gledao izvjestaj sa utakmice posto nisam bio u mogucnosti da prisustvujem ovoj utakmice...i pitam se u drugom poluvremenu gdje nestadose nasi napadaci![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
ni jedan jedini gol napadaci nasi nisu dali... nesto nevjerujem ni da ce dati ... al neka on drzi nase dijete na KLUPi yebo ga i kovacevic i stankovic i husicFatko je napisao/la:bili su oni tu samo sto neznaju dat gola neznam dalije napad dao iti jedan gol od ovih svih 6 pojacanja sto je stiglo znaci spalevic nevalja za 50 hiljada a dao nam je mislim 4 komada do sada a ovih 6 valja sad mislim da je logicnije da su njega doveli i zbog kvaliteta i financija pocinju me stvarno nervirati ta pojacanjaado_94 je napisao/la:evo sad sam gledao izvjestaj sa utakmice posto nisam bio u mogucnosti da prisustvujem ovoj utakmice...i pitam se u drugom poluvremenu gdje nestadose nasi napadaci![]()
![]()
![]()
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.