Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Mancini ti si neki nagao tip.Postujmo svacije misljenje i ovog covjeka trebas shvatiti kao dobronamjernog.U pravu si da su dva lica Husrefa ali covjek se bori za svoj hljeb i kada su u pitanju licni interesi onda padaju svi ideali u vodu.Ne trazi pomoc od nekoga koga si pokrao ili ne kukaj ako ti se isto desi.Ovim putem ce vecina krenuti i biti ce gore nego sto je bilo ikada i u jednom prvenstvu.Sloboda je izabrala svoj put za opstanak mozda ispravan i jedini i ja im zelim srecu.
Koga briga za to sto vukovi laju a vozovi prolazeElegant je napisao/la:Zasto klub ne organizuje press, pozove medije i iznese svoje viđenje situacije, probleme, ove optuzbe za namjestanje, potplacene sudije...itd.
Nijaz, Bisera, Varseanovic i ko je jos potreban, da budu pristuni da se javno prica o tome. To je po meni jedino rjesenje ako klub zeli nesto da postigne.

Po utakmici dobijamo jedan penal,jedan crveni i 6-8 zutih kartona.Kada nas pogledam ekipa nam izgleda kao teletabisi(visine oko 170 cm)a kada gledam statistiku razbijaci i kauboji do bola.

Kome je cilj i zasto,mi se pitamo?
K'o da ima kakve koristi od toga, čovjek gore objasni. Danas oni oštećeni traže da ih se zaštiti, sutra kad mi budemo oštećeni Varešanović će prešutiti i tako u krug. Eto sad nam je bila prilika da svi stanemo u zaštitu Olimpika nakon one lakrdije u Bijeljini, svi se ušutili.
Moje neko realno viđenje utakmice danas je da ste puno kvalitetniji tim al' smo vas dobili na srce. Gol nakon naše greške je otprilike bio sve što ste uputili prema našem golmanu, 2-3 ubacivanja ili slobodnjaka. Branili ste se (neočekivano) i ne znam što Mirza nije kritikovao svoje igrače usput, momci su vam ušli sa previše respekta prema protivniku ili su vaši bili zadovoljni i bodom.
Trebate uzeti u obzir da smo mi odmorili, dok ste vi igrali dvije utakmice u kupu.
Moje neko realno viđenje utakmice danas je da ste puno kvalitetniji tim al' smo vas dobili na srce. Gol nakon naše greške je otprilike bio sve što ste uputili prema našem golmanu, 2-3 ubacivanja ili slobodnjaka. Branili ste se (neočekivano) i ne znam što Mirza nije kritikovao svoje igrače usput, momci su vam ušli sa previše respekta prema protivniku ili su vaši bili zadovoljni i bodom.
Trebate uzeti u obzir da smo mi odmorili, dok ste vi igrali dvije utakmice u kupu.
Coraco je napisao/la:K'o da ima kakve koristi od toga, čovjek gore objasni. Danas oni oštećeni traže da ih se zaštiti, sutra kad mi budemo oštećeni Varešanović će prešutiti i tako u krug. Eto sad nam je bila prilika da svi stanemo u zaštitu Olimpika nakon one lakrdije u Bijeljini, svi se ušutili.

@lupus Ne poznaješ me kao i što ja tebe ne poznajem. Ali bez obzira jako cijenim tvoje pisanje jer ga smatram uvijek tačnim. A ovo što si napisao da sam nagao mislim da nisi u potpunosti u pravu. Onaj navedeni forumaš je počeo mene vrijeđati i provocirati prije nekoliko mjeseci bez toga da sam ga ja izazvao. A nikada ne dam na sebe jer nikada nikog nisam prvi vrijeđao i provocirao. Poštujem te, poštuj me. A kritikovati ću uvijek igrače kada slabo igraju kao što ću ih uvijek hvaliti kada zasluže. To mi niko ne može zabraniti. A što se tiče Husrefa samo sam iznio činjenicu. Čovjek ima pravo da trenira koga hoće, gdje hoće i kada hoće, ali ne volim kada ljudi mijenjaju svoja mišljenja olahko. A davno sam rekao da ga smatram dobrom osobom.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 24 mar 2015, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
E domacine nemoj me tjerati da povadim sve tvoje objave,tvoja pljuvanja to nisu kritike nego pljuvanja,ti nekoga ko se bori za tvoj tim da nazivas bagrom,da govoris da su prodali utakmice,da kazes da su skinuli gace prije tekme,ti da tjeras nekoga,mani me se ti nikada neces biti niciji navijac ti si izgubljen slucaj!Ja postujem kriticare,sto ne reagujem ni na kog drugog kada kritikuje,ali kritikuje domacine ti pljujes razumiii!
Laži negdje drugo, meni nećeš. Pogotovo ovo oko prodaja utakmica. Nemoj mi se više obraćati uopšte. U protivnom prijavit ću te svaki put administratoru pa neka on onda odlući. Nadam se da ćeš prestati sa provokacijama inače postoji administrator koji će odlućiti. Kratko i jasno.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 24 mar 2015, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da se osvrnem na brazilca Stefana.U tri utakmice cetiri gola.Odlican ucinak a covjek se jos nije navikao na ove nase oranice.Veliko pojacanje za nas.
Stefan odlican, mozda bude nas Wagner, ma i bolji 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
[quote="Mancini"]Laži negdje drugo, meni nećeš. Pogotovo ovo oko prodaja utakmica. Nemoj mi se više obraćati uopšte. U protivnom prijavit ću te svaki put administratoru pa neka on onda odlući. Nadam se da ćeš prestati sa provokacijama inače postoji administrator koji će biti administrator. Kratko i jasno.
Samo ti prijavljuj,navikli smo od tebe da se tuzakas po administraciji,ali tu sam ja u sijenci!
Jbg ljudi imaju uvid u svacije pisanje ovuda pa tako i u tvoje!
Samo ti prijavljuj,navikli smo od tebe da se tuzakas po administraciji,ali tu sam ja u sijenci!

