Ne vec zato sto je Jasmin dugo bio bez nastupa.bagra je napisao/la:Realno je da ga pozove, ali zbog zadovoljavanja svih strana Dujkovic ce biti treci hahahSTEVIE je napisao/la:buric se vratio na gol lecha, danas protiv legie. ne sumnjam da ce ga mesa pozvati za mec protiv izraela.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
mesa se cini normalniji od safeta, tako da ce sigurno biti pozvan i buric napokon.bagra je napisao/la:Lech vodi 2:0, tako da dolazi Legiji na samo tri boda, Buric je branio u srijedu u Kupu i evo danas u prvenstvu, oporavio se od povrede i treba konkurisati za repku
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
Jos se niko iz saveza nije udostojio da demantira ili potvrdi i objasni tu informaciju oko Kukoca. Svi mediji u BiH i Hrvatskoj su objavili tu vijest , a i Mesa se oglasio i rekao da nema nista s tim. Savez je duzan da objasni sta se desava.dubrovnik je napisao/la:Ne znam koji su razlozi potaknuli nas savez da pridju ovom Kukocu koji je jedan od vecih przica i budalasa u Hrvatskom nogometu. Jos i igra na poziciji LB koja je relativno dobro pokrivena. Ako su zeljeli jos jednog LB kapetan GC je Danijel Pavlovic momak koji igra dobro i koji je izrazio zelju da igra za nas. Usput moze igrati i poziciju DM. Nikako mi nije jasna prica oko Kukoca ako je uopce i postojala.Umjesto da trce i rjesavaju moguce potencijale za nasusno potrebnog desnog beka oni se uhvatili Kukoca. E boze svasta.
Izgleda da se prave se blesavi, igraju svoje igrice s menadzerima, dizu cijenu igracima...sramota, ovo je samarcina savezu, a prave se kao da se nista ne desava.
Sta ce demantirati care kad je ovaj pokazao poziv. Umjesto da rade u korist repke oni davaju reklamu ovom propalitetu kojemu se pola Hrvatske smije. Cini mi se da je ovdje nesto nekom placeno ali ko ce ovoj mafiji stati u kraj. Opet su poceli pozivi na ova upoznavanja koji samo mogu donijeti besplatnu reklamu pozvanim igracima. Sve to smrdi. Nije mi ovo uopce jasno.SjeverniVjetar je napisao/la:Jos se niko iz saveza nije udostojio da demantira ili potvrdi i objasni tu informaciju oko Kukoca. Svi mediji u BiH i Hrvatskoj su objavili tu vijest , a i Mesa se oglasio i rekao da nema nista s tim. Savez je duzan da objasni sta se desava.dubrovnik je napisao/la:Ne znam koji su razlozi potaknuli nas savez da pridju ovom Kukocu koji je jedan od vecih przica i budalasa u Hrvatskom nogometu. Jos i igra na poziciji LB koja je relativno dobro pokrivena. Ako su zeljeli jos jednog LB kapetan GC je Danijel Pavlovic momak koji igra dobro i koji je izrazio zelju da igra za nas. Usput moze igrati i poziciju DM. Nikako mi nije jasna prica oko Kukoca ako je uopce i postojala.Umjesto da trce i rjesavaju moguce potencijale za nasusno potrebnog desnog beka oni se uhvatili Kukoca. E boze svasta.
Izgleda da se prave se blesavi, igraju svoje igrice s menadzerima, dizu cijenu igracima...sramota, ovo je samarcina savezu, a prave se kao da se nista ne desava.
Još jedna šamarčina za naš Savez o kojem se pišu pjesmice u koje ni djeca ne bi smjela vjerovati. Yebem li vam familiju!

-
- Kontakt:
Ziva istina !!! Onom Begicu se na faci vidi da je lopov teski.zizu1991 je napisao/la:Najveći problem u svemu tome je taj što Meša ne zna ništa o službenom pozivu Saveza tom tipu. Tu se jasno da primjetiti koliko je ovaj Savez i vladajuća garnitura odmakla od prošlog. Tačno je da imamo jednog čovjeka na vrhu, ali je i očito vrlo jasno također da se svaki đilkos, interešdžija, i populista može naći vrlo lako blizu ljudi koji vedre i oblače našim nogometom.
Još jedna šamarčina za naš Savez o kojem se pišu pjesmice u koje ni djeca ne bi smjela vjerovati. Yebem li vam familiju!
Stadion Koševo

