Utakmice klubova iz BiH na TV-u

tatamata
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la tatamata » 05 apr 2010, 17:38

Borac je inace najvise prenosa dao ove sezone...tako da ta prica da smo papci pada u vodu. ;) Zeljeznicar je i bez prenosa u BL imao korektno sudjenje.Bolje i to nego da bude prenos sa Grbavici kao Zeljeznicar-Slavija.
Treci put castimo

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 apr 2010, 11:14

realno ako nije borac dao prenos protiv zelje jesenas da sam clan u upravi zelje po svaku cijenu bi zabranio tv prenos sa grbavice...
mada 99 % se nece prenositi ni sa bilinog duel ČELIKA i njanjanjeva iz vise razloga.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 apr 2010, 11:58

vidim da je ovaj prenos stvarno malo poglup što se tiće izbora tekmi pa sam se poceo pribojavati za VJEČITI DERBI može li se desiti da tu tekmu nebudu prenosili:?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 08 apr 2010, 12:05

Hamo je napisao/la:vidim da je ovaj prenos stvarno malo poglup što se tiće izbora tekmi pa sam se poceo pribojavati za VJEČITI DERBI može li se desiti da tu tekmu nebudu prenosili:?:
Neće prenositi ni Mostarski derbi...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 08 apr 2010, 12:08

Samo ZRINJA je napisao/la:
Hamo je napisao/la:vidim da je ovaj prenos stvarno malo poglup što se tiće izbora tekmi pa sam se poceo pribojavati za VJEČITI DERBI može li se desiti da tu tekmu nebudu prenosili:?:
Ako ne budu prenosili željezničar - borac, e onda stvarno ne znam šta se treba prenositi i kakvi su kriterijumi. Pa ekipe koje su direknti rivali za titulu a i more drugih razloga
da li uopšte treba nabrajati razloge zbog čega se ta utakmica jednostavno MORA prenositi
TREĆI PUT ČASTIMO !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 apr 2010, 17:52

ovo me uvrijedilo ŽELjO-SARAJEVO/SARAJEVO-ŽELjO NAJJAČI DERBI U BiH I NEUSPOREDIV JE SA OSTALIMA kao u Hr. Dinamo-Hajduk/Hajduk-Dinamo u Srbiji CZV-Partizan/Partizan-CZV tako i u BiH navedeni,taj tvoj derbi je -10 za ovaj koji ja pitao iz svakojakih razloga(historija,navijači...) :evil:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 11 apr 2010, 12:57

borcev_navijac je napisao/la:
Ako ne budu prenosili željezničar - borac, e onda stvarno ne znam šta se treba prenositi i kakvi su kriterijumi. Pa ekipe koje su direknti rivali za titulu a i more drugih razloga
da li uopšte treba nabrajati razloge zbog čega se ta utakmica jednostavno MORA prenositi

Ovo su kreteni pa kako i nije stid?Nisu prenosili vjeciti derbi,mostarski derbi i evo sad Zeljo-Borac se nece prenosit.Stvarno ne znam sta je cilj derbija kola ako ne prenose najvece utakmice sa najvise navijaca.Nije problem za mene ja cu na tekmu,ali bio bi red da se prenosi utakmica sezone pred minimalno 12000 navijaca,ali oni bi da svima ugode.
AMAR OSIM!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 apr 2010, 13:00

Prenosit ce se Zeljo - Borac, pa nisu valjda toliko nesposobni. :twisted:
× Plava krv ispod koze ×

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 11 apr 2010, 13:01

e golemo ocami pa kako oni biraju utakmice.
Samo jedan klub Velež Mostar

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 11 apr 2010, 13:01

MaliMemo je napisao/la:Prenosit ce se Zeljo - Borac, pa nisu valjda toliko nesposobni. :twisted:

Na teletekstu pise Sarajevo-Celik u 8:10. :o
AMAR OSIM!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 11 apr 2010, 13:21

mislim da bi redakcija sportsport.ba portala trebala kolumnom da se oglasi povodom ovog. Jer ako ista doprinosi popularizaciji i kvalitetu domaceg fudbala onda bi to bili ovakvi prenosi kao sto je zeljo borac. Ne samo kolumna nego da derbiju kola prenese stav ljubitelja fudbala u bih, a ovaj forum je sigurno njihov reprezentativni primjerak. Neko mora da reaguje, a mi ne mozemo. Nakaradno je ne prenositi tu utakmicu, glupo, besmisleno, kako bilo sta ocekivati kao napredak fudbala u bih, ako se utakmica koja mozda odlucuje prvaka ne prenosi nego neka druga. Pa zove se projekat derbi kola, pa ovo je derbi ne kola nego citave sezone. Redakcijo ss.ba makar nas vi nemojte iznevjeriti
TREĆI PUT ČASTIMO !