Jeli bilo? Jesi li gledao?WINDBREKER je napisao/la:posebna pričaje onaj linijski sudija kod one virtuelne tribine...kreten nad kretenima.....
nedelja 20.00 sati tv alfa intervju sa nijazom
biće vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuće!!!!!!
i španski derbi su pomjerili za sat kasnije, u 21.00 sat![]()
Nista posebno niti novo nije receno. A objasnio je i po pitanju Slobode od prije par godina, iako neki osporavaju namjestaljku:
Batva je napisao/la:Odgledao sad emisiju, nista posebno, a nije se spominjala ni tekma sa Slobodom i Zvijezdom. Ali na pitanje sta misli o trenutnoj tabeli, ko ce osvojiti i ko ispada, veli Nijaz: Kada je Sloboda ispala, sjecatel se da sam 2-3 kola pred kraj sezone javno rekao kako ce Sloboda ispasti, jer sam znao i vidio sta se radi, pa sam zbog toga bio kaznjen (valjda materijalno, ili kako vec) tako da ne zelim opet govoriti ko ce i kako sada ispasti, ali mnogo toga se vec sada vidi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Pitao sam nekoga od simpatizera Olimpica. Koja je tema bila ako nije ništa govorio o jučerašnjoj krađi?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kakvoj kradji?..zbog penala ?.pa ljudi ti govore sa je opravdan crveni karton, da je sudija sjeckao nasu igru ..penal mozda nije postojao, ali kako ljudi govore po igri niste ni zasluzili vise od poraza ..puno srece care u nastavku sezone i da odete u evropu ako bog daMancini je napisao/la:Pitao sam nekoga od simpatizera Olimpica. Koja je tema bila ako nije ništa govorio o jučerašnjoj krađi?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nijaz je i sinoc ponovio kako je covjek bez dlake na jeziku i da uvijek javno rekne ono sto misli. Na pitanje o Mirzi V. rekao je kako je Mirza mlad i ambiciozan momak (trener) pa nekad zna izletiti (valjda aludirajuci na njegove medijske istupe i ishitrene zakljucke). Time je, ocito, pokusao opravdati i njegovu izjavu nakon utakmice sa Slobodom.Mancini je napisao/la:Pitao sam nekoga od simpatizera Olimpica. Koja je tema bila ako nije ništa govorio o jučerašnjoj krađi?
Kaze da je 2 godine sutio i trpio, ali da se nista ne mijenja pa je odlucio javno ukazati na neke stvari i govoriti kada nesto ne valja i nije po ps-u (ovo sve parafraziram), tako da bi vjerovatno i utakmicu sa Slobodom barem provukao kroz pricu i sudijsko namjestanje. Ali nije, vec je pravdao Mirzin istup ambicioznoscu i adrenalinom.
Sve jasno ko dan.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Vaše navijačko neobjektivno mišljenje me uopšte ne interesuje. Ne dolazim ni ja na vaše teme da pametujem.
Sinoc u emisiji Nijaz je naveo da se feferalni klubovi prodati u trgovini sa FS RS od strane Dine Begica.Dokazi postoje ali niko ne vidi sumu od drveta.Batva je napisao/la:Nijaz je i sinoc ponovio kako je covjek bez dlake na jeziku i da uvijek javno rekne ono sto misli. Na pitanje o Mirzi V. rekao je kako je Mirza mlad i ambiciozan momak (trener) pa nekad zna izletiti (valjda aludirajuci na njegove medijske istupe i ishitrene zakljucke). Time je, ocito, pokusao opravdati i njegovu izjavu nakon utakmice sa Slobodom.Mancini je napisao/la:Pitao sam nekoga od simpatizera Olimpica. Koja je tema bila ako nije ništa govorio o jučerašnjoj krađi?
Kaze da je 2 godine sutio i trpio, ali da se nista ne mijenja pa je odlucio javno ukazati na neke stvari i govoriti kada nesto ne valja i nije po ps-u (ovo sve parafraziram), tako da bi vjerovatno i utakmicu sa Slobodom barem provukao kroz pricu i sudijsko namjestanje. Ali nije, vec je pravdao Mirzin istup ambicioznoscu i adrenalinom.
Sve jasno ko dan.
Mediji su pokriveni od strane Saveza i niko im se nece zamjeriti(zbog par karata repke) a zavaljeni su svi federalci.Niko iz klubova ne smije reci nista iz sopstvenih interesa a da nas karaju iz RS onako momacki.Sve sto su zamislil to su i dobili.Licemjerstvo ide da se daje prostor na ovom portalu Beusu koji nas sviju laze a odluke su donesene u njegovom prisustvu.Podsjeca me na onu pricu kada je srpkinja sa puskom vodila cetrdeset muslimana na strijeljanje.

Eno naseg Alema

Zna li iko u koliko sati ce biti tekma protiv amerikanaca u petak?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Al pashino
- Kontakt:
HvalaAl pashino je napisao/la:13:00

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.