A o kakvom se pozivu radi?dubrovnik je napisao/la:Sta ce demantirati care kad je ovaj pokazao poziv. Umjesto da rade u korist repke oni davaju reklamu ovom propalitetu kojemu se pola Hrvatske smije. Cini mi se da je ovdje nesto nekom placeno ali ko ce ovoj mafiji stati u kraj. Opet su poceli pozivi na ova upoznavanja koji samo mogu donijeti besplatnu reklamu pozvanim igracima. Sve to smrdi. Nije mi ovo uopce jasno.SjeverniVjetar je napisao/la:Jos se niko iz saveza nije udostojio da demantira ili potvrdi i objasni tu informaciju oko Kukoca. Svi mediji u BiH i Hrvatskoj su objavili tu vijest , a i Mesa se oglasio i rekao da nema nista s tim. Savez je duzan da objasni sta se desava.dubrovnik je napisao/la:Ne znam koji su razlozi potaknuli nas savez da pridju ovom Kukocu koji je jedan od vecih przica i budalasa u Hrvatskom nogometu. Jos i igra na poziciji LB koja je relativno dobro pokrivena. Ako su zeljeli jos jednog LB kapetan GC je Danijel Pavlovic momak koji igra dobro i koji je izrazio zelju da igra za nas. Usput moze igrati i poziciju DM. Nikako mi nije jasna prica oko Kukoca ako je uopce i postojala.Umjesto da trce i rjesavaju moguce potencijale za nasusno potrebnog desnog beka oni se uhvatili Kukoca. E boze svasta.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Neće u skorije vrijeme, nije Faruk bas cvjecka da znaš. Mutan je i on ko Miljacka.Head je napisao/la:Faruk Hadzibegic treba biti novi predsjednik saveza, momciluk bi branio interese bosnjaka i fudbala u BiH.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
FaraonTM je napisao/la:A o kakvom se pozivu radi?

Neki tip, izvjesni Kukoč, pozvan od strane Saveza na okupljanje, odbio nas, i stvorio čitavu halabuku po susjedstvu i ovdje. Najveći problem u svemu tome je, što Meša nije povukao taj potez.
- Motokultivator
- Kontakt:
I sta je ovo ?zizu1991 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:A o kakvom se pozivu radi?
Neki tip, izvjesni Kukoč, pozvan od strane Saveza na okupljanje, odbio nas, i stvorio čitavu halabuku po susjedstvu i ovdje. Najveći problem u svemu tome je, što Meša nije povukao taj potez.
Gdje je pecat....

But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
We would be honored if you passED... Mada ovaj glagol ne ide tu.
We gOt...
Licence FROM fifa...

Je li on ovaj nizi na slici?Rafael30 je napisao/la:Vahid Hambo (20) napadač (1.92m) Inter Turkua (Finska)

- Papastathopoulos
- Kontakt:

ovaj je bio u Sampdoriji mescini, spominjao se on davno na ovoj temi..
Ja sam mislio da strelica pokazuje na poderani dres.Papastathopoulos je napisao/la:vidis strelicu jarane
ovaj je bio u Sampdoriji mescini, spominjao se on davno na ovoj temi..

Mozda su poslali poziv jos kojem igracu, ako je islo samo ovom divljaku onda bi stvarno neko trebao dati odgovor kako i zasto. Kukoc nema veze sa BiH i nije mi jasno zasto i kako su ovog ludjaka i zvali u repku.zizu1991 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:A o kakvom se pozivu radi?
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, adrenaline323, ANamelessGhoul, Anoniman, Beduin, bhfanatic14, Bing [Bot], Blackwargreymon, Bosniacum Lilium, Celtic, Confiance, darker10, delinjo, Dinhooo, emir79, exampLe., FranckRibery, Goalgetter, Hazre, Hrammm1921, hurem, Imamkarbarum, jasmin10, jestamaji, kakarut, KarlMarx, Kobayashi, L-Train, LaMeloBall, leo1946, Majstorinho, marlostanf1eld, Maverick, mexy_whites, Micron, NEZALAGANJE, ovisnik, Ozymandias, Pantelija, Paromlinac, Principatus, Proximic, riki46, sagitarius, smajke, Sveti, totasef1, Venom, Wisey, zamorano1plus8, zastitaIdentiteta, zgembo89 i 385 gostiju.