FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma da,jos 2 tekme do Intera,prvo da se to ako Bog da rijesi,pa cemo onda o Interu razmisljat.Ali presretan sam ovom vecerasnjom pobjedom,bas.Samo ako Bog da nastaviti ovako.Stvarno su igraci puni snage,pa evo koliko vec vremena igramo utakmice u razmaku od 3-4 dana,a evo i nastavljamo u tom ritmu.
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 11 apr 2010, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Da, da. Upravu si, utakmicu po utakmicu. Ali ja se nadam da ce se te dvije lako rijesiti, razmazili me igraci.miky_hz je napisao/la:Imaju do Intera jos 2 utakmice,u srijedu kuci sa Deportivom i onda u subotu gradski derbi sa Espanyolom koji nam je uvijek nakav baksuz i peh dabogda vise ispali u drugu ligu da ih negledam

Valjda sve bude onako kako treba, bez obzira na sav taj baksuz. Ali treba odati priznanje Espanyolu, gradski derbi uvijek bude zanimljiv. Ali, i Barca je Barca.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
espanjol mi je daleko najogavniji klub na svijetu. koliko ih mrizm to nisu istine.
ja samo moram reci.... svaka cast pedru i njegovoj borbenosti, momak da nema pjma ja ga cijenim ko henrya... svaka lopta za njega nije izgubljena... bravo pedro bravo blaugrana nisam ni sumnjao u pobjedu!!!!!!!!!!!!!!
neznam - bojim se da ce biti obrisano tamo na realovom djelu fooruma ali evo i ovdje jedan text od mene
....
Volio bih da ovaj post navijaci reala ne prihvate kao uvredu vec kao realno razmisljanje jednog odusevljenog navijaca - samo da ja nesto kazem - NIKADA ALI ZAISTA NIKADA supljoglavi madridzani nece shvatiti zasto ih Barselona iz godinu u godinu ponizava u po Madrida. Nikada paralije nece shvatiti da se fudbalska igra pomakla dosta dalje od onoga sto ti trkaci u bjelim dresovima rade. Proslo je vrijeme horuk pobjeda uz more penala, slabljenje protivnickih igraca kupovinom njihovih najboljih. Dzaba im klupa kad mozga nemaju da vide... Barselona je podigla nivo igre na nesto nevidzeno do sada i ja kao 40-togodisnjak nikada nisam vidjeo tako sto. Mozda samo Milan iz 89-90 je negdje na tragu ovom pristupu igre. Ovo je tim koji u tekmu ulazi s duplom formacijom igre i transformacijom kakvu MALI real nikako da skonta. Barseloni neznas kako da pridzes - to je nivo koju ne poznaju ovi mali klubovi (ala real i ostali). Neznas sta je gore - pustiti ih da igraju naoko utusenu igru cuvanja rezultata ispod koje se krije velika masinerija koja u trenutku eksplodira (transformi se) i postize zadivljujuce zgoditke. To onaj mali supljoglavi motoric zlatno-dijamantskih noogu nemoze nikako da shvati i da postigne jer su njegove kretnje realno opasne ali ipak predvidive. Barseloni je jos gore prvi dati gol - onda se transformisu u razgoropadzenog ubojicu koji nema milosti...
Ko god da im na put stane ima da ga nema - tako i reala ....
....
Volio bih da ovaj post navijaci reala ne prihvate kao uvredu vec kao realno razmisljanje jednog odusevljenog navijaca - samo da ja nesto kazem - NIKADA ALI ZAISTA NIKADA supljoglavi madridzani nece shvatiti zasto ih Barselona iz godinu u godinu ponizava u po Madrida. Nikada paralije nece shvatiti da se fudbalska igra pomakla dosta dalje od onoga sto ti trkaci u bjelim dresovima rade. Proslo je vrijeme horuk pobjeda uz more penala, slabljenje protivnickih igraca kupovinom njihovih najboljih. Dzaba im klupa kad mozga nemaju da vide... Barselona je podigla nivo igre na nesto nevidzeno do sada i ja kao 40-togodisnjak nikada nisam vidjeo tako sto. Mozda samo Milan iz 89-90 je negdje na tragu ovom pristupu igre. Ovo je tim koji u tekmu ulazi s duplom formacijom igre i transformacijom kakvu MALI real nikako da skonta. Barseloni neznas kako da pridzes - to je nivo koju ne poznaju ovi mali klubovi (ala real i ostali). Neznas sta je gore - pustiti ih da igraju naoko utusenu igru cuvanja rezultata ispod koje se krije velika masinerija koja u trenutku eksplodira (transformi se) i postize zadivljujuce zgoditke. To onaj mali supljoglavi motoric zlatno-dijamantskih noogu nemoze nikako da shvati i da postigne jer su njegove kretnje realno opasne ali ipak predvidive. Barseloni je jos gore prvi dati gol - onda se transformisu u razgoropadzenog ubojicu koji nema milosti...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Protiv Rusa nisu bas to pokazali u obadvije tekme,a protiv Celzia i pred bogom i pred narodom samo zbog Ovreba su otisli u finale nikako drukcijebparena je napisao/la:neznam - bojim se da ce biti obrisano tamo na realovom djelu fooruma ali evo i ovdje jedan text od mene
....
Mogu se samo Messiu zahvaliti,koji definitivno sam bilo koju ekipu moze razmontirati.
Inace kod Reala problem koji godinama ponavljaju je ne kupovanje adekvatne odbrane i defanzivnih veznjaka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne laprdaj bgti !harishp je napisao/la:Protiv Rusa nisu bas to pokazali u obadvije tekme,a protiv Celzia i pred bogom i pred narodom samo zbog Ovreba su otisli u finale nikako drukcijebparena je napisao/la:neznam - bojim se da ce biti obrisano tamo na realovom djelu fooruma ali evo i ovdje jedan text od mene
....
Mogu se samo Messiu zahvaliti,koji definitivno sam bilo koju ekipu moze razmontirati.
Inace kod Reala problem koji godinama ponavljaju je ne kupovanje adekvatne odbrane i defanzivnih veznjaka.
Ovi ljudi nisu masine da moraju svakog razmontirat ! Dje su ti Rusi sad ???? Imal ih gdje , gdje je Chelsea '??? Razmontiro ih Inter kojeg mi sazvakasmo u Grupi !zasto je to Chelsea bolji od Reala ????Real makar se otvori i zele se nadigravati a ovi sta rade ???? Bus pred go i sta bude ! ove god to nebi proslo ima nova dimenzija koja se zove zlatan ! Plus jos bolji Messi ! Xavijeve i Andresove lopte itd !
Laprdnem ti ga lagano,kao prvo.
Kao drugo jes to ti Laporta
Kao drugo jes to ti Laporta

