Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
velika steta,s obzirom na formu obije ekipe nevjerovatno je kako smo dobro igrali do primljenog drugog gola.Jednostavno morali smo da prelomimo utakmicu jos u prvom poluvremenu,ali nismo i kaznjeni smo.Zadnjih 20 minuta je pokazalo koliko je Carlo kroz sezonu "dobro" rotirao tokom sezone,zadnjih 20 minuta svi pomrli na terenu.Ova Barcelona je daleko od onoga sto sam ocekivao,u najboljoj formi mogucoj i Messi je na vrhuncu i opet jedva,bas steta 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Motokultivator
- Kontakt:
Jos 10 kola do kraja
bice tu jos...

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Liga je manje vise izgubljena ,ali raduje me vecerasnja igra i povratak motora ekipe Modrica.
Ubjeđen sam da bi dobili Barcu da je 100% spreman mada sam misljenja da smo i veceras glatko mogli pobijediti.
Ubjeđen sam da bi dobili Barcu da je 100% spreman mada sam misljenja da smo i veceras glatko mogli pobijediti.
Izgubili iskljucivo zbog Ikera.
Gol iz prekida glavom i frljoka iz kontre
,a Navas na klupi,yebi se debeli.
Gol iz prekida glavom i frljoka iz kontre

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ma nije samo Modric fizicki pao nego citava ekipa. Jbga, drugo su oni gdje je covjek rotirao i imaju daleko manje minuta u nogama nego Real.
Liga tesko. Eto Sevilla je neporazena kuci ove sezone, kad bi tu kiksali a mi zapeli kod njih moglo bi biti svasta.
Mada me ni najmanje ne bi zacudilo da ih Atletico mucki pusti u predzadnjem kolu ako im bude trebala pobjeda.
Liga tesko. Eto Sevilla je neporazena kuci ove sezone, kad bi tu kiksali a mi zapeli kod njih moglo bi biti svasta.
Mada me ni najmanje ne bi zacudilo da ih Atletico mucki pusti u predzadnjem kolu ako im bude trebala pobjeda.
naivno ste izgubili zbog pocetnicke greske u raspodjeli snage,dok ste dobro izgledali igrali ste brutalan presing,zato ste izgorili vec u sezdesetoj minuti sto je amaterska greska,pa samu u zadnjih petnaestak minuta mogli ste primiti tri cetiri komada jer ste bukvalno hodali po terenu dok je barca jos uvijek bila borbena i rastrcana,carlo je tu pocetnicki pogrijesio,ne znam kako tako iskusan trener mozw biti i veceras i generalno ove sezone biti nadmudren od pocetnika enriquea
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jbg sprzio je Carlo igrace do januara od tada svi mrtvi,ovo je napredak s obzirom kako smo prosli od Atletika.
Juda skontao i zavtovrio lijevu stranu gdje je Marcelo odriniao u prvom,sta ocekivati kad su nesposobni onakovg raspolozenog Ronalda iskorisiti.Bale prodati ako je sitina da Roman nudi one pare odma to zavrsiti.
Sad sta ocekivati protiv Atletika najbolje bi bilo da kako nijedan igra ne ide da igra za repke ili da se stavi uslov da igraju po 45 minuta,jer trebaju nam odmorni...
Juda skontao i zavtovrio lijevu stranu gdje je Marcelo odriniao u prvom,sta ocekivati kad su nesposobni onakovg raspolozenog Ronalda iskorisiti.Bale prodati ako je sitina da Roman nudi one pare odma to zavrsiti.
Sad sta ocekivati protiv Atletika najbolje bi bilo da kako nijedan igra ne ide da igra za repke ili da se stavi uslov da igraju po 45 minuta,jer trebaju nam odmorni...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Iker je krivac za drugi gol ja ne mogu da vjerujem da se lik baca prije nego sto je zubo i sutnuo lik cjeni loptu kao da je penal ccc
- Consigliere
- Kontakt:
Manje bi se posrano osjecao da smo izgubili 5:0. Kakav je ono pad u igri? Bas bi volio vidjeti kakav je dogovor bio u svlacionici na poluvremenu. Da su se dogovorili da puste Barceloni bolje bi odigrali
Smijesno je da zaostajemo 4 boda i vjerovatno gubimo titulu od ekipe kojoj se sve svodi na individualne akcije i potezice.
Ovi sto u Ikeru vide glavnog krivca preporucujem sto brzi posjet prvo oftamologu, a zatim i psihijatru.