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 apr 2010, 13:25

kalimero je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Prenosit ce se Zeljo - Borac, pa nisu valjda toliko nesposobni. :twisted:

Na teletekstu pise Sarajevo-Celik u 8:10. :o
Idiotizam ...
× Plava krv ispod koze ×

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 11 apr 2010, 13:25

Bez zelje da uvrijedim bilo koga,ali borcevi navijaci,ajde malo realno,ako vi niste dopustili prijenos protiv nas jesenas,zasto bi mi bili ludi pa pustili da se prenosi iz Doline cupova i to jos sto cijeli savez manjeg blentiteta radi protiv Zelje???Ja se vodim onom parolom,oko za oko,zub za zub.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 apr 2010, 13:27

scorpion je napisao/la:Bez zelje da uvrijedim bilo koga,ali borcevi navijaci,ajde malo realno,ako vi niste dopustili prijenos protiv nas jesenas,zasto bi mi bili ludi pa pustili da se prenosi iz Doline cupova i to jos sto cijeli savez manjeg blentiteta radi protiv Zelje???Ja se vodim onom parolom,oko za oko,zub za zub.
Na ovo cu se samo grohotom nasmijati.

Sto se prenosa tice,mislim da ne prenose iz jednostavnog razloga,jer se vec zna da ce finale kupa biti Borac-Zeljeznicar!A tu ce biti prenos,pa im bezveze tri puta prenositi. :mrgreen: :mrgreen:
Treci put castimo

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 apr 2010, 13:29

Zar derbi KOLA pokriva i kup utakmice?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 11 apr 2010, 13:30

tatamata je napisao/la:
scorpion je napisao/la:Bez zelje da uvrijedim bilo koga,ali borcevi navijaci,ajde malo realno,ako vi niste dopustili prijenos protiv nas jesenas,zasto bi mi bili ludi pa pustili da se prenosi iz Doline cupova i to jos sto cijeli savez manjeg blentiteta radi protiv Zelje???Ja se vodim onom parolom,oko za oko,zub za zub.
Na ovo cu se samo grohotom nasmijati.

Sto se prenosa tice,mislim da ne prenose iz jednostavnog razloga,jer se vec zna da ce finale kupa biti Borac-Zeljeznicar!A tu ce biti prenos,pa im bezveze tri puta prenositi. :mrgreen: :mrgreen:
Drago mi je da se smijes,ali realnost su cinjenice...da ste se suprostavili prijenosu iz BL i da sad kao pod okriljem price o regularnosti takmicenje trazite prijenos iz Doline cupova,a jos zelite i suspenziju istog stadiona??? :roll: Nece ici,vjerujte,nijedna od tih solucija.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 apr 2010, 13:33

Seyo_TM je napisao/la:Zar derbi KOLA pokriva i kup utakmice?
Koliko se ja sjecam,proslo finale kupa Sloboda-Slavija se uzivo prenosilo.

@scorpion

Utakmica Borac-Zeljeznicar se nije prenosila zbog neplacenih dugova za prenos!I pored toga vi ste imali posteno sudjenje,ko je bio od vasih u BL,neka potvrdi!A ti onim svojim postom podrzavas neprenosenje utakmice,jer znas da je tako vise moguce ostecenje od strane sudija!Jadna li je takva liga kad niko nece prvi da popusti.Eto pustite vi prenos,budite veci ljudi od nas,ako ste posteni....

A sto se saveza tice,i da su svi protiv Zeljeznicara,samo cu reci 8000KM.
Treci put castimo

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 11 apr 2010, 13:34

$ ' ја $ ? ?, ? стварно " не " ту ?!? & везе " $ ? је " пренос " ? ? ". & је " " преноса $ " ? % & $ ' " " тога. ' " поново $ се ' & тога % " $ пренос $ ' је / $ у госте.

" & $ то везе "???!!! % ' $ $ & за &, & за &. & ¥????? Па " ' " ' је у " $ се $ тај пренос($). Ово је " сезоне!!!!! ' $ " " / $ $ пренос, " ".

Па та " - $ $ " $, " " ' $ $ тај пренос " $ " $ $ $ / ? " у " ?, " се ".

$ ' ја " /, $ " $ тај пренос " не " " "!! & ' " "? " " " $ пренос" % $ ' " " &???!!!
"" ПУТ ""

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 11 apr 2010, 13:36

zaj.ebi prijenos, idemo uzivo da gledamo.
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 11 apr 2010, 13:42

borcev_navijac je napisao/la:mislim da bi redakcija sportsport.ba portala trebala kolumnom da se oglasi povodom ovog. Jer ako ista doprinosi popularizaciji i kvalitetu domaceg fudbala onda bi to bili ovakvi prenosi kao sto je zeljo borac. Ne samo kolumna nego da derbiju kola prenese stav ljubitelja fudbala u bih, a ovaj forum je sigurno njihov reprezentativni primjerak. Neko mora da reaguje, a mi ne mozemo. Nakaradno je ne prenositi tu utakmicu, glupo, besmisleno, kako bilo sta ocekivati kao napredak fudbala u bih, ako se utakmica koja mozda odlucuje prvaka ne prenosi nego neka druga. Pa zove se projekat derbi kola, pa ovo je derbi ne kola nego citave sezone. Redakcijo ss.ba makar nas vi nemojte iznevjeriti
Upravu si,derbi sezone mora biti na tv-u.
Buraz nemoj se uvrijediti ali ne trebamo biti licemjerni.Kritikovali smo sve zbog toga sto nije bilo prenosa iz bl,i sad kao ne treba i ovo prenositi.I ovo boldirano,ako vec tvrdis da su oni bili u krivu zbog ne dopustanja prijenosa jesenas,kako smo to mi ispravni a oni u krivu ako nebudu prenosili ovu,nebitno jeli tada bio krivac borac ili sto sada zeljo to nije.Nemoj se uvrijediti ali nisi upravu
AMAR OSIM!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.