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakvu samo ekipu imate strasno.Svaka cast na pobjedi,jedva cekam utakmice protiv Intera da vidim da li vas mogu zaustaviti. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ihhh da je CR imao gela d anapravi frizuru , pito bi vas ja kako bi sve ovo zavrsilo 
Svaka cast Barci s kojom lakocom igraju to je neopisivo...Messi igracina...

Svaka cast Barci s kojom lakocom igraju to je neopisivo...Messi igracina...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- moustapha
- Kontakt:
U svakom smislu je Real sinoc pobijedjen. Takticki, igracki, trkacki, timski. Kao sto neko vec napisa ranije, Real nikako da nauci lekciju.
#divovi
- -Barcelona-
- Kontakt:
svi igraci su bili fenomenalni,prvenstveno to mislim na piquea i kralja xavi ali je guardiola bio sigurno najbolji pojedinac u barci,sad bas i nisam tako siguran da je murinho najbolji takticar na svijetu..........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
momci su opet pokazali koje najbolji tim na planeti...s pola snage su rijesili prepreku zvanu Real...sad idemo dalje u odbranu titule....viva Barsaaa 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
nije tacno ovoAdinjo je napisao/la:geronimo je napisao/la:Ljudi, ovo postaje dosadnomoze li Barcu ko zaustaviti?
Koja uigranost, uprkos cestim promjenama u samoj ekipi. Najinteresantnije je kada izgube loptu, odmah njih 3-4 lete...ko ce prije doci do izgubljene lopte. Kao da im neko mjeri vrijeme kada lopta nije u njihovom posjedu.K'o osice napadaju.
Ovo sam slusao da je Pep uveo kad je dosao. Izgubljena lopta mora biti vracena za nekih 15-20 sekundi.
ovaj sistem o velikom posjedu lopte je tu najmanje 20 godina
ko ne razumije zasto nek se i ne trudi nek uziva
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
kakav juce preljep dan barsa dobi reala, zeljo u Prjedoru... 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
i to istim rezultatom, ima tu neke povezanosti19TM87 je napisao/la:kakav juce preljep dan barsa dobi reala, zeljo u Prjedoru...

× Plava krv ispod koze ×
joj kad se u maju, na benabeu pusti himna barca, jedva cekam:
evo uvertira
[youtube][/youtube]
evo uvertira

[youtube][/youtube]
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sve odlicno sinoc bilo,svi zadovoljni sretni,pogotovo igraci i naravno Guardiola.Opet se Pep pokazao kao veliki motivator i psiholog,mnogo je pricao igracima i govorio im sta i kako treba da ucine.A stvarno mi se svidja ovo,kad igraci izgube loptu,odma veliki presing da se vrati odma lopta u posjed,a posebno sam to primjetio kod Alvesa,kad izgubi loptu u napadu,ne vraca se u odbranu,vec odma tu pritisce da uzme loptu.
Po meni su najbolji bili Pique i genijalac Xavi.Pique strpo Ronalda u dzep,a i pokupio je sve sto je islo na njega,a Xavi,odlicno je igrao,sam drzi sredinu terena i sa 2 asistencije nam donosi pobjedu.
Po meni su najbolji bili Pique i genijalac Xavi.Pique strpo Ronalda u dzep,a i pokupio je sve sto je islo na njega,a Xavi,odlicno je igrao,sam drzi sredinu terena i sa 2 asistencije nam donosi pobjedu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
CESTITAM NA POBJEDI. ZASLUZILI STE JE.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.