Ovi sto u Ikeru vide glavnog krivca preporucujem sto brzi posjet prvo oftamologu, a zatim i psihijatru.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Malo je sudija sve previše razmaho ovim žutim kartonima pa skoro svaki faul je bio žuti karton.
Inače napokon dobra utakmica za gledat, barem prvih 70tak minuta. Nismo iskoristili svoje šanse, barca kaznila i to je to. Mada je najrealniji možda X bio.
Iker je solidan bio, nije mogo ništa kod golova da uradi. Pogotovo suarezov precizan šut pa nije spajdrmen da stigne svaku. Ja sma igrom zadovoljan. Nije jos nista gotovo..

Iker je solidan bio, nije mogo ništa kod golova da uradi. Pogotovo suarezov precizan šut pa nije spajdrmen da stigne svaku. Ja sma igrom zadovoljan. Nije jos nista gotovo..

Nema to veze jel direktni krivac il ne. Yebote nama treba golman kao Iker iz prajma, neko ko je ponajbolji golman svijeta, koji ce uticati na igru i braniti nemoguce i samim tim donositi bodove.
Mora bolje.
Inace kaze Carlo da razlog pada u drugom poluvremenu nije fizicke nego psihicke prirode.

Mora bolje.
Inace kaze Carlo da razlog pada u drugom poluvremenu nije fizicke nego psihicke prirode.

Nikad jaci Real nije bio samo ima jednu mahanu zvnu Vreca Klempi.....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Da je kako imati isto bodova kao i oni na kraju,nista sladje mi nebi bilo.
nece nji Atletiko pustati,u kakvoj je Valencia formi ganjati ce se oni za to 3 mjesto sto nama odgovara.
Poslje ove pauze znacemo na cemu smo,jos da se James vrati u rotaciju pa da imamo i postenog igraca sa klupe
nece nji Atletiko pustati,u kakvoj je Valencia formi ganjati ce se oni za to 3 mjesto sto nama odgovara.
Poslje ove pauze znacemo na cemu smo,jos da se James vrati u rotaciju pa da imamo i postenog igraca sa klupe
Siguran sam da povratkom Jamesa u ekipu i (nadam se) tjeranjem velškog kljuseta na klupu imamo najjaču ekipu u Evropi i da nam Atletico ne bi trebao predstavljati neki ogroman problem u dvomeču. Činjenica je da nam kao ekipa najmanje odgovaraju ali sa 4-4-2 formacijom itekako možemo izbaciti ih. Po meni trebamo na početku jako pritisnuti i postići taj prvi gol pa onda njih pustit nek napadaju i samo ih lagano na kontre uzeti. Kako bi nam samo dobro došao Di Maria u sredini da im bunker na brzinu razbije 

Klupa je isto veliki problem bacis oko i shvatis da nemas igraca koji moze promjeniti ritam utakmice.To ni trebali da budu Jese i Hernandez a onda shvatis da jedan poslije povrede nije isti igrac dok drugi nije odigrao posteno dobru utakmicu dvije sezone,ali eto Carlu u januaru nije bilo potrebe za ojacavanjem klupe,slijepo vjerovati da sa 11 igraca mozes izgurati sezonu i jos neuracunati mogucnost povreda jbga druze
Bale od 60-te minute do kraja meca imao 2 passa. EEEEEEE 2 passa sunce ti ljubim.
Haj to sve nego je i citav mec bio daleko najslabija karika u ekipi. Ni to nije sprijecilo Carla da njega ostavi u igri a izbaci Isca.
Ima logike. Isco je jeftiniji yebiga. Zalosno sta covjek radi.
Haj to sve nego je i citav mec bio daleko najslabija karika u ekipi. Ni to nije sprijecilo Carla da njega ostavi u igri a izbaci Isca.
Ja sam za Carla bio od prvog dana,treba biti realan i reci da nije imao srece sa povredama ove sezone,isto tako tvrdoglav je u pm,preforsirao igrace za 4 mjeseca.Ako ispusi na svim frontovima ne gine mu noga.gledati da kako Kloppa maznemo,ako bude Low cu da se ubijem.
Da nije bilo povreda imao bi druge igrace mrtve kao sto je Kroos sad, duplo slabiji nego na pocetku sezone.
Da nije bilo povreda ne bi imao fenomenalnog Isca jer bi bio rezerva.
Tako je to.
Da nije bilo povreda ne bi imao fenomenalnog Isca jer bi bio rezerva.
Tako je to.
- Motokultivator
- Kontakt:
Isco je imao zuti i crkogeoxx je napisao/la:Bale od 60-te minute do kraja meca imao 2 passa. EEEEEEE 2 passa sunce ti ljubim.

You can take forum away from Ahmo.
x
x
- schweinsteiger
- Kontakt:
Tako je,30 bodova je jos u igriMotokultivator je napisao/la: 10 kola do kraja

#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.